Şimdi Ara

Lg Teknosa ses sistemleri 1alana 1bedava (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
12
Favori
12.503
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Las650m satmak istiyen varsa uygun fiyattan ortak olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B1sey

Kampanya 15 Eylul benim gibi blurey oynatıcıyı almış olan varsa iade etsin yeni fatura kesiyorlar okadarda değilmiş

Stok diye bir olay yok geçmiş olsun. Bluray ler yakıyordu bizi sonuçta fatura kodu giriliyor. Hediye gelebilir diye bir ibare de yok ilanda davalık olurlar

• Teknosadaki LG görevlisi stok 200 adet dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: higungor

Teknosadaki LG görevlisi stok 200 adet dedi

valla bizim elimiz de fatura var oların keyfinee olmaz bu iş atıyorum 200 stok dolduysa hediye koduyla verilen ürünleri satmayacaklar biz nerden bileceğiz kime gitti kimde doldu bu stok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

valla bizim elimiz de fatura var oların keyfinee olmaz bu iş atıyorum 200 stok dolduysa hediye koduyla verilen ürünleri satmayacaklar biz nerden bileceğiz kime gitti kimde doldu bu stok?

Valla dostum çocuğun söylediği o şekilde ben ilk cihazı bile almadım henüz perşembe günü gelecek, eğer gelmezse yıkarım orayı onların başına.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

Valla dostum çocuğun söylediği o şekilde ben ilk cihazı bile almadım henüz perşembe günü gelecek, eğer gelmezse yıkarım orayı onların başına.

yukarda bir arkadaş paylaşmış resim orda baktım bir yerinde bile stok:200 demiyor artı bu stok dolsa bile teknosanın ortak bir sistemi var "stok doldu" derler almayız bizde dediğim gibi davalık olurlar.

• Selamlar Ankara içinde las650 ya da las750 modellerini fazladan alan varsa talibim pm atabilirsiniz.
  • Kampanya bittiğinde konuyu silmek gerek yoksa insanlar lg den Soğucak özellikle las modellerinden 1200 liraya alicagi modeli önceden 600 liraya alındığını öğrenirse lg alası varsada gider 1000 liraya Sunny alır

• Kampanya devam ediyorsa bu akşam gidip alıp LAS650M yi hemen size verebilirim anlaşıp.
  • quote:

Las650 las750 las950 birde o büyük Ses sistemleri en doğrusu bir bir Teknosa mağazası bu serilerden eminim

Arkadaş ne demeye çalışmış biri tercüme etse

• Konunun içinde olsaydın biraz Bisey anlardin kardeşim Böyle güzel aslında anlamamam

• quote:

Konunun içinde olsaydın biraz Bisey anlardin kardeşim Böyle güzel aslında anlamamam

Senin sayende kampanyadan faydalandık teşekkür ederim.
  • Güzel Günler'de kullanalım insallah Hepbirlikte

• Ürünü aldım belirtene tesekkürler. isteyen var ise 650 m veya 750 m i satabilirim. Teknosa sube müdürü arkadasım henüz hediye adresi belirtmedim. Eger ki ankarada elden 750 m almak veya 650 m i adına magazanın kargolatmasını isteyen varsa pm atsın. Hemde güven konusunda kimsenin aklına birşey kalmaz
    (ikiside aynı cihaz 750 nin tasarımı biraz daha hos sadece)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captainace -- 1 Eylül 2015; 15:13:17 >
  • Hayırlı olsun kolay satabilecegin bir ürün

• Arkadaşlar, bugün Teknosa mağaza müdürlerine kampanya ile alakalı mail gelmiş.

LG Kampanya süresi boyunca, kampanyalı ürünlerden satın alan müşterilerin İsim telefon ve adres bilgilerini 2 gün içerisinde bize gönderin demişler.

Hediyeler kesin gelecekmi dedim, kesin dediler.
  • Magaza yollamazsa isimleri ;) Sonra başlasın

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanaltay80

Bu kampanya mağazaya ozelmis arkadaşlar her mağazada yok sakarya agorada var almak isteyen ortakalabiliriz mesaj atin

Hocam halen almak istiyor musunuz?
  • Normalde DH üyesi arkadaşların bu kampanyaya fazlaca rağbet göstermesi gerekirdi. Fazla ilgi olmadı sanki. Çok enteresann..!!
  • Başlıkta yanıyor eksik

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.