Şimdi Ara

Lg Teknosa ses sistemleri 1alana 1bedava (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
12
Favori
12.503
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: B1sey

Çok şükür benimgibi alan birisi oldu

Sağolun hocam sayenizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten alinmiyo sanirim??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Mağazadan bile almak zor ;) haberi yok kimsenin

• alırken adresi ne diye kaydettiriyoruz? 15 eylül de göndermeleri için, kampanya ekranı çıkıyor da sisteme mi giriyorlar?
  • Güzel kampanya ama bana göre o ürünlerin EDERİ zaten 500'ü geçmemeli. 300W bir sistem için (Sistem bile değil metal çubuğun içine konulmuş 4 gözlük merceği kadar hoparlörümsü) 1200TL'ler uçuk fiyatlar. Mediamarkt'da 2000'e canavar gibi HARMAN KARDON alırım yani. Sadece PC için kullanacaklara lafım yok ama film izlemek isteyenler büyük hayal kırıklığına uğrayacaklar.
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler bende aldım.

Kısaca kampanya

Aşağıdaki görsel bulunan ses sistemlerinden 1 tanesini aldığınızda 1 adet LG LAS650M hediye ediliyor.

-1 adet LG LAS650M aldığınızda 15.10.2015 tarihinden itibaren adresinize 1 adet hediye gönderiliyor.
    -Hediye adeti 200 adet ile sınırlıdır.
    -Kit olarak (ürünün yanında bluray vs.. başka bir ürün ) satın alınan ürünler kampanyaya dahil değildir.
    -Israrla mağaza mağaza elamanı ve müdürden bluray player istememin sonucunda mail atıldı.Gelen cevabı maili ve kampanya detayını kendim okudum.
    -1 kişi 1 kart ile sınırlıdır.

Umarım kit olarak alan arkadaşlarada hediyeleri gelir.
     Lg Teknosa ses sistemleri 1alana 1bedava
     Lg Teknosa ses sistemleri 1alana 1bedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duzguner42 -- 30 Ağustos 2015; 20:12:07 >

• Yararlanan arkadaş olduysa ne mutlu

• 4 paket aldım

Haber verene tşk

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

quote:

Orijinalden alıntı: WlcmToMyWrld

Diyarbakır forum teknosada aldım fakat fiyat 1199 TL idi bazı arkadaşlar 1099 TL Demiş, sordum böyle fiyat var diye bizde fiyat bu dediler

Hediye kampanyası nasıl var mıydı? Bazıları yok demiş.

Haberleri yoktu, sistemden bakınca evet kampanya var dediler. Sistemden bakınca direk görünüyor, beraber baktık

• B1sey kullanıcısına yanıt
    Bugün songümmüydü yani

• quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

Güzel kampanya ama bana göre o ürünlerin EDERİ zaten 500'ü geçmemeli. 300W bir sistem için (Sistem bile değil metal çubuğun içine konulmuş 4 gözlük merceği kadar hoparlörümsü) 1200TL'ler uçuk fiyatlar. Mediamarkt'da 2000'e canavar gibi HARMAN KARDON alırım yani. Sadece PC için kullanacaklara lafım yok ama film izlemek isteyenler büyük hayal kırıklığına uğrayacaklar.

Aynı fikirdeyim, soundbar, hem de Lg 1200 tl etmez ki ya, o paraya amfili mis sistem kurulur. Tabiki kişisel tercihtir, anlarım da, alana hediye vs biraz sallama

• Evet bu hafta sonu için yapılan bir kampanya

• LAS650M alındığında da bluray hediyesi varmı? hediye sadece LAS750M alana dediler. ben 650'nin ses performansını daha çok beğendiğim için 650 aldım ama 650ye bluray veriyorlarsa gidip istiyeyim. Bilen arkadaşlar yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: higungor

LAS650M alındığında da bluray hediyesi varmı? hediye sadece LAS750M alana dediler. ben 650'nin ses performansını daha çok beğendiğim için 650 aldım ama 650ye bluray veriyorlarsa gidip istiyeyim. Bilen arkadaşlar yardım lütfen

Valla yukarda arkadaşa da bluray player alırsanız hediye ses sistemi yok demişler ben teknosadayım sorunu halletmeye çalışıyorlar. Bluray li aldım öyleyse iade edeceğim

• Benide bilgilendirirmisin ben aldım kurdum Yarin tantana var ozaman ;))

• Bu kampanya devam edecek mi yarın da?

• quote:

Benide bilgilendirirmisin ben aldım kurdum Yarin tantana var ozaman ;))

Tamam dostum ben elimde bluray player bekliyorum. Lg le bile görüşüyorlar çözmek için. Zaten bana bi fatura verdiler Allahlık hediye geleceğine dair güvence yok burda biri elimizde varsa verelim dedi las650 yi verseler koşarak kaçacambu arada kurmuşsun nasıl las750 nin performansı

• Aynen hediye sadece sisteme giriş yapıyor kargo adresi falan Aldı artık bekleyeceğiz gelmesini ;) ben mağazada burosurleri gördüm istedim onlarda verdi hata varsa onların sese gelince farklı modları var farklı bas ve tiz derinlik bugün ilk günümde ve ilk blurey filmimi izledim ses izlerken 40 civarında durdu ve oldukça güzeldi... İsi bitirdiğinde haber bekliyorum

• quote:

Aynen hediye sadece sisteme giriş yapıyor kargo adresi falan Aldı artık bekleyeceğiz gelmesini ;) ben mağazada burosurleri gördüm istedim onlarda verdi hata varsa onların sese gelince farklı modları var farklı bas ve tiz derinlik bugün ilk günümde ve ilk blurey filmimi izledim ses izlerken 40 civarında durdu ve oldukça güzeldi... İsi bitirdiğinde haber bekliyorum

Dostum lg ve merkezle görüştüler bluray iade ettim. 15 eylülden sonra göndereceklerini söylediler. Senin durumu söyledim iade etsin dediler

• Tamamdır tskler Yarin gideceğiz artık

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.