Şimdi Ara

LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
21
Favori
169.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ghost call sorunun servise gitmeden cozumu var mi? Servise gondersem gunlerce gelmeyecek. Grrci su anda da telefon cekmedigi icin bir halta yaramiyor ama yine de isimi goruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scudman -- 26 Haziran 2013; 1:54:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg optimus black custom rom garantiyi bozuyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scudman

Ghost call sorunun servise gitmeden cozumu var mi? Servise gondersem gunlerce gelmeyecek. Grrci su anda da telefon cekmedigi icin bir halta yaramiyor ama yine de isimi goruyor.

Arkadaslar yok bu bir bilen?

• quote:

quote:

Ghost call sorunun servise gitmeden cozumu var mi? Servise gondersem gunlerce gelmeyecek. Grrci su anda da telefon cekmedigi icin bir halta yaramiyor ama yine de isimi goruyor.

Arkadaslar yok bu bir bilen?

?

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible

6 yıllık lg tecrübemi sizlerle paylaşmaktan servise gitmeden çözüm üretmeye çalışmaktan mutluluk duyarım. Ben çözemesemde başka bir arkadaş görür çözer. İlk burada paylaşalım servise gitmeden belki çözeriz...

merhabalar sanırım benim sorunumun çözümüde sizde ben yaklaşık 1 ay önce lg p 880 4x optimus bir cihaz aldım genel anlamda memnundum son çıkan güncellemeyi( 4.1.2 jelyban) düzgün bir şekilde yükledim telefonuma çalışma anlamında hiç bir aksaklık yaşamadım fakat gözle görülür şekilde kasma aşırı pil tüketimi ve inanılmaz derecede ısınmas beni rahatsız etti bunun çözümü ne olabilir sizce ??
    eski sürümü 4.0.2 idi buna nasıl dönüş yapabilirim ilginize şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: can_dostu

quote:

6 yıllık lg tecrübemi sizlerle paylaşmaktan servise gitmeden çözüm üretmeye çalışmaktan mutluluk duyarım. Ben çözemesemde başka bir arkadaş görür çözer. İlk burada paylaşalım servise gitmeden belki çözeriz...

merhabalar sanırım benim sorunumun çözümüde sizde ben yaklaşık 1 ay önce lg p 880 4x optimus bir cihaz aldım genel anlamda memnundum son çıkan güncellemeyi( 4.1.2 jelyban) düzgün bir şekilde yükledim telefonuma çalışma anlamında hiç bir aksaklık yaşamadım fakat gözle görülür şekilde kasma aşırı pil tüketimi ve inanılmaz derecede ısınmas beni rahatsız etti bunun çözümü ne olabilir sizce ??
    eski sürümü 4.0.2 idi buna nasıl dönüş yapabilirim ilginize şimdiden teşekkürler

bu konu hakkında ana 4x forumunda cevap bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: can_dostu

quote:

bu konu hakkında ana 4x forumunda cevap bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

rica etsem linki paylaşırmısınız bide (Kdz update ) bunu nasıl uygulayabilirim versiyon numarasını öğrenmem daha kolay olurmuş bunla sanırım

• quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_77174033/tm.htm

ilginizden dolayı teşekkür ederim ama eski sürüme dönüş hakkında net bir bilgiye ulaşamadım cihazım garantili bir cihaz ama servise gideceğim zaman neyle karşılaşacağımı öğrendim formlardan ve umutsuzluğa kapıldım açıkçası anlaşılan 1.000 tl yi çöpe attık :((
  • can_dostu kullanıcısına yanıt
    korkacak birşey yok lg rom olayında kolaydır. Oradan sor yardım ederler.
  • quote:

korkacak birşey yok lg rom olayında kolaydır. Oradan sor yardım ederler.

link verebilirmisiniz ben biraz bu konularda deneyimsizim daha önce sony ericson xperia kulanıyordum flaş tooal diye bir program sayesinde dilediğim android sürümünü yükleyip kaldırabiliyordum ama lg de tıkandım kaldım malesef mutlakaki bir yolu vardır ama nereden başlıcağımı bilemiyorum sizinde vaktinizi alıyorum hakkınızı helal edin neolur
  • can_dostu kullanıcısına yanıt
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2179126

ingilizcen varsa aç çok yaparsın. Ama garanti vermem Lg androidli son telefonum 1.6 ve 2.1 android sürümlü idi :D
  • arkadaşlar LG L7 telefonumda wifi sorunu yaşıyorum. wifi'ya sürekli bağlı kalmıyor telefon. ekran kararınca wifi bağlantısını kesiyor. bazen telefon ekranı kararmasa bile wifi bağlantısı kopuyor. kardeşimin nokia 5800'ı var o çatır çatır bağlanıyor bense sürünüyorum. lütfen yardım eder misiniz?
  • WİFİ AYARlarında uyku modu var onu hiçbir zaman yap.
  • quote:

WİFİ AYARlarında uyku modu var onu hiçbir zaman yap.

dostum zaten o modda. yine bağlantı sorunu oluyor ekran kararınca
  • Lg Değişim Departmanının telefon numarası neydi arkadaşlar?
  • selam arkadaslar bundan yaklasık 3 ay önce lg l9 p760 telefon aldım. telefondan gayet memnunum fakat bir sorun var.video izlerken tel donuyor. galerideki hiçbir şeye ulaşamıyoru.bu sorun güncelledikten sonra ortaya çıktı.aynı sorunla karşılaşanlar var mı?
  • Hocam selamlar. P350 ye .kdz yükledim, vodafone eklentiliymiş meğer üstüne başka kdz ile yükleme yaptım düzelmedi, ne yapabilirim?
  • Lg optmus 4x hd (p880)kullanmaktayim. Telefonun msj bolumundeki sesli yazma mikrofon tusuna bastigimda baglanti sorunu diyor ve telefon kisa bir sure kitleniyor. Bu sorunu yazilim guncellemesi mi paklar sadece ?

• telefonum da menüde veyahut internette gezinirken arama geldi cevap vermek isterken 2-3 defa kilitlendi tüm ekran ve tuş takımı işlevleri dondu kaldı .5-10 dk lık bir periyotta düzeldi ama bizim gelen çağrı cevapsız kaldı ve yaptığımız gezintide güme gitti.
    servisle bağlantıya geçtim sisitemi fabrika ayarlarına getirin düzelir olmaz ise servise yollayın dediler.
    sizce yapabileceğim bir şey varmıdır?
    bilgili ve ilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.