Şimdi Ara

Lg Teknosa ses sistemleri 1alana 1bedava (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
12
Favori
12.503
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yanında verilen bluray için mantıklı davranalım,
    hediyeyi lg mi gönderecek.. adres alıp kayıt yapıyorsa Teknosa ne diye yapıyor, yanında bluray aldı şeklinde mi giriyorlar sisteme, ne yapıyorlar bakmak lazım
    (( Teknosada Lg ile görüştüğünü söylemiş arkadaş, ürünü Lg gönderiyor gibi, ))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steinbeck0635 -- 30 Ağustos 2015; 23:33:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: steinbeck0635

yanında verilen bluray için mantıklı davranalım,
    hediyeyi lg mi gönderecek.. adres alıp kayıt yapıyorsa Teknosa ne diye yapıyor, yanında bluray aldı şeklinde mi giriyorlar sisteme, ne yapıyorlar bakmak lazım

lg gönderecek. ancak bluray hediyeli sistem ile bluray hediyesiz sistem aynı fiyat olmasına rağmen kodları farklı bu durumda 2 promosyon birleştirilmiş oluyor. yukarda bir arkadaşta mağaza gelen maili okuduğunu ve bluray player alanlara ses sistemi hediyesinin gönderilmeyeceğini gördüğünü söyledi
  • Blue_Knight kullanıcısına yanıt
    Yukarıda gerekli açıklamayı yaptım arkadaşlar kit olarak alan arkadaşlar blurayı iade etmekle olmuyor faturanızıda düzelttirin ürün kodları farklı maili bizzat gördüm (maildeki kodları girecekler sisteme )ve eve gelir gelmez yazdım.Hediye gelmesse diye bir şey yok mailide bulurum görselde var elimde hediyeler gelir gelmesse hakkımı ararım.45 gün var daha .
  • quote:

Orijinalden alıntı: duzguner42

Yukarıda gerekli açıklamayı yaptım arkadaşlar kit olarak alan arkadaşlar blurayı iade etmekle olmuyor faturanızıda düzelttirin ürün kodları farklı maili bizzat gördüm (maildeki kodları girecekler sisteme )ve eve gelir gelmez yazdım.Hediye gelmesse diye bir şey yok mailide bulurum görselde var elimde hediyeler gelir gelmesse hakkımı ararım.45 gün var daha .

aynen dostum benimde faturam düzeltildi. teşekkürler valla sen olmasan çok kötü olurdu benim için.
  • Kampanya başlangıç tarihi ne zaman? Bir yakınım yeni evlendi geçen evine gittiğimize bu ses sisteminden aldığını gördüm. Büyük ihtimalle kampanyadan habersiz, ayrıca bir şey yapmak lazım mı kampanya ya dahil olmak için yoksa sadece alınca dahil oluyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehadar -- 31 Ağustos 2015; 1:38:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehadar

Kampanya başlangıç tarihi ne zaman? Bir yakınım yeni evlendi geçen evine gittiğimize bu ses sisteminden aldığını gördüm. Büyük ihtimalle kampanyadan habersiz, ayrıca bir şey yapmam lazım mı kampanya ya dahil olmak için yoksa sadece alınca dahil oluyor musunuz?

cumartesi başlamış yarın bitiyor.
  • 20 cm boyutu daha kısa diye geçen hafta nb3540 aldım ama içim gitti. Las650 ve 750 bakmıştım, hem uzunluk hem de genişlikten dolayı slim diye 535 TL'ye NB3540 aldım.

Mutluyum, tv ile süper oldu. Bunlardan alsam tv boyutunu aşacaktı ve salonda kötü bir görüntü oluşacaktı.
  • Kampanya bitti sanırım :(

Satmak isteyen olursa LAS650M den birine ben de talibim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: filarmoni

Kampanya bitti sanırım :(

Satmak isteyen olursa LAS650M den birine ben de talibim .

bugün son hocam
  • Blue_Knight kullanıcısına yanıt
    Cuma,cumartesi,pazar idi kampanya maili öyle hatırlıyorum yinede bakmakta fayda var.

• quote:

Cuma,cumartesi,pazar idi kampanya maili öyle hatırlıyorum yinede bakmakta fayda var.

dün firma bana öyle söyledi hocam
  • Teknosa elemanı bana kampanyanın 15 eylüle kadar devam ettiğini fakat stoklarla sınırlı olduğunu söyledi. Fakat belli olmaz yinede.

• kurulum yapan arkadaşlar ; ses sisteminin wifi özelliği nasıl çalışıyor,modeme kabloylamı bağlamak gerek ?
  • Az önce Teknosa müdürü arkadaşımı aradım. Kampanya bugün son dedi. Herkes başka bişey söylüyor fakat son bilgi bu yönde.

• Anladığım kadarıyla 200 adet stok var. Peki stok aşılmışsa ve biz 1 adet ürün almışsak hediye ürünün 15 ekimde geleceğinden nasıl emin olacağız? Kota dolduğu için gönderemiyoruz demesinler?
  • Kampanya 15 Eylul benim gibi blurey oynatıcıyı almış olan varsa iade etsin yeni fatura kesiyorlar okadarda değilmiş

• 15 ekim değil. 15 eylülden sonra gelecekmiş hediyeler

• Aynen kampanya Bitiş tarifinden sonra

• 15.10.2015 yazıyordu gördüm ben 3kere baktım.
  • quote:

15.10.2015 yazıyordu gördüm ben 3kere baktım.

Bana 15 gün sonra dediler. Eğer 45 gün sonra gelirse sıkıntı olur.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.