Şimdi Ara

LG TV Kullanıcılar Kulübü ★★★★★ [Yeni!] 15.9.2013 Dev Konu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
139
Favori
312.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önemli değil yardımcı olduysam ne mutlu...
  • sunyy2003 S kullanıcısına yanıt
    gerçekten inanamadım bu olaya
  • Arkadaslar 42la620s modeli için hangi sihirli kumandayi almalıyım. Farklı modelleri var , hepsi çalışıyor mu acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sunyy2003 S kullanıcısına yanıt
    abimin panasonic televizyonu kurulum yapıldığında dahili wifi çalışmış sonrasında bir daha çalışmamış. ben wifi'yı kapatıp sanki sadece kablo bağlantı varmış gibi yapıp tv'yi yeniden başlattım. peşinden wifi bağlantısını açtım ve birden tüm sinyalleri görmeye başladı.. olayın sebebini tv açılışında internete yüklenen 10'larca programa bağladım. ama bunu test edemedim çünkü güncelleme vardı hemen kurdum ve sonrasında sorunsuz çalıştı hep.. yani olabilen birşey ama sebebi ne bilinmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezgin99

abimin panasonic televizyonu kurulum yapıldığında dahili wifi çalışmış sonrasında bir daha çalışmamış. ben wifi'yı kapatıp sanki sadece kablo bağlantı varmış gibi yapıp tv'yi yeniden başlattım. peşinden wifi bağlantısını açtım ve birden tüm sinyalleri görmeye başladı.. olayın sebebini tv açılışında internete yüklenen 10'larca programa bağladım. ama bunu test edemedim çünkü güncelleme vardı hemen kurdum ve sonrasında sorunsuz çalıştı hep.. yani olabilen birşey ama sebebi ne bilinmiyor.

tv nin kutusunu teras da buldum onun üzerinde bile dahili wireles gibi bir şey yazmıyor ben zaten alırken bunun olmadığını bilerek aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunyy2003

quote:

tv nin kutusunu teras da buldum onun üzerinde bile dahili wireles gibi bir şey yazmıyor ben zaten alırken bunun olmadığını bilerek aldım

:) birşey diyemiyorum.. meraksız olduğum tek konu futbol o yüzden belki milli takımın kalecisi kim bilememek gibi birşey olmalı.. yoksa ben elektronik bir ürün alacağım da internette arayıp özelliklerini öğrenmeyeceğim çok zor bir şey :) sizin tv'nin lg sitesinde
    www.lg.com
    32LN575S Full HD LED TV | LG Electronics Türkiye
    http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-32LN575S
    hemen 3. özellik olarak dahili wifi yazmışlar. neyse bulmuş gbi olmuşsunuzdur tadınızı bozmayayım.

• quote:

quote:

quote:

:) birşey diyemiyorum.. meraksız olduğum tek konu futbol o yüzden belki milli takımın kalecisi kim bilememek gibi birşey olmalı.. yoksa ben elektronik bir ürün alacağım da internette arayıp özelliklerini öğrenmeyeceğim çok zor bir şey :) sizin tv'nin lg sitesinde
    www.lg.com
    hemen 3. özellik olarak dahili wifi yazmışlar. neyse bulmuş gbi olmuşsunuzdur tadınızı bozmayayım.

bu biraz garip olmuş
    www.lg.com
    burada wifi olduğu yazıyor ama Ayarlarda ağ menüsü gözükmemesi (daha önce görmemiş olmanız imkansız) yazılımsal bir hatadır yanlış yazılımın sonucu olmalı başka yollarla sebeplendiremiyorum...

• quote:

quote:

quote:

:) birşey diyemiyorum.. meraksız olduğum tek konu futbol o yüzden belki milli takımın kalecisi kim bilememek gibi birşey olmalı.. yoksa ben elektronik bir ürün alacağım da internette arayıp özelliklerini öğrenmeyeceğim çok zor bir şey :) sizin tv'nin lg sitesindehttp://www.lg.com/tr/televizyon/lg-32LN575S hemen 3. özellik olarak dahili wifi yazmışlar. neyse bulmuş gbi olmuşsunuzdur tadınızı bozmayayım.

Hocam.normalde elektronik bilgim cok yusekdir her seyo arastiririm bilirim ki zaten bu forumda olmamizdan da belli degilmi bu tv yi sadece 15 dk icinde almak zorunda birakilmamamdan kaynaklaniyor emin olun

• atkinson A kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar lg tv kesinlikle almayın özelikle tokatta oturuyorsanız.ocak ayının sonundan beridir 10-15 günde bir tokat servisi arıyorum ama maalesef bir türlü evime getirip tv me baktıramadım.her seferinde bu hafta geleceğiz diyorlar ama gelmiyorlar artık bıktım aramıyorum
    yalnız yukarıdaki sorunum hala devam ediyor bu tv yi nasıl eski yazılıma çevirebilirim bir yol gösterebilecek olan var mı ?
  • Benim lg televizyonumda hiç bir sıkıntı yok ölü piksel bile yok biraz şans işi led tv
  • arkadaşlar biliyorsunuz lg hp nin webos yazılımını satın aldı , bir nevi android.bunu acaba lm ve la serisine verecekler mi?bilginiz var mı.webos ile tam anlamıyla sörf internet vs olacak , şu haliyle tarayıcı çok yavaş kullanışsız.

http://www.donanimhaber.com/televizyonlar/haberleri/LGden-WebOS-isletim-sistemli-akilli-televizyon-on-inceleme.htm

• enkog kullanıcısına yanıt
    Kendi görüşüm veremezler. Yeni serilerde olur..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG Smart tv modelleri arasında exfat formatını destekleyen model var mı *
  • arkadalar tv'yi yeni aldım. henüz keşfetmeye çalışıyorum. ben wifi direct üzerinden bilgisayarı tvye bağladım. smart share programıyla da mp4 dosylarını tv'de görebiliyorken örneğin mkv dosyasını göremiyorum ne yaptıysam.. yapabilen var mı sorun bende mi bilmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurios

arkadalar tv'yi yeni aldım. henüz keşfetmeye çalışıyorum. ben wifi direct üzerinden bilgisayarı tvye bağladım. smart share programıyla da mp4 dosylarını tv'de görebiliyorken örneğin mkv dosyasını göremiyorum ne yaptıysam.. yapabilen var mı sorun bende mi bilmek istiyorum

smartshare'i normal ağ üzerinden kullanıyorum. smartshare'e eklediğim klasörlerdeki mkv dosyalarını bilgisayardan yöneterek televizyonda izleyebiliyorum. diğer türlüsünü denemedim ama olması lazım. sonuçta basit ağ paylaşımına bırakılan dosyalar smartshare'in yaptığı.
  • quote:

quote:

arkadalar tv'yi yeni aldım. henüz keşfetmeye çalışıyorum. ben wifi direct üzerinden bilgisayarı tvye bağladım. smart share programıyla da mp4 dosylarını tv'de görebiliyorken örneğin mkv dosyasını göremiyorum ne yaptıysam.. yapabilen var mı sorun bende mi bilmek istiyorum

smartshare'i normal ağ üzerinden kullanıyorum. smartshare'e eklediğim klasörlerdeki mkv dosyalarını bilgisayardan yöneterek televizyonda izleyebiliyorum. diğer türlüsünü denemedim ama olması lazım. sonuçta basit ağ paylaşımına bırakılan dosyalar smartshare'in yaptığı.

biraz uğraştıktan sonra -ki bişi değiştirdiğimi sanmıyorum ama neyse- artık tüm dosyaları ağdan tvde görebiliyorum. şimdiki tek sorunum ise alt yazılar.. bazen çıkıyor bazen çıkmıyor alt yazı anlamış değilim. alt yazı dosya ismi ile aynı. aynı dosyada. uzantısını değiştirdim her türlü şeyi denedim ancak bir türlü alt yazıyı göremiyorum yine mkv'lerde. ancak mkv dosyasını alt yazısı ile birlikte flash belleğe atıp tvye taktığımda hiç bir problem olmuyor.. çıldırıcam..

• quote:

quote:

quote:

biraz uğraştıktan sonra -ki bişi değiştirdiğimi sanmıyorum ama neyse- artık tüm dosyaları ağdan tvde görebiliyorum. şimdiki tek sorunum ise alt yazılar.. bazen çıkıyor bazen çıkmıyor alt yazı anlamış değilim. alt yazı dosya ismi ile aynı. aynı dosyada. uzantısını değiştirdim her türlü şeyi denedim ancak bir türlü alt yazıyı göremiyorum yine mkv'lerde. ancak mkv dosyasını alt yazısı ile birlikte flash belleğe atıp tvye taktığımda hiç bir problem olmuyor.. çıldırıcam..

bak şimdi deneme yapıyorsun ve olması gerektiğini düşündüğün birşey olmayarak karşına çıkıyor. e kullandığın birim lg tv ve kimse bu durum anormaldir, olmaması gerekli falanda demiyor. bu durumda uzatma boşver. usb en sağlamı ordan kullan..

diğer yandan basit dosya paylaşımına verdiğim tüm filmleri alt yazısı otomatik alınarak başka bilgisayarlarda görünür olduğunu biliyorum ben. belki ağ adı 8 harften kısa olursa görebilir diyeceğim ama bu sorun 10 sene öncesinin teknoloji için bir problemdi. kısaca uzatma, usb kullan derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: atkinson

arkadaşlar lg tv kesinlikle almayın özelikle tokatta oturuyorsanız.ocak ayının sonundan beridir 10-15 günde bir tokat servisi arıyorum ama maalesef bir türlü evime getirip tv me baktıramadım.her seferinde bu hafta geleceğiz diyorlar ama gelmiyorlar artık bıktım aramıyorum
    yalnız yukarıdaki sorunum hala devam ediyor bu tv yi nasıl eski yazılıma çevirebilirim bir yol gösterebilecek olan var mı ?

en sonunda servisi getirip baktırdım, kendi sitelerindeki lg yazılım güncellemesi sonrası bozulan tv için servis ücreti olarak 150 tl aldılar normalde şehirde olsalar 50-60 liraymış ilçeye geldikleri için 150 liraymış. neymiş bundan sonra lg tvlerde güncelleme yapmayacagız ve ilçelerde oturmayacağız
    lg desteğe şikayet yazdım bana verdikleri cevap da aşağıda
    Sayın ...............
    Yasamis oldugunuz olumsuzluktan dolayi firmamiz adina üzgün oldugumuzu belirtmek isteriz.

Garanti dışı kalan cihazlar ile alakalı yetkili servislermiz tarafından ücretli servislik hizmeti verilmektedir. Bu ücerete işlem ücreti ve yol ücreti dahildir.

Konu ile alakalı şikayetiniz servis müdürlüğümüze iletilerek incelemeye alınmıştır.

• Lg webos 2014 serisi yeni güncelleme çıktı... Bu arada lg 32lb652v TV'nin arayüzü çok yavaştır. Bilginize...

• Lg webos 2014 tv kullanıcıları takiptw kalın konuya bugün güncelleme geliyor. Webos eklenecektir...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.