Şimdi Ara

LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
21
Favori
169.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dx

lg optimusum var 2 ay oldu alalı.. şu sıralar durduk yere ışıkları yanıyor.. sanki saate bakmak için tuş kilitini basıyorum gibi ışıkları yanıyor? bunun sorunu ne olabilir.. birde kulaklık girişi tam girmiyor? orjinal lg optimusun verdiği kulaklık bile tam girmiyor bütün telefonlarımı böyle anlamadım gitti..

optimus black kullanıyorum aynı sorun bende de var,ekran ışığı yanıp sönüyor .LG servisine mail attım yüklediğiniz bir uygulamadan kaynaklanıyor denildi.fabrika ayarlarına döndürdüm,düzeldi fakat marketten bazı uygulamaları indirdiğimde yine aynısını yapıyor can sıkıcı bir durum.
  • Merhabalar, bende de LG GT540 var, ancak bluetoothtan gelen dosyalar nereye gidiyor bilmiyorum bilen varsa söyleyebilir mi?
  • Merhaba,
    LG gd 880 kullanıyorum. telefona gelen çağrıları cevaplayamıyorum. dokunmatikte bir problem yok herşey çalışıyor fakat birisi beni aradığında ekrandaki 'cevapla' tuşu soluk görünüyor ve üzerine tıklayamıyorum.
    Lütfen yardım eder misiniz?
  • Merhabalar, lg gd880 telimi pc icin modem olarak nasil kullanirim, bir de pc suite a usb ile baglanamiyorum otamatik calistiri acik yapin ??? Diyor analamadim yardim eder misiniz???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bende lg t315i war da bunun kutusunda radyo var yazıyo ama telefonda yok bunu nasıl çözücem

• bende p-350 optimus me var tus kilidini kilitleyince wireless ı kapatıyor bunu engellemenin yolu yokmu alıntıyla cevaplarsanız iyi olur
  • Bende de LG KU990 var son zamanlarda şarj yerinde temassızlık var ve şarj olmuyor herhangi bir telefoncudan tamiri mümkünmüdür acaba
  • Arkadaşlar merhaba,
    Lg optimus black p970 kullanıcısıyım.Sizden öneri görüş bekliyorum.
    Ben bu cihazı aldıgımdan beri birgün rahat olmadım hiç memnun olmadım.
    Vatan bilgisayardan aldıgım günden beri ne şarj sorununu aşabildim günde 2 defa garanti şarj ediyorum.Telefon çok yavaş ekran kilitleme ye bastıgında ve açtıgında arada çok uzun süre bekliyor .galeriye basıyorsun resimleri yüklemesi 20 saniye en az seksen resim var toplam 8 gb hafıza kartı aldım hızlansın diye herşeyi ona yükledim yine aynı arka planda az program varken çok şişiyor ram .telefon kendi kendine donup kapatmamı istiyor kitleniyor biri arıyor kitleniyor versiyonda attık root da yaptık fakat yine aynı pişmanım aldıgıma garantisi devam ediyor vatanda

mevcut yazılım : android 2.3.4
    yazılım versiyonu : lg p970 V20b

ne yapmam gerektiğini paylaşırsanız çok mutlu olurum arkadaşlar nolur yardım edin.kafayı yediriyor bu telefon bana çünkü ne internetten mutluyum bu telefonla yapılan herşeyden pişmanım iphone 3 bile yanında ferrari kalıyor.
    yardımlarınızı bekliyorum

saygılarımla ;
    burak

• quote:

Orijinalden alıntı: spammer

Arkadaşlar merhaba,
    Lg optimus black p970 kullanıcısıyım.Sizden öneri görüş bekliyorum.
    Ben bu cihazı aldıgımdan beri birgün rahat olmadım hiç memnun olmadım.
    Vatan bilgisayardan aldıgım günden beri ne şarj sorununu aşabildim günde 2 defa garanti şarj ediyorum.Telefon çok yavaş ekran kilitleme ye bastıgında ve açtıgında arada çok uzun süre bekliyor .galeriye basıyorsun resimleri yüklemesi 20 saniye en az seksen resim var toplam 8 gb hafıza kartı aldım hızlansın diye herşeyi ona yükledim yine aynı arka planda az program varken çok şişiyor ram .telefon kendi kendine donup kapatmamı istiyor kitleniyor biri arıyor kitleniyor versiyonda attık root da yaptık fakat yine aynı pişmanım aldıgıma garantisi devam ediyor vatanda

mevcut yazılım : android 2.3.4
    yazılım versiyonu : lg p970 V20b

ne yapmam gerektiğini paylaşırsanız çok mutlu olurum arkadaşlar nolur yardım edin.kafayı yediriyor bu telefon bana çünkü ne internetten mutluyum bu telefonla yapılan herşeyden pişmanım iphone 3 bile yanında ferrari kalıyor.
    yardımlarınızı bekliyorum

saygılarımla ;
    burak

dostum servisle bir görüş derim söylediklerin normalde olmaması gereken şeyler çünkü. bende arama sırasında ağırlaşma yapmıştı güncelleme yapıp gereksiz programları silince, ram manager optimizer, otomatik çalıştır yöneticisi, memoty booster lite ve advanced task killer kurarak çok iyi performans alıyorum ama benim telefon kastığında senin bahsettiklerinin yüzde onu bile değildi istersen fabrika ayarlarına döndürüp güncelleme falan yap, rom falan attıysan belkide ondandır yine düzelmezse garantiden servise götür çünkü senin cihazdan kaynaklanan bir problem gibi duruyor.

yazmadıysan android kısmındaki lg bölümünde p970 ana konusunada problemini yazmanı öneririm:

http://forum.donanimhaber.com/m_51714483/mpage_293/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the voyager -- 4 Eylül 2012; 21:06:01 >

• mrb arkadaşlar ben lg arena km 900 kullanıcısıyım msjlaşırken telefon dondu bataryasnı çkartp taktm açtım ve açılış temasında kaldı LG yazısı çktı ve açılmadı bikaç telefoncuya götürdüm yapamadı ve şu an hiç açlmıyor lütfen yardmcı olurmsnz ...
  • Lg optimus black p970 telefonum var. Üstten tuş kilidini açtığım tuş bazen algılamıyor. Donanımla mı yoksa yazılımla mı alakalıdır? Ekran kilidini açmanın o tuştan başka alternatif bir yolu varmıdır?
  • kp500 kasa kapak bulabileceğim bir dükkan var mı?
    bugün doğubank ve çevresinde epey yere sordum ama hiç bir yerde bulamadım
    LG diyorum direk biz de LG yok diyorlar nerde var o zaman anlamadım gitti
    bilgisi olanların yardımını rica ederim
    teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAList -- 23 Eylül 2012; 2:01:15 >
  • Merhabalar....
    Şu an LG KP500 kullanıyorum...Bir sorunum var...Yardımcı olursanız memnun olurum...
    Telefonun kendi hafızası 48 MB...Fakat hafıza kontrolü yaptığımda boş alan: 0 Kullanılan alan: 0 şeklinde görünüyor...
    Hafıza kartından telefon hafızasına bir tane bile resim atamıyorum...Hafızada yer yok diyor...Oysa üç beş tane mesajın ve 50-60 telefon numarasının dışında birşey yok telefon hafızasında...
    Bunun derdi nedir acaba?
  • merhaba arkadaşlar, LG optimus gt540 model cihazım var fastboot işlemini yaparken ne olduysa oldu. sadece LG logosu geliyor ve oylece kalıyor, download modunada alamıyorum yardımcı olabilecek varmı
  • Merhaba arkadaşlar, LG GT 540 kullanıyorum.Fakat uzun bi süredir telefondan ses gelmiyor.Servise gönderdim kulaklık sağlam dediler.Versiyon değiştirdim gene olmadı.Ara sıra duzeliyor sonra gene ses çıkmıyor.Yardım LÜTFENNN. TEŞŞEKKÜRLER
  • öncelikle herkese selamlar bende lg k800 telefon var telefon şarj olmuyor şarj makinesinide değiştirdim gene aynı bir çözümünüz varsa lütfen söyleyin acil bide lg k800 e nasıl oyun atıcam bir bilgi verirmisiniz şimdiden teşekkürler.
  • lg gd 880 mini ile internet paketi kullanarak nete bağlanabilen arkadaşlar varsa bunu nasıl başardıklarını paylaşabilirler mi ?
  • arkadaşlar merhaba lg gd510 telefonumuz var.kendiliğinden durmadan birilerinmi arıyor.hard format atıcam ama kodunu hiçbir yerde bulamadım 2945 le başlayan kod olmuyor.şimdiden teşekkürler.
  • merhaba
    LG Optimus 4x HD kullanıcısıyım
    yurtdışından aldım ve türkçe dil desteği yok maalesef
    2 gün önce telefonuma V10H yükledim telefonum V10E idi H ye yükselttim
    telefonun kamerası gümledi
    bunu sanırım factory reset atarak çözebilirim
    ancak bunu araştırırken farklı farklı ülkeler için çıkartılmış orjinal romlara ulaştım
    içlerinde türkiye için olanı da var bu dosyanın ismi aynen şöyle

LGP880AT-00-V10c-AME-XXX-JUL-17-2012+0.dz

şimdi bir kaç sorum var
    1. dz uzantılı dosyayı nasıl telefonuma yükleyebilirim?
    2. bu yükleme sonunda telefonum türkçe dil desteğine kavuşurmu?
    3. telefonuma şimdiye kadar kurmuş olduğum programların hepsi silinirmi?
    4. yüklediğim bu programları backup alsam rom yüklemesinden sonra backuptan tekrar kurabilirmiyim ve başka bir rom başka bir firmware de backuplandığı için sıkıntı çıkarırmı?
    5. şimdilik bu kadar
    teşekkürler...

• benim en acilinden yardıma ihtiyacım var.LG ks20 modelindeki telefonum klavyesınde arıza cıkarıyor.Dokundugum anda ekranı donuyor ve gecen sene aynı sorunu yasadıgımda servise göndermiştim.Ama şimdi garantisi bitti ve daha önemlisi babamın bilmesini istemiyorum bu sefer.Kendim format atamaz mıyım lütfen yardım edin.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.