Şimdi Ara

LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
21
Favori
169.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yenisini yollayabilirler. Tozuda belirt temizlerler.
  • ben Gd880 kullanıcısıyım versiyonunu yükseltemiyorum, LGMobile Update programıyla telefona bağlanıyorum versiyon bulunuyor indiriliyor telefona yüklenme aşamasında %4'te kalıyor daha sonra kabloyu ve pili çıkarıp takmamı ve yan tuşların ikisine aynı anda basıp tekrar denememi istiyor her tekrarda %4'te takılıp baştan alıyor ve update olmuyor...

Ayrıca wireless'e bağlanamıyorum ağlar bulunuyor bağlan'a basıyorum bağlanıyor diyor 4-5saniye sonra bağlantı kurulamadı diyor...

Ve son olarak şarjdayken şarj soketinin olduğu bölümde ısınma oluyor bu ısınma uzun süre internete bağlı kaldığımda veya oyun oynadığımdada oluyor...

Yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
  • Pc ye pc suit olarak bağlandığını kontrol et.
  • Bağlantı düzgün, telefonu görüyor, güncellemeyi buluyor, indiriyor, yüklerken %4'te kalıyor, biraz araştırdım yabancı forumlarda da aynı sorundan şikayet var ama çözüm bulamadım :/
  • Servise vereceksin anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Servise vereceksin anlaşılan.

Diğer bahsettiğim ısınma sorunuyla ilgili bi bilginiz var mı?
    yada kullanan arkadaşlarda aynı problemleri yaşıyor mu acaba ?
  • Lg telefonların şarj noktaları genelde ısınır problem etme
  • quote:

Lg telefonların şarj noktaları genelde ısınır problem etme

Teşekkürler yardımcı olduğunuz için :)
  • BL40 new chocolate telefonum sabah alarm çalarken ertele ve durdur tuşları çalışmıyor. ilkj zamanlar ertele diyebiliyordum ama artık basamıyorum bile. bunun dışında dokunmatik tuşlarda sorun yok bu sizce neden kaynaklanır çözümü nedir.
  • Gd 880 kullanıyorum. Vodafonedan internet paketi aldım ve internete giriyorum. Aslında hızıda bana düşük gibi geliyordu. vodafone.com.tr 'den güncel görünme detayında kiminle ne kadar görüştüğüm kimlerle mesajlaştığım internete girdiğim hakkında bütün bilgiler görünmekte. Ancak dikkat ettimki internette açıklama olarak gprs yazıyor. Yani ben 3gden bağlanamıyorum. Ne yapmam gerekir?
  • Telefon 3g destekliyorsa vodafone 3g servisine üye olmamış olabilirsiniz 3g yazıp 3636 ya yollayın.

DragonLee53 bu telefon çok sorunlu bir telefon son türkiye romu na güncellemeyi deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

Gd 880 kullanıyorum. Vodafonedan internet paketi aldım ve internete giriyorum. Aslında hızıda bana düşük gibi geliyordu. vodafone.com.tr 'den güncel görünme detayında kiminle ne kadar görüştüğüm kimlerle mesajlaştığım internete girdiğim hakkında bütün bilgiler görünmekte. Ancak dikkat ettimki internette açıklama olarak gprs yazıyor. Yani ben 3gden bağlanamıyorum. Ne yapmam gerekir?

menüden bağlantıya girin, orada şebeke seçimi var şebeke seçiminin içinde şebeke modu var onun otomatikte olması gerekiyor ayrıca yine bağlantının içinde tarayıcı ayarları var, ben avea kullanıyorum ve tarayıcı ayarlarının içerisinde profillere girdiğimde avea wap ve avea internet die iki seçenek çıkıyor karşıma avea interneti seçtiğim zaman 3g ile bağlanıyorum, vodafone'da nasıldır bilmiorum ama denzer olduğunu düşünüyorum, tabiki hepsinden önce invisible'ında bahsettiği gibi 3g'ye üye olmuş olmanız gerekmekte :)

• Merhaba

Foruımdaki tavsiyeler üzerine LG Optimus One aldım. Genel olarak telefondan memnunum fakat telefonu cebimde taşıdığım zaman bazen telefon kendi kendine restart oluyor veya kapanıyor. Cebimde telefon üzerinde bir basınç oluştuğu için böyle olduğunu tahmin ediyorum. Bu genel bir sorun mudur yoksa telefonu servise götürmeli miyim? Telefonu fabrika ayarlarına döndürmeyi denemek bir işe yarar mı?

Teşekkürler.
  • Teşekkürler cevaplar için. Birde Gd880 telefonumu güncelleme yapmak için bilgisayara bağlıyorum usb kablosu ile. Daha sonra telefonumda çıkan usb bağlantı moduna pc suite diyorum ve bilgisayardan pc suite açılıyor. Ancak bilgisayar telefona bağlanmıyor. Ayygıt başka program tarafından kullanıldığı için açılamıyor diyor. Ancak ne telefonda nede bilgisayarda başka program açık değil. Daha bluetooth ile eşleştirmeyi deniyorum. Önce bluetooh ile telefonu bulup bağlanmasına rağmen guncellemeyi kontrol ete tıkladığımda yine bağlı değil diyor ve bağlanmaya çalışıyor ama bağlanmıyor.

-Şimdi Pc Suite programını yeniden silip yüklüyorum.Böyle yapmaya çalışıcam belki düzelir.

-Yine olmadı usb ilede bluetooh ilede bağlanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmckr -- 24 Mayıs 2011; 11:09:38 >
  • Bu arada cevabın için teşekkürler efecan89. Ancak bendeki bütün ayarlar dediğin gibi ve 3g abonesiyim. Bunlara rağmen 3gden giremiyor olmam beni rahatsız ediyor. Vodafone.com.tr'de Güncel kullanım detayında gprs yazıyorsa internet hızım 3g değildir heralde. neyse yapmaya çalışıcam. Başaka bir çözüm yolun varsa cevap yazarsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaknafein

Merhaba

Foruımdaki tavsiyeler üzerine LG Optimus One aldım. Genel olarak telefondan memnunum fakat telefonu cebimde taşıdığım zaman bazen telefon kendi kendine restart oluyor veya kapanıyor. Cebimde telefon üzerinde bir basınç oluştuğu için böyle olduğunu tahmin ediyorum. Bu genel bir sorun mudur yoksa telefonu servise götürmeli miyim? Telefonu fabrika ayarlarına döndürmeyi denemek bir işe yarar mı?

Teşekkürler.

Güncellemen lazım telefonu ama şimdi son çıkan türkiye romunu Turkcelle özel hazırlamışlar. Açılışta filan Turkcell yazısı çıkıyor. haberin olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zaknafein

Merhaba

Teşekkürler.

Güncellemen lazım telefonu ama şimdi son çıkan türkiye romunu Turkcelle özel hazırlamışlar. Açılışta filan Turkcell yazısı çıkıyor. haberin olsun.

Teşekkürler, turkcell hat kullandığım için sorun olmaz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr
    Bu arada cevabın için teşekkürler efecan89. Ancak bendeki bütün ayarlar dediğin gibi ve 3g abonesiyim. Bunlara rağmen 3gden giremiyor olmam beni rahatsız ediyor. Vodafone.com.tr'de Güncel kullanım detayında gprs yazıyorsa internet hızım 3g değildir heralde. neyse yapmaya çalışıcam. Başaka bir çözüm yolun varsa cevap yazarsan sevinirim.

vodafone müşteri hizmetlerine bir danışabilirsiniz 3g sorununu ayrıca 3g ile bağlantı yaparken şebeke sinyalini gösteren sol üst kösede 3g yazar internete bağlıykende bu 3g yazısı H harfi oluyor eğer bu şekildeyse 3g ile bağlanıyorsunuz diğer bağlantı biçimlerinde de gprs'te G harfi, edge'de E harfi çıkar sol üstte... Pc bağlantısındada bilgisayarınıza uygun driver yüklenmemiş olabilir diye düşünüyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: spy1983

Merhaba

GD510 telefon var ancak şarjı çok çabuk bitiyor, 1,5 gün anca dayanıyor buna ne yapabiliriz?

Yeni yazılımı yüklersem dayanır mı sizce?

Teşekkürler

Gd880 kullanıyorum aynı sorun bendede var. Çözüm nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmckr -- 26 Mayıs 2011; 14:35:43 >
  • benim teli lg ks20 hattım vodafone gprs ayarları bi arkadaş paylaşmış yaptım tel kendi kendine res attı açıldıktan sora tekrar denedim girdi fakat 5-10 dk sora tel kendi kendine yine res atıyor bi çözümü varsa yardımcı oluver
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.