Şimdi Ara

LG TV Tavsiye TV (ANA KONU) [2018-2019] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.559
Cevap
30
Favori
100.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizin elinizde 49sm8600 var mı? Fiyatı nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kryzkyzgn

Sizin elinizde 49sm8600 var mı? Fiyatı nedir?
    Hocam stoklarımızda kalmadı 2020 modelleri gelecek zamanınız varsa 2 hafta bekleyin.
  • Öncelikle foruma selamlar dostlar 9 yıl önce yine forum dostların tavsiyesiyle almış olduğum 32LW4500 yerine şimdi ihtiyaç oldu yine bir LG tv almayı düşünüyorum fiyat olarak maksimum 5000 limitle hangi modellerden önerirsiniz Nanocell model yada cokta gerekli değil fiyat performans olarak bir kaç model vardır uygun fiyat olanı alayım diyorum yönetici arkadaşımızın son mesajında 2020 modelleri yakında satışta olacak yazdı olursa fiyat olarak uygun olur mu beklediğimize değmiş olsun..

Not.. yıllardır IPS VA panel tartışması var hangisi iyi hangisi kötü ancak IPS panelin daha doğal görüntü verdiğini düşünüyorum belki 9 yıldır kullanmış olduğum 32lw4500 den dolayıdır Samsung tarafında da tavsiyede olabilir şunu demeyin Lg başlığı altında samsung tavsiye istemeyin diye şimdiden yorum yazan yardımcı olan dostlara teşekkürler..
  • Ben bugün medimarkt ta 49sm8600 buldum. 2 tane vardi. Diyarbakirdan gelecek. Fiyatı 5500 tl. 8 serisinin bizdeki en üst modeli sanırım. Bir de 8200 modeli var. Aralarında bir kaç fark var. Önemsiz görürseniz o da alınabilir. Fiyatı 4 küsur olmalı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Playstation ile kullanmak için en ideal model hangisidir
  • Öneride bulunacak arkadaşlar tavsiye bekliyoruz Nanocell sm8000 nasıl bir modeldir araştırdıkça seçenekler çok fazla kafa karışıklığı aslında bunların ıçinde 50um7450 model de var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix-61 -- 6 Temmuz 2020; 13:36:37 >
  • Hocam lg'nin 2020 model va panel televizyonları ülkemize gelmeyecek mi? Sitesine bakıyorum 2020 model sadece un71 ve un85 modelleri var. Her ikisi de ips ve kocaman televizyonlar. Şöyle 49-55 inç va panel 2020 model bir televizyon yok mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheOnu

Hocam lg'nin 2020 model va panel televizyonları ülkemize gelmeyecek mi? Sitesine bakıyorum 2020 model sadece un71 ve un85 modelleri var. Her ikisi de ips ve kocaman televizyonlar. Şöyle 49-55 inç va panel 2020 model bir televizyon yok mudur?
    Hocam VA panel gelecek ama 2 hafta içinde belli olacak hangi modeller geleceği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantayapar

Playstation ile kullanmak için en ideal model hangisidir
    Hocam düşündüğünüz boyut nedir ona göre tavsiyede bulanayım.
  • quote:

Ben bugün medimarkt ta 49sm8600 buldum. 2 tane vardi. Diyarbakirdan gelecek. Fiyatı 5500 tl. 8 serisinin bizdeki en üst modeli sanırım. Bir de 8200 modeli var. Aralarında bir kaç fark var. Önemsiz görürseniz o da alınabilir. Fiyatı 4 küsur olmalı.
    Hocam aralarında
    100 HZ panel farkkı var.
    DOLBY ATMOS ses farkkı var.
    A7 görüntü işlemci farkkı var,bilginiz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix-61

Öneride bulunacak arkadaşlar tavsiye bekliyoruz Nanocell sm8000 nasıl bir modeldir araştırdıkça seçenekler çok fazla kafa karışıklığı aslında bunların ıçinde 50um7450 model de var
    Hocam almışken 1 kere alacaksınız SM8000 tavsiye ederim
  • quote:

Öncelikle foruma selamlar dostlar 9 yıl önce yine forum dostların tavsiyesiyle almış olduğum 32LW4500 yerine şimdi ihtiyaç oldu yine bir LG tv almayı düşünüyorum fiyat olarak maksimum 5000 limitle hangi modellerden önerirsiniz Nanocell model yada cokta gerekli değil fiyat performans olarak bir kaç model vardır uygun fiyat olanı alayım diyorum yönetici arkadaşımızın son mesajında 2020 modelleri yakında satışta olacak yazdı olursa fiyat olarak uygun olur mu beklediğimize değmiş olsun..

Not.. yıllardır IPS VA panel tartışması var hangisi iyi hangisi kötü ancak IPS panelin daha doğal görüntü verdiğini düşünüyorum belki 9 yıldır kullanmış olduğum 32lw4500 den dolayıdır Samsung tarafında da tavsiyede olabilir şunu demeyin Lg başlığı altında samsung tavsiye istemeyin diye şimdiden yorum yazan yardımcı olan dostlara teşekkürler..
    Hocam merhaba,
    LG 49SM8000
    LG 49SM8200
    LG 50UM7450
    Bu modelleri inceleğin hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Hocam aralarında
    100 HZ panel farkkı var.
    DOLBY ATMOS ses farkkı var.
    A7 görüntü işlemci farkkı var,bilginiz olsun

Alıntıları Göster
    Ankara şehir dışına nasıl gönderim yapmaktasınız tv sizden almış olsak karta çekim taksitlendirme nasıl olacak ..

• quote:

Ankara şehir dışına nasıl gönderim yapmaktasınız tv sizden almış olsak karta çekim taksitlendirme nasıl olacak ..

Alıntıları Göster
    Hocam bu model bizim stoklarımızda kalmadı yeni modeller gelecek zamanınız varsa 2 hafta sonra gelmiş olur,
    Bizim internet sitemiz üzerinden 3D güvenli bir şekilde alabilirsiniz hocam
  • sm8600 varmı 49

• WinPeAcE kullanıcısına yanıt
    Forum istanbul medimarkt tan 1 tane aldım. Bir tane daha yolda olabilir, kimseye vermedilerse. Bulunmuyor meret.

• WinPeAcE kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim stoklarımızda kalmadı maalesef.

• quote:

Forum istanbul medimarkt tan 1 tane aldım. Bir tane daha yolda olabilir, kimseye vermedilerse. Bulunmuyor meret.
    Vay arakadaş
    Altı üstü Kontrast ve Siyah yoksunu ips panellerde stok bırakmamışlar, stok bitti diye üzülüyorlar
    Halbuki Bu foruma kadar ulaşıp panel arayanlar ise mutfak ve işyeri için değil,
    %80-90'ı Film ve oyun için panel arıyor

Film ve Oyun için ise Kontrast ve Siyah performansı olmazsa olmaz bir unsurdur
    "Kontrastın" olmadığı görüntülerde, derinlik,gerçeklik,berraklık,keskinlik asla algılanamaz.
    "Siyah performansının" olmadığı karanlık sahneli bir oyunda ise değil karşıdaki canavarı burnunuzu ucunu dahi göremezsiniz.
    Aynı şekilde filmleri %30 kayıpla izlersiniz..
    Tüm bu kriterleri sağlayacak yegane panel ise (OLED'lerde kronik yanık RİSKİ varolduğundan) VA panelli marka modellerdir.

Ben bunları yıllardır yazıyorum ama millet hala sırf kendi çıkarı için uğraşan satıcılardan akıl alıyor,
    Satıcılar size tutup sattıkları bu vasat ips panellerin handikaplarından bahsedecek değillerya,
    Sanki tv değilde radyo alıyormuşcasına türkçe ses ve air kumandayı gazlıyor anca

İPS Panel & VA Panel
    KONTRAST ve SİYAH PERFORMANSI

LG TV Tavsiye TV (ANA KONU) [2018-2019]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 6 Temmuz 2020; 15:48:20 >

• dallass kullanıcısına yanıt
    Merhaba, benim keyfim böyle istedi. Gündüz vakti tv Çocukların hakimiyetinde. çocuk kanalları ve netflixten çizgi film izleyecekler. Ben oyunu bilgisayarımdan oynuyorum. (O da ips panel) oyun oynarken/ bir şeyler yaparken tv ye yandan bakıyorum. Acı benim için önemli. Sinema seyrederken, ışıklarımız açık. Karanlıkta oluşacak fark ışıklar açıkken çok olmayacak. Bununla birlikte kontrast kaybım olurken, çok fazla artıya sahip oluyorum. Bunlarda benim için daha önemli. Va panel alacağım diye diğer özelliklerden vazgeçmek isteyen varsa, alsın. Ben bu şekilde mutluyum. Sizin de cocuk gibi diretmenize gerek yok. Bir ayağınızı yere vurup, nefesinizi tutmadiginiz kalmış.

• Kryzkyzgn kullanıcısına yanıt
    Ben bir kişinin mesajını alıntılasam bile, benim yazdığım mesajlar aslen genele hitabendir yani %80-90 kesime
    Madem siz bu kulvarın dışında yani %10 içerisindeyseniz size tabiki bir sözüm yok aldığınız ürünü gülerek kullanın...

Öte yandan,
    Eğer siz tarla sürmek için traktör arayanlara, öküz satmak isteyenler için uyarıda bulunan adama "çocuk gibi diretmeyin derseniz" sizde haklısınız derim.
    Bu sözün üzerine yine söylüyorum
    Bu foruma kadar ulaşanların %10/20 si sizin gibi normal yayın için tv arayışındaysa, %80-90'ı Film ve oyun kriteri ile tv arar,
    Film ve oyun için ise kontrast ve siyahlar bir seçim/kriter değil zorunluluktur!
    Bu zorunluluğu sağlayacak panalde yine dediğim gibi günümüzde VA panelli marka modellerdir...

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.