Şimdi Ara

LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
21
Favori
169.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar ben de bi KP500 Cokiee var .s fakat KP500AT kendi yazlimi yükleyecegim yere GD510 'u yüklemisim. ve telefona hic bir elektirik gelmiyor sarja takiyorum hic bir isik yok .s acaba üstesinden gelebilinizmi :( cok zor durum dayim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimkayit

Merhabalar ben de bi KP500 Cokiee var .s fakat KP500AT kendi yazlimi yükleyecegim yere GD510 'u yüklemisim. ve telefona hic bir elektirik gelmiyor sarja takiyorum hic bir isik yok .s acaba üstesinden gelebilinizmi :( cok zor durum dayim :(

Lg update kurtarma modunu denemeye çalış zor düzelmesi gibi ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Orijinalden alıntı: isimkayit

Merhabalar ben de bi KP500 Cokiee var .s fakat KP500AT kendi yazlimi yükleyecegim yere GD510 'u yüklemisim. ve telefona hic bir elektirik gelmiyor sarja takiyorum hic bir isik yok .s acaba üstesinden gelebilinizmi :( cok zor durum dayim :(

Lg update kurtarma modunu denemeye çalış zor düzelmesi gibi ama

Telefon da hicbir isik yok ki :( kapali oldugu halde donanim bulundu sesi gelmiyor ugrastim ugrastim ne aciliyor ne de bilgisayar cihazi taniyor bilgisi olan lutfen yardim etisn :(:(
  • 2.3 rootlu kullanıyorum arama yapacağım zaman uzun süre bekliyor. adafix ve call confirm programlarını da kullanıyorum belki onlardandır diyeceğim ama 2.2de de kullanıyordum böyle bir problemim yoktu
  • Bl 40 kullanıyorum , müzik çalarda müzikler gözükmüyor ne yapmalıyım.
    -Teşekkürler.
  • lg optimusum var 2 ay oldu alalı.. şu sıralar durduk yere ışıkları yanıyor.. sanki saate bakmak için tuş kilitini basıyorum gibi ışıkları yanıyor? bunun sorunu ne olabilir.. birde kulaklık girişi tam girmiyor? orjinal lg optimusun verdiği kulaklık bile tam girmiyor bütün telefonlarımı böyle anlamadım gitti..
  • slm.lg kp500 kullanıyrm bugün birdenbire hoparlörü çalışmamaya başladı.nasıl çözeblrm bu sorunu yardımcı olabilirmisiniz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezgi777

slm.lg kp500 kullanıyrm bugün birdenbire hoparlörü çalışmamaya başladı.nasıl çözeblrm bu sorunu yardımcı olabilirmisiniz??

patlamış olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: iznik16

Bl 40 kullanıyorum , müzik çalarda müzikler gözükmüyor ne yapmalıyım.
    -Teşekkürler.

TELEFONU DİREK SAT HİÇ UĞRAŞMA BENDE 2 KERE BL40 ALDIM '2Sindede aynı sorun vardı....Üstelik 7 ay garantisi oldugu halde servisi Telefonu almadı Fatura biraz yıpranmış diye...

LG TELEFONLARI HİÇKİMSEYE TAVSİYE ETMİYORUM.............
  • invisible abi merhaba. bende km 900 arena var. yurtdışı mal. ımeı çakma. benim bunu güncellemem için ne yapmam lazım. güncelleme yaparken ımeı falan istiyor mu? isterse ne yapmam lazım. kutusunda orjinal yurtdışı ımeı bilgisi falan var. lütfen yardımcı olum. iyi çalışmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nntagtekin

invisible abi merhaba. bende km 900 arena var. yurtdışı mal. ımeı çakma. benim bunu güncellemem için ne yapmam lazım. güncelleme yaparken ımeı falan istiyor mu? isterse ne yapmam lazım. kutusunda orjinal yurtdışı ımeı bilgisi falan var. lütfen yardımcı olum. iyi çalışmalar

imei çakma derken değiştirilmiş mi ? klon mu yani
  • iPhone Temasını İndirdim Sizin Siteniz Adından Herşey Yerli Yerinde Yükledim Hiç Bi Eksik Birşey Yapmadığıma Dayanaraktan Telefonum Bozuldu (LG KP500) Açılıyor 1 2 Dakika Sonra Kapanıyor Telefonsuz Kaldım Bana Yardım Edebilir Misiniz ?
  • .p970 cep telefonu almıstım 2 günlükken ölü piksle çikmisti ekranda ayın 8 inde verdim cihazı hayla yeni cihaz bekleniyor yazıyor paramı geri almam mümkün müdür ..lütfen cevaplarsanız sevinirim

iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frhtclskn

iPhone Temasını İndirdim Sizin Siteniz Adından Herşey Yerli Yerinde Yükledim Hiç Bi Eksik Birşey Yapmadığıma Dayanaraktan Telefonum Bozuldu (LG KP500) Açılıyor 1 2 Dakika Sonra Kapanıyor Telefonsuz Kaldım Bana Yardım Edebilir Misiniz ?

Rom at yeni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GS290 kulaklık oynayınca son arananı yada arayanı arıyor son rom atılı.
  • olabilir.yüksekti sesi çünkü birdenbire gitti sonra.ne yapmam gerekiyo peki çözüleblr bi sorunmu?
  • quote:

quote:

slm.lg kp500 kullanıyrm bugün birdenbire hoparlörü çalışmamaya başladı.nasıl çözeblrm bu sorunu yardımcı olabilirmisiniz??

patlamış olabilir mi

olabilir.ne yapmam gerekiyo çözüleblr bi sorunmu?
  • arkadaşlar lütfen bir cevap verin ayıplı telefonumu merkez servise verdim aldıktan sonra 2.gün bugün 16.gün 30 gün daha dolmadı para iadesi istedim tüketici hakları mahkemesine bşavurdum ama dava 1 kasımdaymıs daha erken olmuyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galate

arkadaşlar lütfen bir cevap verin ayıplı telefonumu merkez servise verdim aldıktan sonra 2.gün bugün 16.gün 30 gün daha dolmadı para iadesi istedim tüketici hakları mahkemesine bşavurdum ama dava 1 kasımdaymıs daha erken olmuyor mu

mahkemeye niye başvurdun ki ? 1100 lira altı değil mi telefon. ilçe hakeme başvuracaksın orada aylık yapılıyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 23 Mayıs 2012; 20:34:08 >
  • quote:

quote:

quote:

patlamış olabilir mi

olabilir.ne yapmam gerekiyo çözüleblr bi sorunmu?

1809#*500# orada telefon testi olmalı sesi test et bakalım ses gelecek mi
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.