Şimdi Ara

LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
769
Cevap
21
Favori
169.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilmiyorum rom yüklemeyi dediğinizide forumda bulamadım ama herhalde sabaha kadar uyku girmez gözüme
  • invisible tek umudum sensın gecenın bu saatınde lutfen yardımcı olabılırsen
  • şuan müsait değilim yarin ancak tam bakabilirim yoksa servise verirsin hal olur sıkıntı yapma.
  • Halletin mi?
  • servise gönderdim inşallah yazılımsal bir sıkıntıdır da sıkıntı kalmaz ilgine sağlık
  • Yapardık aslındada işte vakit yoktu ben öğrendim yapılışını.
  • s.a benim bi sorum olacak lg gd 900 almayı düşünüyorum acaba facebook veya youtubede sorunsuz gezinebilirmiyim,
    bide bu telefona sözlük ve navigasyon yükleme imkanı olurmu
  • Devir android devri. Standart işletim sistemi var boşverin o teli.
  • invisible Tarih 19 Mayıs 2011; 19:03:31
    " Yapardık aslındada işte vakit yoktu ben öğrendim yapılışını."

cihaz için değişim olabilir dedi alper bey sanki suçlu benim gibi geliyor bana yanılıyormuyum yani cihaz tamamen sustu. Birde bir arkadışımız makine içerisinde bulunan bağlantı noktaları ile yazılım güncellenir korkma dedi yanılıyor olabılırlermı
  • Cihaz değişimi olabilir çünkü tamir eden yetkililer bizim kadar bilmiyorlar:D Yapmazlarsa da birşey olmaz hallederiz.
  • lg p503ü yeni sürüme yükseltmek isterken kendiliğinden sarı emergency mode ekranı çıktı ? ne yapmalıyım?
  • Merhaba. 2-3 gün önce şıklığına vurularak Lg gd880 aldım. Telefonda herşey güzel. Ancak telefonun ciddi batarya problemi var. Sarj konusunda sıkıntılı gibi geldi bana. Şu an orjinal lg gd880 bataryası arıyorum ama bulamıyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca telefonumla internete bağlanırken(tabi kendi internet paketimle) 3g yazsı kayboluyor ve yerine H harfi çıkıyor. Nedenini ve ne demek olduğunu anlayamadım. Ayrıca bu H harfi çoğu zaman internetten çıktıktan sonra yeniden 3g yazısına dönüyor. Ama bazen H olarak kalıyor 3g yazısına dönmüyor. Acaip kafam takıldı. 3g yazısı çıksın diye internetten çıktıktan sonra telefonumu kapatıp yeniden açıyorum. Bunun ne olduğunu öğrenene kadarda öyle yapıcam. Bilgilerinizi bekliyorum. teşekkürler
  • ben wifi sorununu çözmek için LG servise gittim en yeni güncel yazılımı yüklettim. ama servisin bana dediği wifi de bu modellerde modem ayarlarını wep yaparak girince sorun olmuyormuş. wpa2 yapark girince bağlantı sorunu oluşasbiliyormuş. chocolate lerde bu sorun warmış dedi. modemde wep wpa2 ye göre daha güvenliksiz değilmi?

bir diğer sorum ise telefonun alarmını kuruyorum sabah 7 de ötmeye başlıyor. fakat ertele ve durdur düğmelerine elle basamıyorum dokunmatik alarmda çalışmıyor. arada bir de çalışıyor anlamadım gitti sizce neden kaynaklanabilir bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

Merhaba. 2-3 gün önce şıklığına vurularak Lg gd880 aldım. Telefonda herşey güzel. Ancak telefonun ciddi batarya problemi var. Sarj konusunda sıkıntılı gibi geldi bana. Şu an orjinal lg gd880 bataryası arıyorum ama bulamıyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca telefonumla internete bağlanırken(tabi kendi internet paketimle) 3g yazsı kayboluyor ve yerine H harfi çıkıyor. Nedenini ve ne demek olduğunu anlayamadım. Ayrıca bu H harfi çoğu zaman internetten çıktıktan sonra yeniden 3g yazısına dönüyor. Ama bazen H olarak kalıyor 3g yazısına dönmüyor. Acaip kafam takıldı. 3g yazısı çıksın diye internetten çıktıktan sonra telefonumu kapatıp yeniden açıyorum. Bunun ne olduğunu öğrenene kadarda öyle yapıcam. Bilgilerinizi bekliyorum. teşekkürler

H 3g internet anlamında arkadaşım. E edge internet. G gprs internet.
    2-3 gün önce aldı isen iade edebiliyorsan et. Bataryayı merkez lg den halledebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: papi40

lg p503ü yeni sürüme yükseltmek isterken kendiliğinden sarı emergency mode ekranı çıktı ? ne yapmalıyım?

Yükleyemedin mi ? kurtarma modu var önce onu bir kullan programda olmazsa manuel fw yükleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Orijinalden alıntı: papi40

lg p503ü yeni sürüme yükseltmek isterken kendiliğinden sarı emergency mode ekranı çıktı ? ne yapmalıyım?

Yükleyemedin mi ? kurtarma modu var önce onu bir kullan programda olmazsa manuel fw yükleriz.

tel açılmıyor ki hiç bir şekilde
  • Kapalı mı şuan? bataryayı çıkar usb yi pc ye bağla telefona bağlama sonra ses + - ve geri tuşuna hepsine basılı şekilde usb yi telefona tak sarı emergy mode gelirse bana haber ver.
  • Hayır yine bişey olmadı
  • Ya yapamadın yada telefon uctu. Servise yollaman gerekiyor.
  • O tuşlara basıp , sonra tele takıyorum olmuyor. sizce tel tüm mü gitti ? yenisini gönderseler bari :) bu arada içerisindeki tozları da temizlesinler.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.