s.a. ustam lg kf 600 telefonum var kayar kapağı kapattığım zaman ekrandaki herşey görünüm bozuk vcd gibi bazen komple gidiyor bazen tek üst taraf gidiyor alt kalıyor böyle sorunum var yukarı açıldığı zaman bazen düzeliyor bazen düzelmiyor kaç kere kapatıp açtım fabrika ayarına döndüm düzelmedi sorunum nedir? 2. sorunum çektiğim fotoğrafları pcye atarken ince bir çizgi halinde çıkıyor sonra paintle görünüm ufaltıyorum kaydediyorum yine ince çizgi halinde
Yazılım problemi olabilir. 1809#*600# deneyerek service menüden fw versiyonuna bak aman dikkat fac reset yapma:) Sonra teleservice e telefon et bu telefonun son fwsinin kodu ne diye bak bakalım ne diyecekler.
Hocam beceremedim nereye yazacağız bu kodu ??
telefon arar gibi ara ana ekrana
selam arkadaşlar 2 sorum olucak.
ilki market uygulamasını yüklettim neyse sıkıntısız yüklüyorum oyun program vs ancak oyunların bi kaçı yüklü olduğu halde menüde gözükmüyor marketin içine girip aç dedikten sonra açabiliyorum.. sebebi ne olabilir?
2.side telefonu pc ye bağlıyorum ancak bağlantı sağlanamıyor donanım yüklenemedi diye hata vermekte. windows 7 ultimate kullanıyorum yardımcı olabilcek arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
yeni aldığım p503ün kulaklıkla konuştuğumda karşı taraf sesimi çok kötü aldığını söylüyor. kulaklığı servise gönderebilir miyim?
quote:
Orijinalden alıntı: papi40 yeni aldığım p503ün kulaklıkla konuştuğumda karşı taraf sesimi çok kötü aldığını söylüyor. kulaklığı servise gönderebilir miyim?
Telide isterler. Bence güzel bir mikrofonlu kulaklık al.
quote:
Orijinalden alıntı: invisible
telefon arar gibi ara ana ekrana
hocam öyle çıkmadı ama ben 2945#*# yaptım oradan 2 numara model versiyon bölümüne baktım aynı şeymi ?
sonra teleservice yi aradım söylemediler :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurkiray
s.a. ustam lg kf 600 telefonum var kayar kapağı kapattığım zaman ekrandaki herşey görünüm bozuk vcd gibi bazen komple gidiyor bazen tek üst taraf gidiyor alt kalıyor böyle sorunum var yukarı açıldığı zaman bazen düzeliyor bazen düzelmiyor kaç kere kapatıp açtım fabrika ayarına döndüm düzelmedi sorunum nedir? 2. sorunum çektiğim fotoğrafları pcye atarken ince bir çizgi halinde çıkıyor sonra paintle görünüm ufaltıyorum kaydediyorum yine ince çizgi halinde
Yazılım problemi olabilir. 1809#*600# deneyerek service menüden fw versiyonuna bak aman dikkat fac reset yapma:) Sonra teleservice e telefon et bu telefonun son fwsinin kodu ne diye bak bakalım ne diyecekler.
Telefonda yazan kod bumu? KF600AT-00-V10j-AFR-XX-APR-17-2008
ŞENGÜLLER SERVİSİ ARADIM 10l dediler 10L büyük harfle :)
tamam bir ara cihazını güncellet. Düzelme ihtimali yüksek.
quote:
yardımcı olma şansın varmı ? nerden nasıl yapacağız kendi yapma şansım varmı illa servise 20 liramı vereceğiz :))
quote:
quote:
yardımcı olma şansın varmı ? nerden nasıl yapacağız kendi yapma şansım varmı illa servise 20 liramı vereceğiz :))
Garantin varsa para almazlar. Bu cihaza lg update programı uygulanıyor mu bilmiyorum. O yüzden yardımcı olmam zor
lg p503ümün navigasyonu çalışmıyor. gezinme özelliğinin uygunluğu denetleniyor diye yazıyor bekliyor öylece. ilk aldığım sıralarda giriyordu artık girmiyor. format attım yine düzelmedi.
quote:
Orijinalden alıntı: papi40
lg p503ümün navigasyonu çalışmıyor. gezinme özelliğinin uygunluğu denetleniyor diye yazıyor bekliyor öylece. ilk aldığım sıralarda giriyordu artık girmiyor. format attım yine düzelmedi.
aynı sorun bendede var ilk aldığımda çalışıyordu. telefonda garib şeyler oluyor ekran kararıyor tuş ışıkları yanıp sönüyor, tuşlar çalışmıyor pili çıkardım. servise gönderdim geldi bir kez daha yaptı ve navigasyon çalışmıyor şu anda 2 kezde donma oldu o kadar para verdik allah belanı versin be varmı bunun dilinden anlayan ilk defa kullanıyorum böle bir telefon hoşuma da gitti emme pürüzler çıkmasa
quote:
Orijinalden alıntı: hazeyns
p503 kullanıyorum üstten inen seyde wifi ve 3g kapalı olmasına rağmen para gidiyor..Hergün 2-5 tl arasında bu fiyat.Bunu karşılayamıyorum..Çözüm lütfen.
ayarlar--kaoblosuz ağ ayarları-- mobil ağlar-- veri etkinleştirme ve veri dolaşımı bunları kapat gitsin denedinmi
quote:
quote:
quote:
Garantin varsa para almazlar. Bu cihaza lg update programı uygulanıyor mu bilmiyorum. O yüzden yardımcı olmam zor
garanti bitti valla yinede yardımcı olduğun için teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: astamiga
selam lg bl40 telefonum wifi ye baglanırken kendi kendine kapanıp yeniden açılıyor nedendir versiyon V10h yüklü .. ?
Bl40 a yeniyazılım geldi bugün lg update ile güncelleyin
quote:
Orijinalden alıntı: davut02 Kardeş ben lg gc 900 kullanıyorum.opera mini 5 kullanıyorum youtube,fecebook ve diğer video siteleri siteye girebiliyorum.ancak videoları seyredemiyorum.yardım lütfen.
appstore dan TubeX indir youtube diye arama yap çıkıyor tüm videoları ister izle ıstersen kaydet .Beğendiğin videoları facebook da paylaş.
ben geçen hafta ikinci el lg new chocolate bl40 aldım. sorunum wifi ile modeme bağlanırken ekran kararıyor ve yaklaşık 20-25 saniye sonra düzeliyor. bu süre sonunda ekran da lg mobile yazıyor. onun dışında başka hiç bir sorun yok. acaba sorun nerden kaynaklanıyor. 2. el olduğu için geri verme şansım yok. acaba yazılım yüklenirse sorun düzelirmi. yazılım nasıl yüklenir onuda bilmiyorum. inşallah yardımcı olabilirsiniz.
lütfen yardım edin LG P503 telefonuma pc den güncelleme yaparken usb kablosuna elim takıldı ve kablo çıktı (sarı ekran varken) şimdi telefon hiç bir şekilde açılmıyor yardım ederseniz çok sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: tilter lütfen yardım edin LG P503 telefonuma pc den güncelleme yaparken usb kablosuna elim takıldı ve kablo çıktı (sarı ekran varken) şimdi telefon hiç bir şekilde açılmıyor yardım ederseniz çok sevinirim.
dostum ona manuel rom yüklemeyi biliyor musun? Konusu vardır büyük ihtimal forumda optimus shiet un ilk sayfasında da alperin sitesinde rom yükleme talimatında pil çıkınca yapman gerekeni oku o konu ile birleştir hallet