Şimdi Ara

LG Tv sinyal yok ve kanalların yeri değişiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bende LG 42lm660s var, 5 yıldır hiçbir sorun olmadan kullanıyordum. 4-5 ay kadar önce evi değiştik buraya geldiğimizden beri arada bir sinyal yok uyarısı veriyor 5-10 dakika sonra sinyal geliyor, bazı kanallarda ise hiç düzelmiyor. Trt kanallarında sinyal hiç yok. Kanalların yeri de kendi kendine değişip duruyor. Sorun merkezi sistem anteninden midir yoksa yazılımsal mı kafam karıştı.

Daha önce benzer sorunlarla karşılaşıp da düzeltebilen oldu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kanal listesini usbden yüklediyseniz tarama yaparak listeyi tvden sıralama yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorunu ben de yaşıyorum cevap bulursanız yazın..Yakında ciğerini eşecem bu tvnin.3000 tl ye almıştım ilk 3D olanlardan..Sıfırladım,manuel ayarladım nafile
  • Bu sorunu çözdünüz mü

• Dark Brotherhood kullanıcısına yanıt
    Hocam büyük ihtmal uydu kaynaklı. Kablo mu fazla temas ediyor ne oluyorsa artık ben de tam anlamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İssiz Adam

Hocam büyük ihtmal uydu kaynaklı. Kablo mu fazla temas ediyor ne oluyorsa artık ben de tam anlamadım.
    Sorununuz çözüldü mü hocan peki

• Bu televizyondan bende var. Dediğiniz sorunu ben ilk aldığımda yapıyordu. Servisi inandıramamıştım sorun olduğuna. Uydu sistemine suç attılar hep. En son tv nin anakartının bozuk olduğunu anladılar. Garanti içinde değiştirip getirdiler. Aynı sorunu tekrar etmedi bir daha.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayni sorun bende de var hocam. Tasindiktan sonra TRT kanallari bazen cekmiyor. TV kafasina gore kanal siliyor. Bir cozum buldunuz mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.