Şimdi Ara

LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
21
Favori
169.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: invisible

6 yıllık lg tecrübemi sizlerle paylaşmaktan servise gitmeden çözüm üretmeye çalışmaktan mutluluk duyarım. Ben çözemesemde başka bir arkadaş görür çözer. İlk burada paylaşalım servise gitmeden belki çözeriz...

hocam benim telefonda "ulaşılamıyorsa" çağrı yönlendirmesini iptal edemiyorum, rootlu v20b yüklemiştim o zamandan beri 539lu bir numara yazıyor, ulaşılamadığı durumda devreye giren bu yönlendirme bir türlü iptal olmuyor var mıdır bir çözümü? 532000000 diye kafadan numara salladım o zamanda arayana yanlış numara çevirdiniz diyor benim no yanlış sanıp siliyorlar, kendi numarama yönlendireyim dedim onu da kabul etmiyor bir türlü hallolmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the voyager

quote:

6 yıllık lg tecrübemi sizlerle paylaşmaktan servise gitmeden çözüm üretmeye çalışmaktan mutluluk duyarım. Ben çözemesemde başka bir arkadaş görür çözer. İlk burada paylaşalım servise gitmeden belki çözeriz...

hocam benim telefonda "ulaşılamıyorsa" çağrı yönlendirmesini iptal edemiyorum, rootlu v20b yüklemiştim o zamandan beri 539lu bir numara yazıyor, ulaşılamadığı durumda devreye giren bu yönlendirme bir türlü iptal olmuyor var mıdır bir çözümü? 532000000 diye kafadan numara salladım o zamanda arayana yanlış numara çevirdiniz diyor benim no yanlış sanıp siliyorlar, kendi numarama yönlendireyim dedim onu da kabul etmiyor bir türlü hallolmadı.

Telefonla değilde. Bağlı olduğun gsm hattının online işlem menüsü ile halletmeni tavsiye ederim.

• lg p 920 3d cep tel kullamıyorum tel gps e baglanmıyor google maps te bile mobil baglantı acık olmasına ragmen yer tespiti yapamıyor sorun nedir sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samurayx -- 20 Aralık 2012; 22:25:12 >
  • benim en acilinden yardıma ihtiyacım var.LG ks20 modelindeki telefonum klavyesınde arıza cıkarıyor.Dokundugum anda ekranı donuyor ve gecen sene aynı sorunu yasadıgımda servise göndermiştim.Ama şimdi garantisi bitti ve daha önemlisi babamın bilmesini istemiyorum bu sefer.Kendim format atamaz mıyım lütfen yardım edin.
  • quote:

telefonumda bankanın şifrematiğini çalıştıramıyorum, java istiyor java ise hiç bir yerde yok yani android yok, .jar, jed uzantılı dosyaları ancak java ile açabiliriz. çare arıyorum
  • quote:

Merhaba, 2 gün önce LG L9 aldım. Telefondan memnunum fakat ekranı kapatınca data bağlantısı kapanıyor. Mesela ekran kapalıyken whatsapp mesajlarım gelmiyor, ekranı açınca hepsi aynı anda geliyor. Wifi'de sorun yok sadece data'da var. Bunun çözümü var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

telefonumda bankanın şifrematiğini çalıştıramıyorum, java istiyor java ise hiç bir yerde yok yani android yok, .jar, jed uzantılı dosyaları ancak java ile açabiliriz. çare arıyorum

ice cream için çözüm yok sanırım emulatörler çalışmıyor :) Sen yinede java emulatör android diye ara googleda.

• quote:

Orijinalden alıntı: DenizBaransel!

quote:

Merhaba, 2 gün önce LG L9 aldım. Telefondan memnunum fakat ekranı kapatınca data bağlantısı kapanıyor. Mesela ekran kapalıyken whatsapp mesajlarım gelmiyor, ekranı açınca hepsi aynı anda geliyor. Wifi'de sorun yok sadece data'da var. Bunun çözümü var mıdır?

Yazılımsal problem olabilir. Veyada mobil şebekede hep açık veri diye tik olması lazım onu tiklemeni tavsiye ederim bakalım ne olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: herhangibirdost

benim en acilinden yardıma ihtiyacım var.LG ks20 modelindeki telefonum klavyesınde arıza cıkarıyor.Dokundugum anda ekranı donuyor ve gecen sene aynı sorunu yasadıgımda servise göndermiştim.Ama şimdi garantisi bitti ve daha önemlisi babamın bilmesini istemiyorum bu sefer.Kendim format atamaz mıyım lütfen yardım edin.

Servis ne yapmış format atarsın.
    http://www.hard-reset.com/lg-ks20-hard-reset.html
    Bu yöntemle sıfırlarsın telefonu herşey gider dikkat et.

quote:

Orijinalden alıntı: samurayx

lg p 920 3d cep tel kullamıyorum tel gps e baglanmıyor google maps te bile mobil baglantı acık olmasına ragmen yer tespiti yapamıyor sorun nedir sizce

Google maps i güncele. Elle güncelleniyor otomatik güncellenmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 24 Aralık 2012; 17:35:54 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DenizBaransel!

quote:

Yazılımsal problem olabilir. Veyada mobil şebekede hep açık veri diye tik olması lazım onu tiklemeni tavsiye ederim bakalım ne olacak.

O tiki 2 gündür bulamadık, telefonun ayarlarını didik didik ettim ama yok hocam.

• merhaba arkadaşlar bende 4x sahibiyim yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum telefon güzel fakat ölü piksel sorunu çıktı 5 tane ufak nokta.bugun garantiye verdim.değişim mi yaparlar acaba ? Değişim olsun diye belirtmelimiydim yoksa onlar değişim yaparlar mı?son olarak değişim olursa cihaz 0 kutusundamı geliyor garantiye işi düşen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler..
  • Merhaba herkese LG PRADA P940 sahibiyim telefonu root etmeye çalışırken bişeyler ters gitti ve yükleme abort oldu
    telefon reboot ettikten sonra ne pin sordu ne bişey ve simkartı hiçbirşekilde görmüyor sorun nedir acaba?

hard reset attım düzelmedi

resmen ipod oldu telefon.. simkartı görmüyor :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baruffa

Merhaba herkese LG PRADA P940 sahibiyim telefonu root etmeye çalışırken bişeyler ters gitti ve yükleme abort oldu
    telefon reboot ettikten sonra ne pin sordu ne bişey ve simkartı hiçbirşekilde görmüyor sorun nedir acaba?

sorun Servislik olabilir. Başka sim kartları denemişsindir heralde. Bazen sim kartta bozulabiliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Baruffa

Merhaba herkese LG PRADA P940 sahibiyim telefonu root etmeye çalışırken bişeyler ters gitti ve yükleme abort oldu

sorun Servislik olabilir. Başka sim kartları denemişsindir heralde. Bazen sim kartta bozulabiliyor.

Evet denedim diğer simkartlarıda görmüyor benim simkartım başka telde çalışıyor.
    benim tahminimde servislik bir durumun sözkonusu olduğu yönünde.. :S

• lg pc suite aygıttan yanıt yok hatası alıyorum. 2 farklı bilgisayarda son güncel sürümleri kurulu ama hata aynı nasıl baglatacagım bu aleti ya lg p 970
  • BEN lg 4 x hd aldım bir hafta olmadı sizden ögrenmek istedigım rehberdeki bir kişiye sesli arama atayıp sesle aramayı başlatma nasıl yapılıyor bu telefonda bi türlü bulamadım...yardımlarınız için şimdiden teşekkürler birde v10 e sürümü yüuklu üleri surumleri nasıl yüklerimm???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm arkadaşlar bana yardım edin lütfen..
    lg p970 e flashtool ile rom yuklemeyi bilen biri lazım bana
    lg logosunda kaldı ekran.
  • 2 hafta önce aldığım lg p880 telefonumda 5 tane ölü piksel olduğunu farkettim ve bu ölü pikselleri telefona bakan herkes gördü neyse servise yolladım beni arayarak bu telefonun neresinde ölü piksel var dediler adam kamerayı açmış eliyle kapatmış öyle ölü piksel testi yapmış bende siyah bi fotoğraf yükleyin öyle bakın dedim tamam deyip sizi bilgilendiricez deyip kapattı.4 gün oldu aramadılar ben aradıgımda telefonunuzun çıkışı yapıldı ölü piksel bulunamadı deyip geri gönderdiler ve hala var ölü piksel.Nası göremediler çok ilginç telefona bakan herkes gördü koskoca lg servisi göremedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican003

2 hafta önce aldığım lg p880 telefonumda 5 tane ölü piksel olduğunu farkettim ve bu ölü pikselleri telefona bakan herkes gördü neyse servise yolladım beni arayarak bu telefonun neresinde ölü piksel var dediler adam kamerayı açmış eliyle kapatmış öyle ölü piksel testi yapmış bende siyah bi fotoğraf yükleyin öyle bakın dedim tamam deyip sizi bilgilendiricez deyip kapattı.4 gün oldu aramadılar ben aradıgımda telefonunuzun çıkışı yapıldı ölü piksel bulunamadı deyip geri gönderdiler ve hala var ölü piksel.Nası göremediler çok ilginç telefona bakan herkes gördü koskoca lg servisi göremedi.

Lg servise yolladıktan sonra lg türkiye ile irtibata geçin mail atın. 1-1 değişim yapacaklarını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre46

lg pc suite aygıttan yanıt yok hatası alıyorum. 2 farklı bilgisayarda son güncel sürümleri kurulu ama hata aynı nasıl baglatacagım bu aleti ya lg p 970

bağlantı usb flash olarak ayarlıdır ayarlarda. Biraz kurcalayın ayarlarda pc ye bağlanma seçeneği olan bir yer olacaktır elbet. Oradan birşeyler yaparsınız. Bilmiyorum lg android 2.3 ayarlar menüsünü.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.