Şimdi Ara

LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
21
Favori
169.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Orijinalden alıntı: alican003

2 hafta önce aldığım lg p880 telefonumda 5 tane ölü piksel olduğunu farkettim ve bu ölü pikselleri telefona bakan herkes gördü neyse servise yolladım beni arayarak bu telefonun neresinde ölü piksel var dediler adam kamerayı açmış eliyle kapatmış öyle ölü piksel testi yapmış bende siyah bi fotoğraf yükleyin öyle bakın dedim tamam deyip sizi bilgilendiricez deyip kapattı.4 gün oldu aramadılar ben aradıgımda telefonunuzun çıkışı yapıldı ölü piksel bulunamadı deyip geri gönderdiler ve hala var ölü piksel.Nası göremediler çok ilginç telefona bakan herkes gördü koskoca lg servisi göremedi.

Lg servise yolladıktan sonra lg türkiye ile irtibata geçin mail atın. 1-1 değişim yapacaklarını düşünüyorum.

arasam ne değişicek kardeşim

• quote:

quote:

quote:

2 hafta önce aldığım lg p880 telefonumda 5 tane ölü piksel olduğunu farkettim ve bu ölü pikselleri telefona bakan herkes gördü neyse servise yolladım beni arayarak bu telefonun neresinde ölü piksel var dediler adam kamerayı açmış eliyle kapatmış öyle ölü piksel testi yapmış bende siyah bi fotoğraf yükleyin öyle bakın dedim tamam deyip sizi bilgilendiricez deyip kapattı.4 gün oldu aramadılar ben aradıgımda telefonunuzun çıkışı yapıldı ölü piksel bulunamadı deyip geri gönderdiler ve hala var ölü piksel.Nası göremediler çok ilginç telefona bakan herkes gördü koskoca lg servisi göremedi.

Lg servise yolladıktan sonra lg türkiye ile irtibata geçin mail atın. 1-1 değişim yapacaklarını düşünüyorum.

servis ayıplı ürünü değiştirmek zorunda. 1-1 yeni cihaz vermeliler sana. Şikayetini bizzat maille ilet lg tr ye ilgilenirler. Benim bir lg telefonum vardı sms te ı harfi göstermiyor diye üst modelle değiştirdiler. O kadar ilgili merkez. üstünde duruyorum merkez teknik servis değil:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

servis ayıplı ürünü değiştirmek zorunda. 1-1 yeni cihaz vermeliler sana. Şikayetini bizzat maille ilet lg tr ye ilgilenirler. Benim bir lg telefonum vardı sms te ı harfi göstermiyor diye üst modelle değiştirdiler. O kadar ilgili merkez. üstünde duruyorum merkez teknik servis değil:)

gönderdim bidaha.az önce lg ürününüz servisimize ulaşmıştır diye mesaj geldi.istanbula gitmiş.12 tane buldum ölü piksel hepsini işaretledim gönderdim inş değişim olur kardeşim teşekkür ederim

• ne yaptıysamm olmuyor.. servise göndersem düzelirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre46

ne yaptıysamm olmuyor.. servise göndersem düzelirmi

Servislik problem olduğunu düşünmüyorum suiti komple silin talimatlar eşliğinde suitin en telefonunuz için en güncel sürümünü kurun
  • Usta ben LG optimus e 612 alşdım fakat türkçe alfabeli harfler yok klavyede.ve ben buna alışık değilim.türkçe klavye nasıl ekleyebiliriz buna.daha önce noıkia kullanırdım.alışık değilim.sevmedim hiç..
  • quote:

6 yıllık lg tecrübemi sizlerle paylaşmaktan servise gitmeden çözüm üretmeye çalışmaktan mutluluk duyarım. Ben çözemesemde başka bir arkadaş görür çözer. İlk burada paylaşalım servise gitmeden belki çözeriz...

LG kp500 kullanyorum fotograf çektikten sonra yakalama başarısız diye hata veriyo ve fotoğraf görünmüyo telefona reset attım işe yaramadı hala aynı hatayı veriyo yardımcı olurmusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evrime inanmayan maymun -- 27 Ocak 2013; 15:30:03 >
  • LG P970 telefonuma İcs yüklemeye çalışırken bendede dondu ve kaldı.s/w upgrade please wait while upgrading bu yazı kaldı bataryayı çıkardım taktım halen aynı kalıyor hiç değişmiyor.Nasıl Düzelticem.%5 de takılı kaldı kardeş ilerlemedi 1 saatten fazla bekledim.sonra tüm programları kapattım.pc yi yeniden başlattım bu kez de pc suite telefonu görmedi.bişey yapamıyorum.
    Telefonu bu durumdan nasıl kurtarabilirim.
    servisemi gönderiyim ne yapıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mskblt -- 30 Ocak 2013; 1:25:38 >
  • LG P970 telefonuma İcs yüklemeye çalışırken bendede dondu ve kaldı.s/w upgrade please wait while upgrading bu yazı kaldı bataryayı çıkardım taktım halen aynı kalıyor hiç değişmiyor.Nasıl Düzelticem.%5 de takılı kaldı kardeş ilerlemedi 1 saatten fazla bekledim.sonra tüm programları kapattım.pc yi yeniden başlattım bu kez de pc suite telefonu görmedi.bişey yapamıyorum.
    Servise mi gönderiyim ne yapıyım.
  • arkadaşlar merhaba bende bir lg arena var 1 senedir kullanıyorum 2 aydır falan telefon kendi kendine kapanıyor ancak şarja takıp bataryayı yukarı doğru ittirince açılıyor bu 2 haftadır tamamen kapalı hiç açılmıyo servisi yok ne yapmalıyım acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut209

arkadaşlar merhaba bende bir lg arena var 1 senedir kullanıyorum 2 aydır falan telefon kendi kendine kapanıyor ancak şarja takıp bataryayı yukarı doğru ittirince açılıyor bu 2 haftadır tamamen kapalı hiç açılmıyo servisi yok ne yapmalıyım acaba ?

servisi yok derken? Batarya yenilemeni tavsiye ederim öncelikle. Sonrada yazılım güncelleme yap pc suit üzerinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mskblt

LG P970 telefonuma İcs yüklemeye çalışırken bendede dondu ve kaldı.s/w upgrade please wait while upgrading bu yazı kaldı bataryayı çıkardım taktım halen aynı kalıyor hiç değişmiyor.Nasıl Düzelticem.%5 de takılı kaldı kardeş ilerlemedi 1 saatten fazla bekledim.sonra tüm programları kapattım.pc yi yeniden başlattım bu kez de pc suite telefonu görmedi.bişey yapamıyorum.
    Servise mi gönderiyim ne yapıyım.

Brick olma ihtimali var batarya çıkardı isen. Servis şart.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mesut209

arkadaşlar merhaba bende bir lg arena var 1 senedir kullanıyorum 2 aydır falan telefon kendi kendine kapanıyor ancak şarja takıp bataryayı yukarı doğru ittirince açılıyor bu 2 haftadır tamamen kapalı hiç açılmıyo servisi yok ne yapmalıyım acaba ?

servisi yok derken? Batarya yenilemeni tavsiye ederim öncelikle. Sonrada yazılım güncelleme yap pc suit üzerinden.

Alıntıları Göster

lg nin fabrikasında çalışan bir tanıdıktan sıfır olarak aldım bi sorun olursa bana getir demişti ama şimdi işten ayrıldı o yüzden servisi yok batarya 2 tane var 2 sindede denedim aynı birde pc suitede yazılımı nasıl yüklicez açıklarmısın

• AKLI OLAN BENIM gibi lgnin hiçbir modelini almasın arkadaşlar..
  • P970 kullaniyorUm.ekran 10 sn SuReyle Donuyor.telefonda bisey yok sorun ekranda.servise mi gondermeliyim.4,0 yeni gectim ama daha once basladi sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar birinizin yardımına ihtiyacım var.

P895 Optimus VU model telefonum için ekran jelatini arıyorum, birtek doğubankta varmış. Malesef Bursa'dayım.

İnternet üzerinde de bulamadım.

Birisi alıp bana gönderebilir mi? Para konusu sorun değil.

Konunuzu kirlettiğim için kusura bakmayın.
  • Lg p760 L9 aldim dün. Bugun hoparlor acikken konusmaya calisinca ses gitmedigini fark ettim. Ne yapabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyw reyiz sorun çıkarsa sendeyim
  • Lg optimus p760 L9 model telefonu yeni aldım.wi-fi üzerinden internete bağlanamıyorum.şifreyi yazıyorum,kaydedildi diyor sonrada kimlik doğrulama hatası yazıyor.ACİL YARDIM LÜTFEN.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.