Bildirim
LG TV Tavsiye TV (ANA KONU) [2018-2019] (23. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
49sm8600 Vatan internet sitesinde bir gece, 4.500 TL'yi görmüştüm. Sizce büyük ihtimal teşhir ürünümüdür? Bende almak için bu fiyata tekrar düşmesini bekliyorum. Sizce yine Vatanda denk gelirmi? Sizde fiyat nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 4 Mart 2020; 22:16:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
55SK9500 en son Media Markta mevcuttu..Ne kadar ücretten satıldı.Bilgisi olan varmı????
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam düşmeye bilir o fiyata bilginiz olsun stoklarda cok az sayıda kaldı ürün.quote:
Orijinalden alıntı: GÖKHANK
49sm8600 Vatan internet sitesinde bir gece, 4.500 TL'yi görmüştüm. Sizce büyük ihtimal teşhir ürünümüdür? Bende almak için bu fiyata tekrar düşmesini bekliyorum. Sizce yine Vatanda denk gelirmi? Sizde fiyat nedir? -
Hocam 5950 den almış bir müşteri alıyım mı dıye bana sordu al gec dedim.quote:
Orijinalden alıntı: smolwarf
55SK9500 en son Media Markta mevcuttu..Ne kadar ücretten satıldı.Bilgisi olan varmı???? -
Stok bitince 49sm8600 modelin üretimini durduruyorlarmı? Bekleyin 1 ay içinde stoğa eklenir fiyat düşebilir derseniz beklerimde. 49 yada 50 inç lg arıyorum
Hocam üretim devam etmıyor yurtdışından stok cekılıyor varsa stok gelıyor mayıs ayında stok kalırsa düşebilir.quote:
Orijinalden alıntı: GÖKHANK
Stok bitince 49sm8600 modelin üretimini durduruyorlarmı? Bekleyin 1 ay içinde stoğa eklenir fiyat düşebilir derseniz beklerimde. 49 yada 50 inç lg arıyorum -
2020 tvler ne zaman Türkiye’de satışa sunulur. Yaza evleneceğim ev kuruyorum beklemem doğru mu şu an?
Hocam mayıs ayı sonuna doğru gelir beklemek mantıklıquote:
Orijinalden alıntı: Alex1722
2020 tvler ne zaman Türkiye’de satışa sunulur. Yaza evleneceğim ev kuruyorum beklemem doğru mu şu an? -
www.hepsiburada.comLG 65UM7610PLB 4K Ultra HD 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/lg-65um7610plb-4k-ultra-hd-65-165-ekran-uydu-alicili-smart-led-tv-p-HBV00000Q37PJ?magaza=Hopeve
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu ürünümü düşünuyorsunuz?quote:
Orijinalden alıntı: 1234Rambo
https://www.hepsiburada.com/lg-65um7610plb-4k-ultra-hd-65-165-ekran-uydu-alicili-smart-led-tv-p-HBV00000Q37PJ?magaza=Hopeve -
yok hocam. fiyat uygunsa yararlanan çıkar diye yazdım. bende o kadar para yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ürün indirime girmiş 5.999TL aldım bende inş iyi çıkarquote:
Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06
Hocam bu ürünümü düşünuyorsunuz?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: 1234Rambo
yok hocam. fiyat uygunsa yararlanan çıkar diye yazdım. bende o kadar para yok. -
Hocam siz nerden aldınız ürünü?quote:
Orijinalden alıntı: omer__44
Bu ürün indirime girmiş 5.999TL aldım bende inş iyi çıkar
Alıntıları Göster -
Hepsiburadadan indirimden aldım biraz öncequote:
Hocam siz nerden aldınız ürünü?
Alıntıları Göster
Nasıldır özellikleri tavsiye edermisiniz. -
Hocam aldığınız firmaya özellikle sorun LG TÜRKİYE GARANTİLİ mi diye çünkü öyle bir fiyat yok size stok yok dıyebilir veya garanti farklı olabilir ona dikkat edin.quote:
Hepsiburadadan indirimden aldım biraz önce
Nasıldır özellikleri tavsiye edermisiniz.
Alıntıları Göster -
Hocam ürün olarak orta düzey cok başarılı ürün.quote:
Hepsiburadadan indirimden aldım biraz önce
Nasıldır özellikleri tavsiye edermisiniz.
Alıntıları Göster -
Bana netflix youtube bide 4K içerikleri açması yeterli olacağı için aldım.quote:
Hocam ürün olarak orta düzey cok başarılı ürün.
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X