Şimdi Ara

LG TV Kullanıcılar Kulübü ★★★★★ [Yeni!] 15.9.2013 Dev Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.505
Cevap
139
Favori
313.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bende 42le8500 led tv vardi..HDMI girisleri hic bir seyi tanimadigi icin lg yetkili teknik servise yolladim ve onlarda anakart arizasi oldugunu ve lg den siparis edeceklerini soyleyip toplamda 515 lira fatura cikardilar..Sizce cok degilmi yaptirmaya deger mi ve son olarak bu işin daha ucuz şekilde halletme yolu yok mudur? Yardimci olabilecek varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KONU WEBOS DAHİL GÜNCELLENMİŞTİR!!!!
  • 2012 Ocak ayında 42LV4500 serisinden vatanbilgisayardan satın aldım. Fakat geçen gün TV elimde kaldı. Garantisi bittiği için servis benden anakart değişimi için 500TL talep etti. Şuan bu tv evin deposunda örtülü olarak yatmakta. Benim anlamadığım garantisi biten bir ürün üzerinden 5 ay geçtikten sonra bozulması ve yüksek meblağlarda ücret talep edilmesi. Ayrıca servis diye geçinen bu cepçiler kesinlikle burunlarında kıl dahi aldırmadılar.
  • 55 LA 860V kullanıyorum 3-4 gün öncesine kadar Mkvod uygulamasını sorunsuz kullanırken dünden beri portallar gözükmüyor gri bir ekran beliriyor bilgisi olan vermı acaba sorun nedir flash diski formatladım yeniden kurdum ama aynı sorun devam ediyor
  • Selamlar,

Yeni ofisim için 50LB580 veya 50LB582 almayı düşünüyorum. Sony Vaio Pro ultra book(Win8) bilgisayarımı kablosuz olarak bağlayabilir miyim?

Televizyon özelliklerinde Wi-Fi olduğu yazıyor fakat tüm Wi-Fi özellikli televizyonlarda aynı zamanda Wi-Fi direct var mıdır?

Bilen arkadaşlardan yardım istiyorum.

Bu arada dün TV'nin Bimeks fiyatı 1799TL iken bugün 1999TL olmuş. Kaçırdık :((
  • Bu arada 50LB580V ile 50LB582V arasında ayak detayı dışında bir fark var mı?

50LB580V hala Web'de 1799TL
  • Beyler şimdi benim 42lv4500 serisi olan lg led tv nin anakartı bozulduğundan TR de (anakartın seri nosu :EBT61545661) bulamadım. Ancak bir firma ile yaptığım telefon görüşmesinde bana dediği LW ile LV aynı anakartı kullanmakta. Sitenin görselinden baktığımda bendeki anakart ile sitenin sattığı anakart aynı ama sitedeki anakartın açıklamasında LW4500 olarak geçiyor. Yetkili arkadaşın dediği sorun olmaz çalışır.

Şimdi bu konuda bilgisi olan kimse var mı?

www.tvmalzemesi.com
    EBT61680930 EAX64290501 (0) 42LW450 Z , 42LW4500 : TV MALZEMES� : : TV MALZEMES�
    http://www.tvmalzemesi.com/urun/ebt61680930-eax64290501--0--42lw450-z--42lw4500_758.aspx?CatId=103

• 55 la640s aldım bugun 2100 cıvarına geldı iyimi ettim kötümü ettim bilmiyotum ama merak ettiğim bişi var bu webos sürümü bu 2013 serilere yuklenme sansı olacakmı nette bılgı pek yok
  • arkadaşlar.. benim bir kaç sorum olacak;

- flash diskimi tv biçimlendirdim şimdi pc de açamıyorum.. Pc de nasıl açabilirim?
    - Tv nin dahili hafızasındaki dosyalara nasıl erişirim?
    - tv nin dahili hazfızasında hiç uygulama yuklemediğim halde 2.5GB/4Gb şeklinde görünüyor.. Nasıl hafızayı temizlerim?
    - Tv nin kendi hafızasına mkvod uygulamasına nasıl yüklerim?
    - Kanal silme işlemini nasıl yapabilirim?
    - Ucretsiz kaliteli oyunlarını nasıl bulabilirim ve dışardan flash diske nasıl yukleyebilirim?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

tv 55LA660S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romanos -- 25 Haziran 2014; 22:48:31 >

• arkadaşlar herkese iyi akşamlar
    bu konuyu 2014 lg tv modelleri altına açmıştım ama cevap alamadım bir de sansimi burada deneyim dedim:)
    lg 42lb620v modelini aldık yaklaşık bir
    hafta önce alırken hatta kurulumu da
    yapılırken 400+ kanaldan bahsetmişlerdi
    kurulum yapıldı servis gittikten sonra
    baktım ki 170 kanal var tabi çoğu absürt
    kanallar yani izlenecek kanal sayısı 20'yi
    geçmez lg'nin dahili uydu alıcısından
    kaynaklandığını düşünüp biraz araştırdım
    başka bir forumda yapılış yolları söylenmiş
    ama denememe rağmen sonuç alamadım
    bu konu da sorun yaşayan ya da bilgi
    sahibi olan varsa yardımcı olursa çok
    sevinirim

• oner7 O kullanıcısına yanıt
    tabiki de wifi direct miracast widi ile kablosuz olarak kolayca bağlayabilirsiniz :D
    sorunuz olursa çekinmeden sorun
  • romanos kullanıcısına yanıt
    1 tvde kaydedilen şeyler telif hakkı olduğu yüzünden lg pcde açmayı engellemiştir. Bunun çözümü yoktur. Flash diski eski haline getirmek için (kayıtlar silinecek) yeniden biçimlendirerek kullanabilirsiniz.
    2 Bir arkadaş cevap verebilir mi?
    3 kendi uygulamaları (premium smart uyg falan)
    4 (flash diske yükleyin lg_dtv diye klasöre sonra smart menüye girip usb uygulamaları göster olacak orada ona tıklayın yüklenmez fakat flashtakılıyken kullanırsınız
    5 Aslında kanal silinmiyor. Sadece atlanıyor. Fakat küçük bir şey fark ettim. Tüm kannalları silebilirsiniz. Konunun başına bakın kanal silmeyi detaylı bir biçimde anlattım.
    6 İnternette özellikle rus sitelerinde bulabilirsiniz. İndirin flasha yükleyin. Smar menüde usb uygulamaları göster'e tıklayın.

Yardımcı olabildiysem sevinirim.
    Sorunuz olursa çekinmeden sorun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanuz02

arkadaşlar herkese iyi akşamlar
    bu konuyu 2014 lg tv modelleri altına açmıştım ama cevap alamadım bir de sansimi burada deneyim dedim:)
    lg 42lb620v modelini aldık yaklaşık bir
    hafta önce alırken hatta kurulumu da
    yapılırken 400+ kanaldan bahsetmişlerdi
    kurulum yapıldı servis gittikten sonra
    baktım ki 170 kanal var tabi çoğu absürt
    kanallar yani izlenecek kanal sayısı 20'yi
    geçmez lg'nin dahili uydu alıcısından
    kaynaklandığını düşünüp biraz araştırdım
    başka bir forumda yapılış yolları söylenmiş
    ama denememe rağmen sonuç alamadım
    bu konu da sorun yaşayan ya da bilgi
    sahibi olan varsa yardımcı olursa çok
    sevinirim

kanal aramaya gelin ve 11844 v 2222 türksat transporter frekansı girip aratın olmazsa tüm uyduları silin fabrika ayarlarına dönün. Uydu eklerken Türksatsa 11844 v 2222 frekansını girip aratın kesinlikle düzelir. Bizim ilk tvde de öyle olmuştu. Olmazsa servise sorun bi.
    Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
    Sorunuz olursa çekinmeden sorun...
    İyi akşamlar...

• ilkigiyim kullanıcısına yanıt
    birazcık pahalı kaçmış. hayırlı olsun... Ama 55 inç için fena fiyat değil...
  • FoxPark kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar yardımcı olsun size
  • ilk ikisi aynı tv ama BU ÜRÜNLERİN ÜÇÜ DE MAĞAZAYA ÖZEL ÜRETİM LG'NİN ORİJİNAL MODELLERİ DEĞİLDİR. AYRICA İLK İKİ TV AYNI ZATEN. Siz bu ÜÇÜNÜN ARASINDAN LG 50LB582V 127 Ekran Smart LED TV'yi alın ikinci linkteki. o da üst model olduğu için.
  • CEVAP VEREMEDİĞİM KALDI MI?
    WEBOS EKLENMİŞTİR.
  • tosunkaya kullanıcısına yanıt
    Anakartı aldım taktım ama görüntü ters oldu aldıgım yerle görüştüm servis kumandası ile panelin tekrar ayarlanması gerektiğini söyledi. Bu yüzden lg servisine götürmem gerekiyormuş.

• Chip dergisi ocak sayısı lütfen okuyun
    EĞER SİZ DE GARANTİDEN ÇOK KISA BİR SÜRE SONRA CİHAZIM BOZULUYOR VE TAMİRİ İÇİN ÇOK PARA İSTENİYORSA BUNU OKUYUN.
    bunların hepsi PLANLANMIŞ ARIZA!!!!
    SİZİN İÇİN HD BİR ŞEKİLDE YÜKLEDİM
    FOTOĞRAFI BÜYÜTÜP OKUYUN ÇOK ANLAMLI HERKES OKUMALI PLANLANMIŞ ARIZALAR

Sayfa1:http://i1265.photobucket.com/albums/jj510/tosunkaya/chip2014-1-42.jpg~original

Sayfa2:http://i1265.photobucket.com/albums/jj510/tosunkaya/chip2014-1-43.jpg~original

fotoğrafı göremiyorsanız alternatif
    http://www.chip.com.tr/chipdergi/arsiv/2014-1-42.jpg
    http://www.chip.com.tr/chipdergi/arsiv/2014-1-43.jpg

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.