Şimdi Ara

Lg Teknosa ses sistemleri 1alana 1bedava (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
12
Favori
12.503
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu bluray oynatıcı ve ses sistemi hediyesi bugün de devam ediyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet

• telefonda stok bilgisi aldım,
    iki adet 650 okutturdum kasaya telefonda, 1099 fiyat olarak gösteriyor, indirim düşmüyor dedi mağaza
  • Esenler Teknosa mağazasından çıktım şimdi oradada ayni şekilde ama İstanbul form Teknosa kampanya geçerli Orayı arayabilirsin

• bu ürünler güzel ses veriyormu? hiç bilmiyorumda ondan soruyorum. 5.1 lere göre nasıldır. fiyatı yüksek çünkü hakkını veriyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: B1sey

Gitmeden önce ara istersen ben İstanbul form Teknosa mağazasından aldım ses sistemlerime bakarken insort Gözüme takıldı sonra personele sordum evet cuma Cumartesi pazar için yapılan bir kampanya dedi bence yatıştırdım direk kaçmasın fırsat diye

izmit outleti aradım bilgimiz yok dediler insertin fotosunu çektiniz mi mağazaya mı özel öğrenseydik?
  • Sakaryadan almak isteyen varsa soundbari verebilirim 600 TL almak isteyen mesaj atsin bugün teknosadan alaçam agora AVM den

• steinbeck0635 kullanıcısına yanıt
    2. ürün eylül 15 inden sonra kargolanacak yazmış arkadaş yani tek ürünü alacaksınız 1099 liraya.Diğer ürünü bekleyeceksiniz 2 ürünü birden alamıyorsunuz.
  • İstanbul Anadolu yakasında bir teknosayı aradım böyle bir kampanya yok dediler.

Bende tam anlamadım. Hiç bir yerde birşey yazmıyor.
  • Mediamarkt ta kampanya yapmış LAS650m modelinde. Bu kodu girince 800TL ye geliyor. Kod: KPL1508TV300

Tabi teknosada gerçekten 1 alana 1 bedava varsa 550TL ye gelir tanesi. İyi fiyat.
  • Ankarada ortak olabilecek varsa alabiliriz arkadaslar.

• Arkadaşlar Çorum Teknosa ya gittiğimde ellerinde ürün var ancak kampanya yok deniyor, hele blue ray hediyeli olarak... Elinde bu kampanyaya ilişkin herhangi bir bilgi-belge veya foto vs. olan varsa bilgi verebilir mi rica etsem?

Olmadı hangi mağazalarda kampanya olduğunu bilenler yazarsa oralar ile direk iletişime geçebiliriz de, bugün son gün yardım lütfen.
  • Bu kampanya mağazaya ozelmis arkadaşlar her mağazada yok sakarya agorada var almak isteyen ortakalabiliriz mesaj atin

• Beyler bulan kaçırmasın derim ortak sonrada bulunur Yeterli bulup ALIN

• Anadolu yakasında hangi mağazalarda var? telefonlara kimse cevap vermiyor
  • dostum iyilik yapıyorsun eyvallah ama keşke bi resim çekip koysan şuraya, bröşür örneği, fatura gibi. aksi halde herkes kendini trolleniyormuş gibi hissediyor. hem elimizde kampanya görseli fatura görseli olursa emsal gösteririz.

• Selamünaleyküm arkadaşlar. Bu genel bir kampanya. 15 Eylüle kadar ama 200 stok ile sınırlıymış Teknosadaki görevlinin soyledigine gore. Kampanya fotosunu var ama fotoğraf ekleyemiyorum.

• Vialand Teknosadayım arkadaşlar böyle bir kampanyadan haberleri yok mağaza çalışanlarının

• valla iki tane las750 alıp birini satabilirim blueray player pek bir işime yaramaz herkez bilgisayardan hallediyor o işi artık hemende satılmaz sanırım 0 ı 200 tl zaten
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.