Şimdi Ara

LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
21
Favori
169.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elimde lg gw620 vardı ve amerikandan getirtmiştim

içinde market uygulaması yoktu ama ayarlar kısmında market ile ilgili seçenekler olmasının yanısıra youtube gibi bir iki uygulama yüklenmiş önceden

sonra bir gün bloklanmış bir sim kartı benim telefona takıp bir denemek istemişler ve o gün bugündür telefonun açma düğmesine bastığımda sadece beyaz ışık açık oluyor ve hiç sönmeden şarj bitene kadar duruyor. makine hiç açılmıyor yani

işin kötüsü tüm hayatım, tel numaraları bu tel.in içinde :/

lg sitesinden güncelleme yükleyeyim dedim, ama telefon açılmadığı için o da olmadı :((

ne yapmalı????
  • Merhaba kardeşim,iyi bayramlar öncellikle

LG Optimus L5 E612 cep telefonu kullanılıyorum... telelefondan evdeki internete bağlanıyorum fakat telefondan internet kullanımı yaptığımda bu kullanım telefonun bakiyesinden gidiyor ve telefon ekran kilidine geçtiğinde ağdan kopuyor bunu nasıl halledebiliriz acaba...
  • merhaba optimus g pro telefonu yeni alanlardanım, özelliklere baktığımda görüntülü konuşma olmasına rağmen bulamadım, bana mobil üzerinden görüntülü konuşma olup olmadığını varsa nereden yapabileceğimi söylermisiniz??
  • s.a.ben de L9 var.iyi bir telefon şu ana kadar bir sıkıntı olmadı.fakat mesaj gönderirken uyarı çıkıp izin onayı istiyor bu da çoklu sms lerde bayağı bir sıkıntı oluyor.sizde de böyle mi yardımcı olursanız sevinirim
  • LG L7 Telefonumun kulakligini takinca arama kabul etme tusu var o calismiyor bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esedix

Kardeş ben lg gc 900 kullanıyorum.opera mini 5 kullanıyorum youtube,fecebook ve diğer video siteleri siteye girebiliyorum.ancak videoları seyredemiyorum.yardım lütfen.

MERHABA ARKADAŞIM BEN LG E612 OPTİMUS L5 KULLANICISIYIM AMA SÜRÜM GÜNCELLEMESİNDE LG TEKNİK SERVİSİ İLE BİRLİKTE YAPTIĞIMIZDADA https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1175300_193235570850946_1702853973_n.jpg BU ŞEKİLDE KALIYOR VE 1-2 SAAT BEKLEMEME RAĞMEN İLERLEMİYOR TÜM FORUMLARI KURCALADIM EN SONUNDADA SİZDEN YARDIM İSTİYORUM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM

• Arizadan dolayi servise gonderdim ve anakarti degistirmis servis. Anakart degisince imei noda degisti haliyle. Bu tip bir durumla karsilasmadigim icin ozellikle nelere dikkat etmeliyim.

Servisin sayfasinda yeni imei no yaziyor. Btkdan sorgulattigimda kayit bulunamadi diyor. Kaydi servis mi yaptiracak ben mi? Ben yaptiracaksam nasil yaptiricam?

• yaklaşık 8 aydır Lg P760 L9 kullanıyorum.önceki gün telefonumda bazı uyarılar olmaya başladı.mesela " üzgünüz rehbere ulaşılamıyor,e-postaya ulaşılamıyor veya üzgünüz googlemaps'a ulaşılamıyor vs. gibi.telefonu açtım kapadım belki düzelir diye ama sorun devam etti.fabrika ayarlarına geri yükleyeyim dedim onu da yapmadı.şimdi kapandı ve açılmıyor.şarj da yapmıyor.teknosa ya götürdüm teknik eleman inceledi,açmaya çalıştı.yazılımsal bir problem var dedi.bilgisayara bağlayıp çözmeye çalıştı ama yine olmadı.bilgisayar telefonu görmüyor.donanımsal bir problem olabilir dedi.ne olmuş olabilir bu telefona.
    herkese de LG yi övüyorken böyle bir olayın başıma gelmesi üzdü beni:(((
  • Herkese merhaba. Cihazın beyaz olanını gecen Kasım ayında BIM'den almıştım. Üzerinde 22.3 mu nedir bir Android var. Şimdilerde bazı sorunlar yaşamaya başladım:

*Cihaz açılışı 2.5 dk falan sürüyor, tüm uygulamalarım sd kartta
    *G tuşu işlevini kaybetti
    *Camera ile çektiğim fotoları, sd karta kaydet ayarı olmasına rağmen artık galeride çoğu zaman göremiyorum ya da sadece en sonuncusunu gösteriyor. Bu yeni olmaya başladı. SD 4 gb, 1 gb boş yer var.

Servisi aradığımda Android 4 güncellemesinin resmi olarak geldiğini, Şengüller Maltepe'de 45 dk da yerinde bedavaya güncellemeyi yaptırabileceğimi söylediler. Bu sorunlar ortadan kalkacakmış. şimdi sorum şu. Cihazda gmail hesabımla kayıtlı haldeyim. Bir sürü rehber, fotoğraf, video ve aplikasyon var sd kart ve cihazın değişik yerlerine kaydedilmiş. Mybackup diye bir şey kurdum. Bu program, periyodik olarak SMS ve adres defterimi buluta yedekliyor. Ayrıca gene Andoid booster tarzı bir program ile de sd karta her şeyi yedekliyorum düzenli.

Maltepe ye gitmeden önce bu bahsettiğim şekillerde yedeklerimi alsam, sonra 45 da V4 e geçtiğimde muhtemelen her şey sıfırlanmış olacak. Bu hali ile, tekrar mybackup kurup login olunca, buluttan geriye restore edebiliyor mu, V2.3 ile V4 uyum sorunu olur mu? Aynı şey diğer bahsettiğim yedekler için de geçerli. Bilgi ya da alternatif öneri verebileceklere şimdiden çok teşekkürler.

• s.a arkadaşlar Lg gt 450 modeli telefonum var telefonu açtığımda mavi ekranda emergency mode yazıyor bu sorunu nasıl halledebilirm yardımcı olursanız sevinirim
  • alp_gmrk A kullanıcısına yanıt
    o telefonda görüntülü görüşme özelliği yok aynı iphonede olduğu gibi sadece yardımcı programlar sayesinde görüşme yapabiliyorsun @alp_gmrk
  • bende lg gt540 var pc suite kullanarak internete girmiyor

• hocam p970 kullanıyorm bir kaç saaat önce kulaklık takılı olmadığı halde kulaklık işareti çıktı ve gitmiyor arama yapınca ses ahizeden gelmiyor hoparlörden ses çıkmıyor hiç bi şekilde yardımcı olurmusunuz.
  • E975 arka kapak catladi kac para tutar tamiri

• Bir kaç aydır LG L7 P705 telefonunu kullanıyorum şu zamana kadar bir sorunla karşılaşmadım.Ancak iki gündür kulaklık girişi çalışmıyor. İlk önce kulaklıkta sorun olduğunu düşündüm ancak başka kulaklıklar da denedim ama onlarda da çalışmamıştı. Kulaklığım bilgisayarda gayet iyi çalışıyor. Ancak telefonda maalesef. Kulaklığı taktığım halde hoparlörden çalıyor şarkı. Ayrıca kulaklık takıldığını da gösteriyor. Bir ayarı falan mı vardı da ben yanlışlıkla yaptım bilmiyorum. Yoksa telefonda mı? Yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaplin123 -- 25 Eylül 2013; 15:11:20 >
  • Merhaba, Arkadaşlar

LG P880 V10F nin dz dll dosyalarını nette arıyorum bulamıyorum

Jb den Ics dönüş yapmak istiyorum. Lütfen Çok acil yardım...
  • Beyler bende de optimis black var. hersryo tamam sorunsuz calisiyor ama galeriye girmek istedigim de hafiza kartindaki kullanilmamis uygulamalari silin diyor. halbuki hafiza kartina format attim. fat32 yaptim. olmadi ntsc yatptim. ama degismedi. Ama onceden attigim hafiza kartindaki muzikleri goruyor. yeni attiklarimi gormuyor. baska hafiza kartida taktim onuda gormedi. servise verecegim ama mersindeyim. istanbul ya da ankaraya gonderecegim hangisi daha iyidir acaba ?

• arkadaşlar şimdi ben bu telefonu alalı 3gün oldu telefondan gayet memnunum ama kulaklıkta sorun var örneğin kulaklığı takıyorum ama sesi hala hoparlörden veriyor biraz daha bastırdığımda kulaklık simgesi çıkıp müzik kulaklıktan çalıyor ama en küçük bir oynamada kulaklık bağlantısı kopuyor ve müzik duruyor örneğin telefonu çebinize koydunuz kulaklık tamamen çıkıyor yada ses kesiliyor sadece cebe konunca olsa yine iyi en küçük bir oynamada yine ses gidiyor sizce temassızlıklımı varda böyle oluyor garantiye götürmeden düzeltmemin bir yolu varmı sadece bu soruyu sormak için üye oldum lütfen cevap verin
  • LG Optimus G kullanıyorum 5 ay falan oldu daha yere düşmedi ama dün telefonun sorunu olmamasına rağmen bugün uyandığımda kulaklık takılı gözüküyor yardımcı olabilir misin?
  • SimurgFC kullanıcısına yanıt
    Lg androidtte bu sorun başıma gelmişti. Ne sorun bu arkadaş. Kulaklığı tıkar çak bir kaç kez belki düzelir. Değişik bir sorun o benim lg android 1.6 telefonum vardı ondada karşılaşmıştım. fiziksel olarak bu şekilde çözebilirisin. Yılda bir başa geliyor bu sorun.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.