Şimdi Ara

LG TV Tavsiye TV (ANA KONU) [2018-2019] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.559
Cevap
30
Favori
100.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KSiNeVeLLa

Burak Bey,

İlettiğiniz modelleri inceleyip "LG 43UM7100" modelini bugün vatan'dan aldım. Teşekkür ederim. Cihaz kapalı kutu ve sıfır durumda yarın servis gelip kuracak.

Dikkat etmem gereken ekstra bir şey var mıdır?
    Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın bu süreçte herkesin uygulaması gereken işine yarayacak olan şeyleri maddeler halinde yazıcam okuyun ve mutlaka uygulayın ki hiç sorun yaşamayın.

1.Öncelikle tv yi internet veya mağaza nereden aldığınız farketmeksizin kutu elinize ulaştığı anda kesinlikle kimse dokunmada kutunun her bir santimini güzel bir şekilde inceleyin kutunun yıpranmamış olmasına bandrollerine açılacak olan yerlerine dikkatlice bakın ve içinize sinsin kutunun daha önceden açılmadığına karar verdiğiniz anda servis elemanlarına sadece kutuyu açmasını söyleyin kutu açıldıktan sonra içinden çıkan her bir parçayı vidalar, askı aparatı,tv ayakları,gibi şeyleri kutuları jelatinleri üzerindeki çizik veya parmak izlerine kadar inceleyin tvnin jelatinli olmasına üzerinde toz olmamasına ve sıfır kokusuna dikkat edin.

2.Tüm bunları yaptıktan sonra tv yi kurabilirsiniz diyin tv kurulduktan sonra gerekli testleri mutlaka yaptırın ölü piksel bulutlanma vs. yakından her bir pikseli tane tane inceleyin ölü piksel olmadığına emin olun.

3.Daha sonra servis elemanlarından tv nin sistem menüsüne girmelerini isteyin ve tv nin kullanım süresine bakın eğer açamıyoruz bilmiyoruz gibi şeyler söylüyorlarsa kullanım saatine bakmadan tv yi asla teslim almayacağınızı ve imza atmayacağınızı söyleyin ve gerçektende teslim almayın.

4.Son olarak tüm bu evreleri tamamladıktan sonra tv her anlamda içinize sinip sorunsuz olduğuna karar verdikten sonra en son servis elemanlarının verdiği kağıda imzanızı atın bu kısım çok önemli ilk 3 maddeyi tam anlamıyla başarılı bir şekilde yapmadan sakın imza atıp teslim almayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: sedatkylc

Burak bey annem için LG 55UM7100PLB 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV
    https://www.hepsiburada.com/lg-55um7100plb-55-139-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-p-HBV00000N15EU?magaza=Hepsiburada almayı düşünüyorum sizce nasıl? 4000-5000 bandında 55inç tv bakıyorum.
    Hocam o fiyat aralgında başarılı ürün tavsiye ederim

• Burak hocam teşekkür ederim. Yazdıklarınıza olabildiğince dikkat edeceğim.

Hayırlı akşamlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KSiNeVeLLa

Burak hocam teşekkür ederim. Yazdıklarınıza olabildiğince dikkat edeceğim.

Hayırlı akşamlar
    Hocam güzel günlerde kullanın,
    Hayırlı akşamlar.
  • Merhaba,
    Ps4 Pro, Netflix, Bein Connect kullanımı için bir LG istiyorum.
    49sm8000 modelini beğendim fakat oda ufak olduğu için 43’’ modellere de bakıyorum. Önerileriniz nelerdir?
    Özellikle oyun performansı olarak ( 4K ve HDR ) tatmin etsin istiyorum alacağım televizyonun.
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: gfblugano35

Merhaba,
    49sm8000 modelini beğendim fakat oda ufak olduğu için 43’’ modellere de bakıyorum. Önerileriniz nelerdir?
    Özellikle oyun performansı olarak ( 4K ve HDR ) tatmin etsin istiyorum alacağım televizyonun.
    Teşekkürler.
    Merhaba hocam,
    LG 43UM7450
    Bu modeli inceleme yapın derim
  • eyvallah hocam. inceleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfblugano35

Merhaba,
    Teşekkürler.
    Sen satıcıya ne bakıyorsun tabiki kendi markasını önerecek
    Sende lg deyince kuzunun kurda adres sorması gibi bişey olmuş.

Arkadaşlar
    TV olarak FİLM ve OYUN için Kontrast, Siyah ve özellikle *Siyah performansı yoksunu İPS Panelli marka modeller alınmaz.
    Alınırsa ne olur?
    Görüntülerde; Derinlik,Gerçeklik,Berraklık ve Keskinlik vasattır,
    *Siyah performası: Özellikle karanlık sahnelerdeki ARKA PLAN Detayları gözükmez bu yüzden film ve oyunları %30 kayıpla görürsünüz,
    Örneğin karanlık dehlizli bir oyunda burnunuzun ucunu göremezsiniz, en son göreceğiniz şey canavar unsurunun beyaz dişleri olur.
    Bu anlamda Filmci ve Oyuncu tüketiciler Yüksek kontrast,siyah ve siyah performansına sahip VA panelli marka/modeller almalıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: UmutSahin1

eyvallah hocam. inceleyeceğim
  • dallass kullanıcısına yanıt
    Efendim ben de 49sm8000 düşünüyordum, o halde 4500 TL dolaylarında bir televizyon modeli önerebilir misiniz? Özellikle Nvidia Shield Tv için kullanacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celaleddin Rooney

Efendim ben de 49sm8000 düşünüyordum, o halde 4500 TL dolaylarında bir televizyon modeli önerebilir misiniz? Özellikle Nvidia Shield Tv için kullanacağım.
    Samsung 50RU7440 (VA)
    Biraz bütçe yükseltebilirsen 49Q60R (QLED VA)

• 2020 model tv ler 20.06.2020 tarihinde mağzalara gelmeye başlıyaçak satışa açılan ürünleri eliste halinde iletiyorum.
    Stoklara giriş yaptıkça bilgilendirme yapacağım tekrardan.
    Kampanya oldunmu? bilgilendirme yapacağım.

New 2020 modeller.

LG OLED88ZX9LA.APD
    LG OLED77GX6LA.APD
    LG OLED77CX6LA.APD
    LG OLED65WX9LA.APD
    LG OLED65GX6LA.APD
    LG OLED65CX6LA.APD
    LG OLED65B9SLA.APD
    LG OLED55GX6LA.APD
    LG OLED55CX6LA.APD
    LG OLED55B9SLA.APD
    LG 86UN85006LA.APD
    LG 86NANO906NA.APD
    LG 75UN85006LA.APD
    LG 75UN71006LC.APD
    LG 75NANO996NA.APD
    LG 75NANO906NA.APD
    LG 70UN71006LA.APD
    LG 65UM7100PLA.APD
    LG 65NANO996NA.APD
    LG 65NANO956NA.APD
    LG 65NANO916NA.APD
    LG 65NANO866NA.APD
    LG 65NANO816NA.APD
    LG 55NANO956NA.APD
    LG 55NANO916NA.APD
    LG 55NANO866NA.APDZ

Q serisi muazzam gittim gördüm, dayanamayıp 55q60r satın aldım.

• Arkadaşlar 4500 bandında 49 ya da 50’ tv bakıyorum. Samsung 7400 düşünüyordum ama Sm8000 kafamı çeldi. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz bir tv var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzkhan55

Arkadaşlar 4500 bandında 49 ya da 50’ tv bakıyorum. Samsung 7400 düşünüyordum ama Sm8000 kafamı çeldi. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz bir tv var mı?
    Hocam SAMSUNG 7400 yerine LG 50UM7450 bakın DTS var magic kumanda var TÜRKÇE komut verme var
  • Teşekkürler Sm8000 7450’den daha iyi değil mi?

Kuzunun kurda adres sormasıymış..
    Kardeşim burası LG tavsiye konusu. Adam Lg konusunda, Lg yetkilisine soru sormuş yazmış LG tv istiyorum diye.
    Hala gelip kuzu kurt diyorsun marka kötülemekten başka işin yok mu senin?
    Markanın konusuna gelip, o markadan tavsiye isteyen adama yok kuzu-kurt yok alınmaz vs diyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dallass

Sen satıcıya ne bakıyorsun tabiki kendi markasını önerecek
    Sende lg deyince kuzunun kurda adres sorması gibi bişey olmuş.

Arkadaşlar
    TV olarak FİLM ve OYUN için Kontrast, Siyah ve özellikle *Siyah performansı yoksunu İPS Panelli marka modeller alınmaz.
    Alınırsa ne olur?
    Görüntülerde; Derinlik,Gerçeklik,Berraklık ve Keskinlik vasattır,
    *Siyah performası: Özellikle karanlık sahnelerdeki ARKA PLAN Detayları gözükmez bu yüzden film ve oyunları %30 kayıpla görürsünüz,
    Örneğin karanlık dehlizli bir oyunda burnunuzun ucunu göremezsiniz, en son göreceğiniz şey canavar unsurunun beyaz dişleri olur.
    Bu anlamda Filmci ve Oyuncu tüketiciler Yüksek kontrast,siyah ve siyah performansına sahip VA panelli marka/modeller almalıdır.

Alıntıları Göster
    Selamlar, ben 65” bir tv almak istiyorum bu saydığınız özellikleri içeren örnek bir ürün tavsiye edermesin? Marka model?

• quote:

Orijinalden alıntı: Olgun0

Kuzunun kurda adres sormasıymış..
    Kardeşim burası LG tavsiye konusu. Adam Lg konusunda, Lg yetkilisine soru sormuş yazmış LG tv istiyorum diye.
    Hala gelip kuzu kurt diyorsun marka kötülemekten başka işin yok mu senin?
    Markanın konusuna gelip, o markadan tavsiye isteyen adama yok kuzu-kurt yok alınmaz vs diyorsun.
    Paneller konusunda Olgun'laşmadan büyük sözler ediyorsun
    Üzerine basa basa PS için Panel aradığını söyleyip "bilmediği için" LG markasını düşünen bir adama, vasatlıkta sınır tanımaya bir İPS panel önerildiğini görünce
    İyi yaptın deyip satıcının sırtını sıvazlamamı mı beklerdin...

Satıcı çıkıyor HER KONUDA önüne gelene kriter gözetmeksizin sırf kendi çıkarı için vasat ötesi ips paneller öneriyor herne hikmetse gıkınız çıkmıyor,
    Nerde doğruları söyleyen bir adam var başımıza panel uzmanı kesiliyorsunuz,
    Samimi söylüyorum bu satıcılar size müstahak size az bile yapıyor, bu güne kadar bir forum ortamında ASLA satıcı olamaz diye bu burak denen şahsa kızıyordum ama bu adamın bir suçu yok,
    Sizler talep/rağbet ettiğiniz sürece bu satıcıların sayısı azalmayacak gün geçtikçe artacaktır...

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.