Şimdi Ara

LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
21
Favori
169.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • optimus g pro kullananların birkaçında wifi ile farkli modemlere bağlanma sorunu var bunu yaşayan ve çözümünu bulan var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Lg androidtte bu sorun başıma gelmişti. Ne sorun bu arkadaş. Kulaklığı tıkar çak bir kaç kez belki düzelir. Değişik bir sorun o benim lg android 1.6 telefonum vardı ondada karşılaşmıştım. fiziksel olarak bu şekilde çözebilirisin. Yılda bir başa geliyor bu sorun.

Onu kaç kere yaptım düzelmedi internette aradım biraz kulak temizleme çubuğuna kolonya döküp döküp kulaklık girişine sokup çıkardım bir kaç defa sonra kendi haline bıraktım iki saatte düzeldi teşekkürler ilgilendiğin için
  • lg g2 kamerada siyah nokta problemi yaşıyorum..sanırım servise göndermekten başka çaresi yok.
  • lg l7 p705 telefonum kendi kendine restart atmaya başladı.internette vs gezerken bazen restart yapıyor.bikaç ay önce format atmıştım.acaba sebebi nedir? servislik bi durum var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cm 10 yükledikten sonra şebeke gitti. Yardım lütfen. Baseband değiştirmek gerekiyor anladığım kadarıyla ama nasıl?
  • lg optimus l9 telefonda ahize sesini kısınca zil sesi de kısılıyor ikisinin birbirinden bağımsız olarak ayarlayamıyorum
  • Arkaadaşlar, LG G2 kullanıyorum, telefonun zil ve alarm sesini root yapmadan yükseltebilir miyim,
  • mesajım durdun burda unutmayayım
  • Arkadaşımın Nexus 4 telefonu kırıldı.Kırılan yerde ekran tepki vermiyor. Fotoğrafı ekledim.

Telefonun 1.5 sene daha garantisi var. Servis 450 lira civarında bir fiyat verdi.Sizce ne yapmak mantıklı olur.

Telefoncularda yapıyormus ama ne kadar güvenilir olur garantiyi kaybetmeye değer mi.

Kendimiz ekranı değiştirmeye kalksak bir sıkıntı yaşarmıyız.Yorumlarınızı bekliyorum
  • Benim Optimus G ile ilgili ufak bir sorunum var;

Whatsup, Facebook vs. gibi yerlerden (yani mobil üzerinden) bana mesaj atıldığında 5 dakika falan geç geliyor. Mesela arkadaş "whatsup'dan mesaj attım" dediğinde telefona bakıyorum, bakar bakmaz geliyor. Fakat ekran kapalı olduğunda sanki uyku modundaymış gibi gelmiyor, ya da geç geliyor. Telefonun bir sürü ayarını kurcaladım ama bunu çözemedim bir türlü. Herhangi bir fikri olan var mı?
  • Benim bi sorum var g2 kullaniyorum telefonun sarjinin cok gittigini dusunuyorum.Yaklasik 6 saat once sarjim fulldu suan %60. (Acik olan uygulamalar surekli bu saat icerisinde wi-fi tek acik ve ekran parlakligim %50 de kullandim) bunun disinda farkli birsey kullanmadim. Sizce normal mi?

• LG L7 II almıştım, ilk açılışta facebooktaki kişileri rehbere kaydetmişti. bir süre sonra fabrika ayarlarına döndürdüm. Ama sonraki açılışta bu işlemi yapmadı. facebook ve gmail kişilerimi nasıl rehbere ekleyebilirim.
  • 1 senelik LG P970 telefonum var. Dün gece telefonu modem olarak kullanırken bir anda telefon kapandı şarja taktıktan sonra açıldı. Bugün telefon bir anda yeniden kapandı ve başlangıçtaki LG logosu yanıp sönüyor telefonu şarja takınca düzeliyor sadece. Telefonu fabrika ayarlarına getirdim ama bir şey değişmedi ne yapabilirim ? Batarya sorunu mu acaba ?
  • LG G2'yi bilgisayara bağlayamıyorum... Driver hatası veriyor sürekli. Wifi'den bağlayınca bağlanıyor fakat kablo ile başaramadım bir türlü... PC'de XP yüklü
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightxx

Arkadaşımın Nexus 4 telefonu kırıldı.Kırılan yerde ekran tepki vermiyor. Fotoğrafı ekledim.

Telefonun 1.5 sene daha garantisi var. Servis 450 lira civarında bir fiyat verdi.Sizce ne yapmak mantıklı olur.

Telefoncularda yapıyormus ama ne kadar güvenilir olur garantiyi kaybetmeye değer mi.

Kendimiz ekranı değiştirmeye kalksak bir sıkıntı yaşarmıyız.Yorumlarınızı bekliyorum

aynı sorun bende de var ve telefonum yatıyor ekranı kırık olduğu ve LGnin fahiş fiyatlı servis politikası yüzünden...telefonun zaten 2. el fiyatı 700 lere kadar düştü 450 tl vermek pek mantıklı gelmiyor 250-300 e satacaksın gidecek sanırım.Telefonculardan yapan da görmedim şuana kadar bunu eğer bir çözüme ulaşıp buradan paylaşırsan mağdurlar için yol gösterici olur...

• LG G2 kullanıyorum bu gun mesaj gonderırken mesajınızda sms cok gıbı bı uyaru verdı bı kac kere neden oluyo bu
  • invisible kullanıcısına yanıt
    merhaba benim sorunum mesaj atıyorum attığım mesaj çok geç gidiyo karşı taraf mesajı 4 saat sonr görüyo ve birini aramak için arama tuşuna basıyorum 5 dk bekliyorum nasıl çözücem biliyorsanız eceebelginer@hotmail.com adresine yazarsanız sevinirim
  • samurayx kullanıcısına yanıt
    bende lgkp500 var faceye fotograf atarken bağlantı hatası dıyor atmıyor bunu gidermem için ne yapmam gerekli acil yardımlarınızı beklıyorum lütfennnn :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

6 yıllık lg tecrübemi sizlerle paylaşmaktan servise gitmeden çözüm üretmeye çalışmaktan mutluluk duyarım. Ben çözemesemde başka bir arkadaş görür çözer. İlk burada paylaşalım servise gitmeden belki çözeriz...

Merhaba,

LG P970 cep telefonunmun açma kapama düğmesi çalışmıyor, ve görüşme yaparken arama sesi gidip geliyor.

Yardım rica.
    Tşk.
  • 4X hd model telefonuma rom yüklerken hata verdi yüklenmedi restart çekincede lg logosunda kalıyor herhangi bir yedekleme yapmadım telefon jb yazılımı yüklüydü acilen yardımcı olursanız sevinirim .

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.