Şimdi Ara

LG TV'de Kaydedilen Videoları avi mp4 gibi Formatlara Çevirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Televizyondan kaydettiğim bir şeyleri avi mp4 gibi bilgisayardan izleyebileceğim formatlara çevirme istiyorum. Kaydedilen dosyalara baktığım zaman STR, IDX, THM dosyaları var bunları nasıl çevirebiliriz?

• bunun bir yolu kesinlikle yok.
  • Arastirmalarima gore Ts Doctor isimli bir yazilimla oluyormus ama denedim veriler sifreli dedi hata verdi suan başka bir yol arıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Complex kullanıcısına yanıt
    O uzantıları silip avi,mpg,mp4 yapmayı denediz mi ?Yüksek boyutlu olan muhtemelen videodur.

Örnek : XXX.str .....XXX.mp4 gibi

Sanki str altyazı dosyası,thm ise geçici resim dosyası gibi bişeydi heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 27 Kasım 2014; 13:56:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyazi dosyasi olan srt. Benim dedigim str. En buyuk boyutlu olanlar str ler zaten video onun icindeymis. Yalniz dosya uzantisi yok str ifadeleri dosya isminde geçiyo ama aksam bi denerim dediginizi

• Complex kullanıcısına yanıt
    Pc de dosya uzantısı görükmüyorsa klasör seçeneklerinden görümüm sekmesinde ki "bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" kutucuğunu deaktif edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu biraz karışık. Telif hakları nedeniyle firmalar kayıtların sadece bireysel kullanıma uygunluğunu sağlamak zorunda. Bu nedenle sadece o cihazda izlenebilecek şekilde bir kayıt yapılıyor. Bende zamanında panasonic tv için biraz araştırmış ve başarısız olmuştum. Basit bir yolu olduğunu zannetmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguroz76

Bu konu biraz karışık. Telif hakları nedeniyle firmalar kayıtların sadece bireysel kullanıma uygunluğunu sağlamak zorunda. Bu nedenle sadece o cihazda izlenebilecek şekilde bir kayıt yapılıyor. Bende zamanında panasonic tv için biraz araştırmış ve başarısız olmuştum. Basit bir yolu olduğunu zannetmiyorum.

uguroz76 çok iyi özetlemiş dosylar encrypted olduğu için ts doctor yada onun gibi programlarla çevirilemiyor. yabancı forumlarda da bir çözüm bulamadım :(
  • Sorun yazılımsaldır. Yani siz şimdi ne kadar uğraşırsanız da bunun bir çözümü yok. O nedenle boşunuza zaman kaybetmeyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.