ben km 900 arena tlfunumu update yaptım yaptıktan sonra telfonumda tık yok açılmıyor şarj olmuyor tlfon gitti brick mi olmustur tlf acaba çalışmıyor tlfm yardımcı olabilrmsn
selam gd510 üst açma tuşu bozuldu komple film değişmesi gerekiyor nereden bulabiliriz teşekkürler
LG GD 880 türkçe karakter sorunu var.
gelen mesajın içeriğindeki ş-ğ-ç-ş gibi karakterler olmuyor. ne yapabilirim.
merhabalar lg gw620 modeli için format kodunu verirmisiniz? zahmet olmazsa PM ile acaba.
merhaba arkadaslar. ben lg p970 kullaniyorum fakat bir sorunum var. telefonu sessiz moda aldigim zaman telefon cok kasiyor. sms atmak bile cok zor bir hal aliyor cunku yazarken bastigim tuslari algilamiyor telefon. fakat seslide iken hersey cok guzel ve hizli. bunun sebebini veya cozumunu bilen var mi acaba? tesekkur ederim
Lg-p503 kullanıyorum ve telefon transflash destekliyor. TransFlash ne anlama geliyor? Sdhc hafıza kartı taksam nasıl verim alırım? Ya da önerebileceğiniz bir hafıza kartı var mıdır? Ve bazı videolarda ses kayması meydana geliyor.
Öncelikle yardımcı oldugun için teşekkürler ederim arkadaş benim BL40 model telefonumda bugün şöyle bi olay meydana geldi ekrarn tamamen yeşil oldu daha sonra kapattıp açtım ve ekran kara bi şekilde oratasında beyaz kutunu içinde Creating DB file Please wait diye yazıyordu bu ne sorunudur hiç bi yerde bu sorunu göremedim yardımcı olursan sevinirm
quote:
Orijinalden alıntı: ayhan_ayhan123
Merhabalar… LG P503 marka telefonum var. geçen gün telefonu açıp kapadığımda, telefonumun ana ekran tuşu çalışmamaya başladı. Her uygulamaya girdiğimde geri diyerek ana menüye dönmek zorunda kalıyor. Sonra fark ettim ki telefonumun tuş kilidi de çalışmıyor. Cebimde veya elimde taşıdığımda sürekli menülere giriyor. O gün 2-3 arkadaşım beni aramış. Telefonu sürekli meşgul çalıyor dediler. Hattım bu telefonda iken artık sürekli meşgul olduğundan kimse bana ulaşılamıyor. İşin ilginci birisi aradığında telefonumda hiçbir belirti olmamasına rağmen çağrı kaydında cevapsız çağrı olarak gözüküyor. Ancak telefonumun ana ekranında cevapsız çağrınız var diye bir uyarı olmadığı halde kayıt altına alınıyor. Bir de önceden telefonun kapama tuşuna bastığımda 3 menü geliyordu: “kapat”, “uçuş modu” ve bir tane daha vardı aklıma gelmiyor. Şimdi ise sadece “kapat” seçeneği var. Telefonumda v10g sürümü vardı. Bunu üzerine belki düzelir diye v10h sürümüne güncelledim. Ancak yine de düzelmedi. Servise göndermeden buradan sorayım dedim. Ne yapabilirim?
arkadaşım aynısı bugun benim başıma geldi.telefonla hiç biyerle görüşmediğim halde arayan numara beni meşgul olarak görüyor. LG müşteri hizmetlerini aradım sorunun tek çaresi resetlemek.
bende müşteri temsilcisinin yönlendirmesiyle sorunu çözdüm. ilk önce telefonunda gerekli bilgilerin yedeğini al.
telefonun arama seçeneğinden 3845#*503# ara çıkan menüde factory reset diye bi seçenek göreceksin onayladıktan sonra telefonun kapanıp açıldıgında eski haline dönecektir.
istiyosan LG destek hattınıda arayabilirsin numarası 444 6 543
Sa beyler LG GD880 kullanıcısıyım gelen aramaları acamıyorum dokunmatik ekranda butonlar slouk duruyo yani ekran kilitlenio ama ışığı yanıyo anlam weremedim ...
selam lg km900 arena kullanıyorum tel. kulaklık takıp çıkardıktan sonra tel. hep kulaklıkta kalmaya başladı bu yüzden gelen aramalarda sadece kulaklıkla cevap verebiliyorum kulaklık olmayınca ses gelip gitmiyo ne yapmalayım acaba ??
Lg 350 telefonun sıklıkla hata veriyor ve surekli olarak fabrika ayarlarında girerek resetlemek zorunda kalıyorum . Son olarak telefonda reset attıktan sonra gps porgramları aracılıgıyla gps uydularına baglana mıyor. Sygic programında cok kolay uyduları buluyordu simdi acık hayava 30 -40 dakika da beklesem uygu bulmuyor bunun icin yardımcı olabilirmisiniz ?
Servise gittik bile 10 gündür beklemede Allah lg servisine kimseyi düşürmesin tövbe bir daha lg'ye bulaşırsam
lg bl40 Telefonum var. Wifi açık konuma getiriyorum.bağlantıyı buluyor tıklıyorum sonra Şifreyi yazıp tamam'a basında Biraz bekliyor ve baglantı başarısız yazıyor????
S.a beyler benim birtane Gd510 gıbı lanet bır telefonum var ekranın yarısı yokmus gıbı dokunmatık kalıbrasyon ayarını cok gusel yapıyorum 5 dk sonra ekranın ust kısmı calısıyor alt kısmı calısmıyor gecenlerde versyon guncellemesı yaptım acaba ondan mı oluyo dıorum fakat eskı versıyona donemıorum hard reset soft reset hıcbıse ılk halıne dondermıor kurtarma ıslemı yapıorum yarıda kesıyor guncel yazılıma sahıpsınız dıo baska bıse demıo :) yada touch ekran mı bozuldu yakın zamanda bı darbe,dusme fln olmadı.onceden dusmuslugu war darbe almıslıgı war telefonun ne yapabılırm garantım fln yok servıse flnda vermek ıstemıorum ayrıca bu tellerın lgnın bu telefonu hakkında nette hıcbıse yok acaba dunyada tek kulanan benımıyım dıe soruorm arada kendı kendıme :D bı cozum olarakta elıme bır cekıc alıp telefonu un ufak etmek =) ve Lgye gonderıp alın yapın parası neyse verıyım demk =) şimdiden cok tsk ederım emegınıze saglık =)(kbkmayın bu kdr uzun yazdıgım ıcınde)
quote:
Orijinalden alıntı: lewel123
lg bl40 Telefonum var. Wifi açık konuma getiriyorum.bağlantıyı buluyor tıklıyorum sonra Şifreyi yazıp tamam'a basında Biraz bekliyor ve baglantı başarısız yazıyor????
Wifi sorununu çözdüm modem uzakta diye bağlanmıyormuş...Ama şimdide Müzik player çalışmıyor şarkıları görmüyor ÖGE YOK yazıyor.....
lg gd880 mini telefonum var. günceleme yaparken sorun yaşıyorum. v10b'yi yüklemek istiyorum ama telefon dload mode'a gelince bi saaten fazladır öyle bekliyo acılmıyo telefon. normalde telefon kendi kendine reset atacak uyarısı verdi ama 1 saatten fazladır acılmadı. sorun nerde acaba?
Arkadaslar bilmiyorum dogru yeremi yazıyorum ama umarım sorunum çözülür. Lg p 970 kullanıcısıyım yani Optimus Black. İkinci defa aynı sorunu yaşadığım için yazmak istedim. İlk seferde 2 mesaj aynı anda geldi ben cevap gönderirken bir tane daha geldi ve telefon kısa sure dondu kendine geldiginde mesaj kutumda okunmamış 1 mesaj ibaresi vardı ama mesaj görünmuyordu. Bir saat sonra fln baktıgımda görünmeyen mesaj okunuyordu.Şimdi 4 gün önce yine aynı sorunu yaşadım.Şuanda mesaj kutumda kayıtlı 2 mesaj var ama okunmayan mesaj yok :( fakat hala mesaj kutumda 1 yazıyor :(. Batarya çıkarıp taktım belki bir umut donmustur duzelir diye olmadı.4 gündür mesaj kutumda 1 yazıyor ama okunmayan mesaj yok ! Lütfen bilen varsa yardım etsin ..Şimdiden tesekkürlerl...
quote:
Orijinalden alıntı: you_know
Arkadaslar bilmiyorum dogru yeremi yazıyorum ama umarım sorunum çözülür. Lg p 970 kullanıcısıyım yani Optimus Black. İkinci defa aynı sorunu yaşadığım için yazmak istedim. İlk seferde 2 mesaj aynı anda geldi ben cevap gönderirken bir tane daha geldi ve telefon kısa sure dondu kendine geldiginde mesaj kutumda okunmamış 1 mesaj ibaresi vardı ama mesaj görünmuyordu. Bir saat sonra fln baktıgımda görünmeyen mesaj okunuyordu.Şimdi 4 gün önce yine aynı sorunu yaşadım.Şuanda mesaj kutumda kayıtlı 2 mesaj var ama okunmayan mesaj yok :( fakat hala mesaj kutumda 1 yazıyor :(. Batarya çıkarıp taktım belki bir umut donmustur duzelir diye olmadı.4 gündür mesaj kutumda 1 yazıyor ama okunmayan mesaj yok ! Lütfen bilen varsa yardım etsin ..Şimdiden tesekkürlerl...
sim mesajın vardır onu sil
@invisible KF 700 ün mikrofonu bozuldu. Tuş board u ile beraber olduğundan komple tuş board u lazım aylardır arıyorum ama hala bulamadım. Nasıl temin edebilieceğim hakkında bir bilginiz var mı? Servise göndermiyorum çünkü servis telefonun fiyatından fazla maliyet çıkartır. Alternatif çözüm önerilerine de açığım.
quote:
Orijinalden alıntı: dellino
@invisible KF 700 ün mikrofonu bozuldu. Tuş board u ile beraber olduğundan komple tuş board u lazım aylardır arıyorum ama hala bulamadım. Nasıl temin edebilieceğim hakkında bir bilginiz var mı? Servise göndermiyorum çünkü servis telefonun fiyatından fazla maliyet çıkartır. Alternatif çözüm önerilerine de açığım.