Şimdi Ara

LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
21
Favori
169.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Denizli de oturduğum için gönderme ve servis maliyetleri beni servise yollamaktan alıkoyuyor.
    Telefonun ederi pek fazla değil. bu nedenle çok fazla ücreti göze alamıyorum.
  • lg gm730 çok hantallaştı en güncel sürümü yüklememe ragmen?
  • Benim telefonum LG KP500 İnternete girdiğimde giriyo ama birşeye Tıkladığımda Kapanı Açılıyo ne Yapa Bilirim? [simage][/simage]
  •  LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya

Merhaba arkadaşlar 2.el LG GS 290 cep telefonu aldım ve telefonun tek şu sorunu var :

Birini aradığımda benden tarafa sorun yok ama karşı taraf konuştuğunda ses onlara geri dönüyormuş sanırım yankı problemi var 1809#*290# yaptım format attım ama sorun düzelmedi hala devam ediyor cevabını bilen varmı ? versiyonu yükseltsem sorun çözülürmü yoksa donanımsal bir problemimi var ?

• öncelikle merhaba. 2010 yazında LG BL20V almıştım garantisi hala sürüyor. dün akşam lg nin sitesinde telefon için yeni güncelleme mevcut yazısı görünce indireyim dedim. güncellemenin update bölümünde %96dayken usb kablosu çıkarıldı dedi ve bir daha da takılı göstermedi. güncelleme yarıda kaldı ve telefonum şu an açılmıyor. LG logosu gözüküyor ekranda ve öyle kalıyor. sadece sim kartı takmadan açılıyor. lg nin sitesindeki numarayı aradım servise gönderelim dediler ama göndermeden yapılabilecek bir şeyler var mı diye merak ettim. umarım bir çözümü vardır... (bu arada pek anlamam bu işlerden)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bengoms

öncelikle merhaba. 2010 yazında LG BL20V almıştım garantisi hala sürüyor. dün akşam lg nin sitesinde telefon için yeni güncelleme mevcut yazısı görünce indireyim dedim. güncellemenin update bölümünde %96dayken usb kablosu çıkarıldı dedi ve bir daha da takılı göstermedi. güncelleme yarıda kaldı ve telefonum şu an açılmıyor. LG logosu gözüküyor ekranda ve öyle kalıyor. sadece sim kartı takmadan açılıyor. lg nin sitesindeki numarayı aradım servise gönderelim dediler ama göndermeden yapılabilecek bir şeyler var mı diye merak ettim. umarım bir çözümü vardır... (bu arada pek anlamam bu işlerden)

Lg update te kurtarma var onu dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya

Merhaba arkadaşlar 2.el LG GS 290 cep telefonu aldım ve telefonun tek şu sorunu var :

Birini aradığımda benden tarafa sorun yok ama karşı taraf konuştuğunda ses onlara geri dönüyormuş sanırım yankı problemi var 1809#*290# yaptım format attım ama sorun düzelmedi hala devam ediyor cevabını bilen varmı ? versiyonu yükseltsem sorun çözülürmü yoksa donanımsal bir problemimi var ?

Yazılım güncel mi

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible

onu denedim ama usb kablosu takılı gözükmüyor o yüzden kurtarma da yapamıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bengoms

quote:

onu denedim ama usb kablosu takılı gözükmüyor o yüzden kurtarma da yapamıyor...

Aygıt yöneticisinden lg mobile modem gibi birşeyi devre dışı bırak
  • LG BL40 müzik çalar girdigimde ''ÖGE YOK'' yazıyor...
  • quote:

quote:

Yazılım güncel mi

Evet şimdi yeni güncelledim ama sorun devam ediyor!

• quote:

quote:

quote:

Yazılım güncel mi

Hat vodafone mu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yazılım güncel mi

Hat vodafone mu

evet vodafone ama avea a da yapıyor arka kapağı çıkarttığıda yankı belirgin bir şekilde azalıyor.

• lg optimus 3d desen kilidini yanlış girdim.. çok fazla sayıda desen denemesi yapıldı. kilidi açmak için google hesabınızla oturum açın diyor e-posta ve şifreyi doğru giriyorum. wifi ye bağlı olmadığı içinmidir bilmem. şifreyi kabul etmiyor. ne yapmam gerekiyor. yardım etmenizi rica ederim. usb den bağlantı yaptım. diski görmüyor. lg pc suit IV ile bilgisayardan bağlanmaya çalıştım. telefonunuz geçerli konumda kilitli mesajı veriyor. telefonun kapatma + volume aşağı + home tuşuna basılı tuttum. tel kapandı. açtım. yine aynı. ne yapmam gerekiyor. yardımcı olmanızı rica ederim.
  • gm735 telefonum normal açamıyorum ama şarja takınca açılıp kapanıyor nedendir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferit32

gm735 telefonum normal açamıyorum ama şarja takınca açılıp kapanıyor nedendir?

batarya bozulmuş olabilir.
  • quote:

6 yıllık lg tecrübemi sizlerle paylaşmaktan servise gitmeden çözüm üretmeye çalışmaktan mutluluk duyarım. Ben çözemesemde başka bir arkadaş görür çözer. İlk burada paylaşalım servise gitmeden belki çözeriz...

LG Optimus One P500 benim telefonun şarzı bitti ve şarja takınca sürekli lg logusu geliyor kapanıp acılıyor şarj olmuyor, emergency mode da pc ye bağlayabiliyorum nasıl acabilirim telefonu yardım!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 22 Nisan 2012; 18:08:29 >
  • LG KF 750 bir telefonum var.Aldığım günden beri pc ile bağlantı kuramadım.Bu yüzden çektiği fotoğrafları da içinden alamadım.hafıza doldu.
    Her türlü yazılımını her türlü PC ye indirdim.
    Telefon usb bağlantı konumunda.....Ama tık yok.Algılanıyor ama görülmüyor.
    önerilere açığım....
  • LG GD 510 DOKUNMATİK TELEFONUM VAR VE MSJ GÖNDERİLENLERDE KALA KALDI...FABRİKA AYARLARINA DÖNDÜN GENE AYNY BAŞKA MSJ ATABİLİYORUM...FORMAT ATSAM DÜZELİR Mİ?VE NASIL FORMAT ATACAĞIM????
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgx

LG GD 510 DOKUNMATİK TELEFONUM VAR VE MSJ GÖNDERİLENLERDE KALA KALDI...FABRİKA AYARLARINA DÖNDÜN GENE AYNY BAŞKA MSJ ATABİLİYORUM...FORMAT ATSAM DÜZELİR Mİ?VE NASIL FORMAT ATACAĞIM????

Hard reset çözer
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.