Şimdi Ara

LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
21
Favori
169.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ...........................lütfen çok acil yardım...................................

benim gd880 cihazım var daha 2aylık yurt dışından aldırmıştım
    durup dururken proximity sensörü (yakınlık sensörü) takılmaya başladı arama geldiği zaman elim sensörün olduğu yere gelirse bütün tuşlar kapanıyo birdahada açılmıyor bu yüzden aramaya cvp veremiyorum ve üstteki on-off tuşuyla aramayı reddediyorum,, yani şuanda kullanamıyorum...(birde yeni aldığımda en son versiyon sürümünü yüklemiştim LG nin resmi sitesinden o yüzden versiyonuda güncelleyemiyorum) (mevcut versiyon V10e)
    code : 3845*#880# yaptım fabrika ayarlarını yeniden yükledim ama sorun devam ediyo.
    servis gönder diyo ben son çare olarak servis diyorum
    lütfen varsa bilen arkadaşlar bi el atsınlar.... tşkkrler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAYDIN -- 27 Temmuz 2011; 23:40:57 >

• Arkadaşlar gd880 e android yada windows mobile kurulabilir mi ?
  • selam arkadaşlar yarın elime gw620 geçicek hayırlısıyla fakat içindeki sürümü bilmiyorum güncelmidir. Eğer değilse ne yapmam nasıl yapmam gerek hız konusunda takılma gecikme vs olmasın istiyorum yardımcı olursanız sevinirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanfd

bnm gw 620 war android 1.5 li bunu yükseltmek istiyorum ama lg desteklemiyo rom root olayına grcez mecbur . .ama düzgün bi anlatıma ihtiyacım war. .bide bu model için pc suite warmı acaba ?

sanırım aynı durumda olucaz bende bu olayı arıyorum
  • merhaba

ya bende lg bl20 var ..pc suite ile bağlanmaya çalıışıyorum bana bluetoothla bağlanıyor diyo .tabi bende de bluetooth cihazı olmadığından bulamıyor. iyide bu pc suite illa bluetoothla bağlanmak zorundamı illa gidip bluetooth cihazı almak zorundamıyım . laptop olsa neyse onda zaten var ama bende masaüstü kullanıyorum :S :S
  • quote:

bnm gw 620 war android 1.5 li bunu yükseltmek istiyorum ama lg desteklemiyo rom root olayına grcez mecbur . .ama düzgün bi anlatıma ihtiyacım war. .bide bu model için pc suite warmı acaba ?

Orjinal 2.2 romu var.. Openeve olarak da 2.3.4 var
  • Merhaba hocam bu kf900 software update etmek ıcın gereklı bıgılerı solermısın nerden nasıl yapıyoruz yazılımını yukseltmek ıstıyorumda ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

quote:

orjinal rom u nasıl yapcaz peki ? ben bi kere denedim olmadı hala 1.5 yazıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca openeve nasıl bir program yani onu yüklediğimizde nasıl olur ?

• Arkadaşlar android telefonlardak telefonun kendi email programının Türkçe karakter probleminin çözümü var mıdır? Bazı kişilerden gelen mailler garip karakterlerde çıkıyor, ne yaptıysam düzeltemedim. K-9, maildroid gibi programlarda düzgün gözüküyor ama...
  • Yardim edebilen varmi arkadaslar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: extremert

quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

quote:

orjinal rom u nasıl yapcaz peki ? ben bi kere denedim olmadı hala 1.5 yazıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca openeve nasıl bir program yani onu yüklediğimizde nasıl olur ?

http://www.lg.com/tr/support/product/support-product-profile-mobile-redux.jsp?
    customerModelCode=GW620&matchedModelCode=7400001281&searchEngineModelCode=GW620&initialTab=documents&targetPage=support-product-profile

buradaki yazılım yükleme programını indir güncelle bildiğim kadarı ile Türkiye rom u var. Lakin bu iki gün lg update çalışması var sistem kapalı güncelleyemezsin.

• alakanız için çok teşekkür ederim beyler. bi cvp bile yazan olmadı
  • Telefonu aldım; paketinde çıkan şarj makinesinin adaptörünü çıkarınca usb kablosu oluyor.Fakat Kabloyu bilgisayara bağlayınca bağlantıyı sağlayamıyorum sd kartı görmüyor ve bilgisayarda da hiç bir hareket yok.Bu sorunu nasıl halledebilirim.
    Bir kaç yerden aldıgım tavsiye sonucunda da telefonun ayarlar kısmındaki Usb Bellek Bölümüne tik koyunca kabloyu taktıktan sonra yeşil android simgesi turuncuya dönüyor fakat malesef yine bilgisayarda hiç bi hareket yok..Nasıl halledebilirim bilenler bi yazabilir mi lütfen.
    Şimdiden teşekkürler...
  • Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.

LG BL40 kullanıyorum; nam-ı diğer yeni lg chocolate. Tasarımını beğenip de bir yıl kadar önce satın aldığım, sonraları yazılım problemlerinden illallah ettiğim, daha da sonraları yazılım problemlerine alıştığım mevcut telefonumdan bahsediyorum...

Arkadaşlar; telefonumun camı (düşürmüş olmam sebepli) paramparça bir halde. Büyük bir ekrana sahip olduğun için görüntüsü içler acısı tahmin edersiniz ki... Yalnız dokunmatik çalışma prensibinde herhangi bir problem yok. Yazılımıysa gün geçtikçe daha vahim bir hal almaya başladı. Bunun camın kırılmış olmasıyla, darp ile bir ilgisi var mı, bilmiyorum. Fakat durum tam olarak böyle..

İhtiyacım olan bilgilere gelirsem...

1) LG Teknik Servisi (Mecidiyeköy) cam kırılmalarını garanti kapsamında değerlendiriyor mu ? (Kendi adıma hiç zannetmiyorum...)

2) LG Teknik Servisi ne kadarlık bir fiyatla camı değiştiriyor ? (Çok yüklü olmamasını umut ediyorum. Telefona onca para bayılmışken, bir de bu şimdi...)

3) Camını yenilemem ve diğer problemlerini gidermem için LG Teknik Servisi dışında daha güçlü bir alternatifim var mı ? (Zannetmiyorum...)

4) LG Teknik Servisi telefonumu camı yenilenmiş, yazılımı yenilenmiş bir şekilde bana bu telefonu verecek yekteye sahip mi ? Yoksa; aylarca bekletip, sonuçsuz bırakan veyahud da, yarım yamalak iş yapan bir servisden mi bahsediyorum ?

5) Bu konu üzerine genel tavsiyeleriniz nelerdir ? ("At çöpe ve yenisini al" klişesinden uzak olacak şekilde lütfen...)

Yabancısı olduğum bu platformda, umarım yardımsever arkadaşlara rastgelirim. Peşinen teşekkür ediyorum.

• LG P350'yi 1 hafta önce aldım. Servis ayarlarını avea'dan almama rağmen Nokia'daki gibi sadece mesajı kaydederek wap vs. ayarları kaydedemiyorum. APN ayarlarını kendim girmem gerek. İnternete bağlanamıyorum. Yardımcı olurmusun?
  • benim ilginç bi sorunum var telefona ne oldu bilmiyorum kendi kendine

eskiden çok güzel giren kulaklık şimdi oraya sığmıyor 2 mm dışarda kalıyor. Ses veriyor ama ufak sarsıntıda yerinden çıkıyor. içinde birşeyler mi yamuldu noldu içine bişey mi kaçtı anlamadım ben de bu ufak şey için garantiye gönderip 1 ay telefon özlemi çekmek istemedim garanti dışı olmasın die telefoncuya da götürmedim duruyo böyle yapılabilecel bişey var mı

modeli gt540
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuDu_17

LG P350'yi 1 hafta önce aldım. Servis ayarlarını avea'dan almama rağmen Nokia'daki gibi sadece mesajı kaydederek wap vs. ayarları kaydedemiyorum. APN ayarlarını kendim girmem gerek. İnternete bağlanamıyorum. Yardımcı olurmusun?

aynı sorun bende de var, benim operatörüm vodafone. ilk aldığım gün internetten araştırıp yapmaya çalıştım ancak olmadı. sonraki gün 2 vodafone bayiisine gittim. ilkinde müşteri temsilcisini arayın dediler, ikincide bi adam ilgilendi, eskiyen sim kartımıda yenilettim ve adam var olan apnlerden birini seçti, bu zaten tamam dedi. gün boyunca çok güzel girdim sonraki gün hiç girmedi ve 3-4 gündür girmiyor internete.

google android sitesindeki ayarları, vodafone sitesindeki ayarları yaptım olmadı, apn ayarlayıcı diye bi uygulama indirdim oda yapmadı. sorun ne olabilir?

(telefonum lg optimus p350, bimden aldım)

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmt.dp

benim ilginç bi sorunum var telefona ne oldu bilmiyorum kendi kendine

eskiden çok güzel giren kulaklık şimdi oraya sığmıyor 2 mm dışarda kalıyor. Ses veriyor ama ufak sarsıntıda yerinden çıkıyor. içinde birşeyler mi yamuldu noldu içine bişey mi kaçtı anlamadım ben de bu ufak şey için garantiye gönderip 1 ay telefon özlemi çekmek istemedim garanti dışı olmasın die telefoncuya da götürmedim duruyo böyle yapılabilecel bişey var mı

modeli gt540

Ya giriş pislikle dolmuştur ya da kulaklığın kendi çıkışı yamulmuştur.Telefonun girişlerde bi şey yamulması zor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

modeli gt540

Ya giriş pislikle dolmuştur ya da kulaklığın kendi çıkışı yamulmuştur.Telefonun girişlerde bi şey yamulması zor bence.

olabilir. içine bir kürdan vs. işle müdahale etsem garanti deışı kalırm mı??

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

modeli gt540

olabilir. içine bir kürdan vs. işle müdahale etsem garanti deışı kalırm mı??

Fazla zorlamadan yaparsan bir şey olmaz.Kaldı ki kulaklığın ucu kürdandan daha sert.Sadece kırılıp içinde kalmamasına dikkat et.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.