Şimdi Ara

LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
21
Favori
169.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende 1 yıldır arızalı bir LG KM900 var.İlk başta telefonu dışarıan arndığı zaman telefon kendini kilitliyordu,ekran kararıyordu,tuşlar çalışmıyordu.sadece zil sesi geliyordu,karşı taraf aramayı bitirmeden telefon açılmıyordu..Yurtdışından aldığım için sirkecide bir telefoncuya götürdüm..3 gün uğraştı yapamadım dedi geri verdi.Fakat ilginçtir geri aldığımda telefonun kilitlenme olayı çözülmüştü,bu seferde ekrandaki dokunmatiği tam çalışmıyordu.Aynı servise geri gittiğimde servis ücretsiz benim yanımda yeni bir dokunmatik ekranla değiştirdi.Fakat bu seferde yine olmadı.Telefonun alt bölümündeki ekran dokunmatiği algılamıyor.bu yüzden teli açarken pin kodunu "OK" tuşuna basamadığım için açamıyorum..Size göre Telefonun sıkıntısı ne olabilir...?
    Şimdidden ilgin ve alakan için teşekkürler..
  • Valla o telefonun çektiği dert büyükmüş. Büyük ihtimal bozulmuştur iyice. Yazılımsal problemli olabilir diğer sorunlar.
  • ilçe hakeme başvurdum ama mahkeme açiliyormus zaten dilekçeyi verdim yoğunluktan dolayı dosyanın üstüne 1 kasım yazdılar 2 çalişan daha gelecek onlar gelince daha da öne gelir dediler
  • yok mu bir cevap verecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galate

ilçe hakeme başvurdum ama mahkeme açiliyormus zaten dilekçeyi verdim yoğunluktan dolayı dosyanın üstüne 1 kasım yazdılar 2 çalişan daha gelecek onlar gelince daha da öne gelir dediler

oha. Ben geçen 10 mayıs gibi verdim davam 5 haziranda
  • hangi şubeden verdin acaba burda 2 kişi çalışıyormuş 2 kişi daha gelecek dediler resmen rezillik ya kullanmadıgımız telefona para ödicez
  • kartal kaymakamlığı istanbul
  • ben bahçelievler kaymakamlığından verdim demekki orası yoğun değil daha öne gelme şansı yok mu acaba ya kasıma kadar beklenirmi
  • telefon ara deyince 8 saat bekliyor sonra arıyor o arada ben arama tuşuna bir kaç kez basmış oluyorum aramayı yaptıktan sonra önceden arama tuşuna bastığımı hatırlıyor görüşmeyi bitirince kendi kendine görüştüğüm numarayı aramaya başlıyor. arada kendi kendine ekran ışıkları yanıyor vs. (rootlu v20b)
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

kartal kaymakamlığı istanbul

hakem heyeti başvurusunu iptal edebilme hakkım var mı telefon gelmiş dün geri almiyicam ama dayım avukat ben açarsam kısa sürede alırsın paranı dedi doğru mu acaba
  • quote:

quote:

hakem heyeti başvurusunu iptal edebilme hakkım var mı telefon gelmiş dün geri almiyicam ama dayım avukat ben açarsam kısa sürede alırsın paranı dedi doğru mu acaba

dayında halledebilir o bu işleri iyi bilir.
  • Merhaba,

1 yıldan biraz daha fazla bir süredir LG GX500 telefon kullanıyorum. Son dönemde çok tuhaf bir sorun yaşamaya başladım:

Sanırım dokunmatik ekranda sorun var: soldaki tuşlara dokunduğumda ortadakini algılıyor. Örneğin 1'e dokununca 2, 4'e dokununca 5.. Cok rahatsiz edici bir durum.. Once dokunmatik ekran kalibrasyonu yapmaya calistim, yapamadim.. oradaki noktalara dokunmayi hic bir sekilde algilamiyor cunku.. SOnra factory reset denedim.. Yine olmadi.. Ayni sorun devam ediyor..

Sizce ne yapmaliyim?? Yaygin bir sorun mudur??

Tesekkur ederim..
  • quote:

quote:

quote:

dayında halledebilir o bu işleri iyi bilir.

bi konuşayım onla bugün
  • selam elimde lanet bir gd 880 var mesaj müzik hafıza kartı hiçbirinin içi yok boş format attım olmadı yazılım var güncel diyor ama yükleyemiyor... bilen varsa acil yardımmm .. lg çok seviyordum ama allah birdaha düşürmesin diyorum artık...
  • ben gt540 için kasa değişimi isticem acaba kaç para isterler? farklı renk yaptırabilir miyim? bi de şu an cyanogenmod yüklü telefona ve garantisi var. servise göndermeden önce resmi romu yükleyeyim mi?
  • Merhabalar , ben daha önce KP500 'ye yanlislikla GD510 rom yüklemistim anakarti yandi 2 hafta sarviste kaldiktan sonra geldi telefon :D fakat simdi de telefon aciliyor müzik dinliyorum donuyor, mesajlara giriyorum hoporlerden pat diye bir ses gelip yeniden baslatiyor kendini , widget bolumunde ufak banner'e benzer gri bir blok cikiyor hatta o blok ekranin yarisini kapliyor,

Lütfen yapmam gerek neyse yardim edebilirmisiniz ?
  • yanlız ben şimdi telefonu vermesem 1 kasımda dava olsa ve beni haklı bulurlarsa telefonu teslim edip parayı alabilir miyim
  • lg gd 880 çipi ne acaba nerden bulabilirim ve elinde 880 alon varmı cipini bana satmayı düşünür mü ?
  • merhaba. bende lg gd 510 model telefon var. yere düştü ve dokunmatği çalışmıyor telefon acılıoo fln ama sadece dokunmatği çalışmıyor sizce napmam gerek servisemi göndermeliyim? tşkkrler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sule3232

merhaba. bende lg gd 510 model telefon var. yere düştü ve dokunmatği çalışmıyor telefon acılıoo fln ama sadece dokunmatği çalışmıyor sizce napmam gerek servisemi göndermeliyim? tşkkrler.

Servise gönder.Birden bire dokunmatigi çalışmamaya başladı diye şöyle hallederler.Yeni telefon alırsanda sakın LG alma...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.