Şimdi Ara

LG TV Tavsiye TV (ANA KONU) [2018-2019] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.559
Cevap
30
Favori
100.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeşim adam satıcı tabi ki kendi malını önerecek nesi garip bunun. Herkes de bunun farkında olarak tavsiye alıyor adamdan. Merak etme bi sen akıllı değilsin. Dediğim konu şu, adam LG istiyorum diyor sen gelip vasat kuzu kurt vs saçmalıyorsun. Adam belli ki kararını vermiş LG mi alsam acaba demiyor, LG istiyorum diyor. Ki gelip LG konusunda satıcıya soru soruyor. Sen atlayıp marka kötülüyorsun LG ıps vasat diyorsun. Gidip ilgili konulara yaz bu dediklerini. ‘Bilmediği için’ yazmışsın, nereden biliyorsun bilmediğini adam onu tercih etmiş karar vermiş fikir alıyor LG FORUMUNDA. Son olarak da biz tv den falan anlamıyoruz bir sen anlıyorsun. Duymak istediğin bu senin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzkhan55

Teşekkürler Sm8000 7450’den daha iyi değil mi?
    Hocam SM8000 NANOCELL panel görüntü kalitesi daha başarılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: VerbenA

Selamlar, ben 65” bir tv almak istiyorum bu saydığınız özellikleri içeren örnek bir ürün tavsiye edermesin? Marka model?

Alıntıları Göster
    Max bütçe?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu 2 tv arasında kaldım. LG smart tv 44 inch canlı olarak görmedim, arçelik ise 48 inch canlı olarak gördüm renkleri güzel fakat smart değil sadece dahili uydu alıcısı var. Ayrıca bulunduğum yerde var parasını vereceğim gelip kuracaklar. Amazondan 1 hafta beklemem lazım.

Bana bir el atar mısınız? Arçelik'i alırsam alıp mibox ile kullanmayı düşünüyorum. LG daha mı iyi çıkar arçelikten bilemedim.
    www.amazon.com.tr
    LG 43UM7100PLB 43 inç 4K Ultra HD LED TV (LG Türkiye Garantili): Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07RBNLL6V/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

• quote:

Orijinalden alıntı: Aberforth

arkadaşlar bu 2 tv arasında kaldım. LG smart tv 44 inch canlı olarak görmedim, arçelik ise 48 inch canlı olarak gördüm renkleri güzel fakat smart değil sadece dahili uydu alıcısı var. Ayrıca bulunduğum yerde var parasını vereceğim gelip kuracaklar. Amazondan 1 hafta beklemem lazım.

Bana bir el atar mısınız? Arçelik'i alırsam alıp mibox ile kullanmayı düşünüyorum. LG daha mı iyi çıkar arçelikten bilemedim.
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07RBNLL6V/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
    https://www.arcelik.com.tr/4k-uhd-tv/a49l-7950-5b-televizyon
    Hocam internet kullanacaksanız webos yazılımı şuan çok başarılı tavsiye ederim LG43UM7100 modelini

• Merhabalar,Lg 55UK6470 ile LG 55UM7100 bakıyorum. bu tv kapalı kutumudur?
    iade ürünü olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmettt__ -- 28 Haziran 2020; 14:24:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmettt__

Merhabalar,Lg 55UK6470 ile LG 55UM7100 bakıyorum. bu tv kapalı kutumudur?
    iade ürünü olabilir mi?
    Hocam 2 sene önceki model teşir ürünü olabilir bu ürün yerine,LG 55UM7100 bu modeli tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dallass

Max bütçe?

Alıntıları Göster
    8000

• quote:

8000

Alıntıları Göster
    65 inç Ebat kriterine göre bütçen çok düşük
    Bu bütçeye VA/100 hz panel bulamazsın
    İki seçeneğin var ya bütçeden taviz verip Samsung 65Q60R
    Yada ebattan taviz verip 55Q70R al.

• 2020 LG NanoCell 8K l Pure Colors 8K HDR 60fps
  • quote:

Orijinalden alıntı: dallass

65 inç Ebat kriterine göre bütçen çok düşük
    Bu bütçeye VA/100 hz panel bulamazsın
    İki seçeneğin var ya bütçeden taviz verip Samsung 65Q60R
    Yada ebattan taviz verip 55Q70R al.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim acaba bütçemi zorlayıp bu ürüne yönelsem sizce doğru yapmış olurmuyum?
    Sony 65XF9005BAEP 65" 164 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV

• quote:

Teşekkür ederim acaba bütçemi zorlayıp bu ürüne yönelsem sizce doğru yapmış olurmuyum?
    Sony 65XF9005BAEP 65" 164 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV

Alıntıları Göster

• LG GX OLED 4K TV (2020) Unboxing: My First OLED TV!
  • merhabalar forumda 1-2 haftadır tv arıyorum malumunuz çok çeşitli fikirler var.

LG için de logo solması ve bazı kronik sorunlardan bahsedilince korktum ve hiç bakmadım ama şimdi sizlere danışmak istiyorum tavsiye verirseniz memnun olurum.

Va panel - 55 inch.düşünüyorum. aslında niyetim 4 bin idi ama olağanüstü bir fark olursa 5500-6000e kadar çıkabilirim.

Çok iyi tvler 8 binden başlıyor biliyorum ama bana hitap etmiyor.

PS ya da başka oyun konsolu bağlaMAyacağım.

İnternetten ve flashtan film izlerim onlar da 4k olur mu bilmem, çok da önemli değil, gerisi günlük kullanım.

Nete girişte ve diğer kullanımda sorun çıkarmasın , özellikle bu başta bahsettiğim logo izi vb sorun olmasın istiyorum,

Tüplü televizyonum biraz daha iş görür o yüzden 1 ay daha bekleyebilirim ama yeni çıkanlar da çok pahalı olacak gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: rewkdark

merhabalar forumda 1-2 haftadır tv arıyorum malumunuz çok çeşitli fikirler var.

LG için de logo solması ve bazı kronik sorunlardan bahsedilince korktum ve hiç bakmadım ama şimdi sizlere danışmak istiyorum tavsiye verirseniz memnun olurum.

Va panel - 55 inch.düşünüyorum. aslında niyetim 4 bin idi ama olağanüstü bir fark olursa 5500-6000e kadar çıkabilirim.

Çok iyi tvler 8 binden başlıyor biliyorum ama bana hitap etmiyor.

PS ya da başka oyun konsolu bağlaMAyacağım.

İnternetten ve flashtan film izlerim onlar da 4k olur mu bilmem, çok da önemli değil, gerisi günlük kullanım.

Nete girişte ve diğer kullanımda sorun çıkarmasın , özellikle bu başta bahsettiğim logo izi vb sorun olmasın istiyorum,

Tüplü televizyonum biraz daha iş görür o yüzden 1 ay daha bekleyebilirim ama yeni çıkanlar da çok pahalı olacak gibi.

Hocam forumda herkez yorum yapıyor,LG için logo solması değil logo yanması diye söyleyen 2,3 kişi var bunlar SAMSUNG elemanları son 2 yılda 1 kez yaşayan varmı bu sorunu yok kafalarına göre yorum yapıyor hocam.
    Va panel düşünuyorsanız eğer tavsiyemem
    LG 50UM7450
    SONY 55XF9005 (bütçeniz müsaitse direk bunu alın.)

• LG için 55 inch öneriniz yok mu ya?

Aynı modelin 55 inch olanı IPs mi?

cevap için teşekkürler.
  • sm8200 ile 55um7450 çok fark var mı? günlük kullanım , internet, youtube ve film izlemek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rewkdark

sm8200 ile 55um7450 çok fark var mı? günlük kullanım , internet, youtube ve film izlemek için.
    Hocam çok büyük fark yok tercih sizin
  • kusura bakmazsanız farklar nelerdir arada 1000 liradan biraz fazla fiyat farkı var , eğer o farktaki detaylar oyun içinse zaten bana yaramaz ama hd yayında bile görüntü kalitesi farkı olur der misiniz yoksa 4k yayında ancak belli olur derseniz o da bana lazım değil şuan.

cevaplarınız için de teşekkür ederim

umarım bu son sorum olur
  • rewkdark R kullanıcısına yanıt
    Hocam Nanocell panel sayesinde aydınlatma farklı, renk kalitesi farklı geri kalan özellikleri aynı
    Standart yayınlarda görüntüde gözünüzün algılıyacağı fark yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.