Şimdi Ara

LG TV Tavsiye TV (ANA KONU) [2018-2019] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.559
Cevap
30
Favori
100.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lg55uk6470 de aynı özelliktedir değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cardigans78 kullanıcısına yanıt
    araştırdığım kadarıyla uk6470 serisinde sadece 50" olan va panel, diğerlerinin hepsi ips. Lg'nin kendi sitesinde başlıca özellikler kısmında 50" harici diğerlerinde "geniş izleme açısı" notu var. Geniş izleme açısı ips özelliği olduğu için diğerlerine o notu koymuşlar. Ben bu sebeple büyük ihtimal 50uk6470 alacağım.
    www.lg.com
    50UK6470PLC 4K ULTRA HD TV | LG Electronics Türkiye
    https://www.lg.com/tr/tv/lg-50UK6470PLC

• hakanlg H kullanıcısına yanıt
    hocam film ve oyun diyorsunuz sonrada ips panel modelleri soruyorsunuz lg den oled almayacaksanız uzak durun beş para etmez tv leri dünya paraya satıyorlar

• RNNN kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam local dımmıng fılan dedı eleman kafam karıştı samsung8000 yada sony xf9005 arasında tercih yapayım o zaman philips hakkında ne düşünüyorsun hocam 7303 modeli tavsiye eder misin bütçe olarak da uygun geliyor ama marka düşündürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlg -- 13 Nisan 2019; 21:31:20 >
  • hakanlg H kullanıcısına yanıt
    philiptende kesinlikle uzak durun bütçeniz uygunsa tek seçeneğiniz xf90 olsun derim gerisi fasa fiso hep bir eksikleri var ama xf90 her anlamda gayet tatminkar bi tv

local dimming deme sebebi lg nin bahsettiğiniz modelinin fald olması dimming konusunda fald en iyisi ama ips panel olduktan sonra fald olmasının hiçbir anlamı kalmıyor kontrast düşük olduğu için düzgün siyah göremezsiniz detay göremezsiniz eğer mağazada bu tv leri test etme şansınız varsa size bi demo linki göndereyim ne demek istediğimi anlarsınız
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    yorumların ve ilgin için teşekkür ederim çok sevinirim böyle test etmek için bir demo varsa onları takıp bakayım görüntülere

• sağol hocam ilgin için teşekkürler
  • 55UK6950PLB almayı düşünüyorum arkadaşlar netflixden film seyredıcem ve normal tv seyredıcem herhangı bır oyun vs oynamıcam varmı onerınız nasıl bır tv
  • serkanjk kullanıcısına yanıt
    hocam film için ips panel alınmaz bence tv almadan önce bu va panel nedir ips panel nedir bi araştırın derim
  • VA paneli salonda tv karşısında koltukta izleyenler tamam da,diğer koltuklarda oturanlar bariz soluk renkli izliyorlar görüntüyü...teknoloji marketlerde deneyin,herkes VA dedikçe ben IPS rezil birşey sanıyordum ama VA-IPS farkını gördükten sonra kesinlikle IPS tercih ettim...Siyahlar da kağıt üzerindeki rakamlar kadar kötü değil,gayet iyi bana göre...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • plateau kullanıcısına yanıt
    Ya suan ben 10 senelik led sony kullaniyorum bana ips va ayrimini bilmem bu lg 55 uk 6950 tv hayli hayli isimi gorur diye dusunuyorum netflixden film seyredicem ve dijiturkten mac seyredicem birde internetten girip film seyredicem olayim bu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün samsung, sony, lg ve philips izledim.
    Dolaştığım mağazalar ; vatan, media markt, Teknosa ve markaların mağazaları.
    LG bambaşka. Herşeyi ile bana hitap ediyor.
    Sony almadım android box var her şeyi yapıyorum. Aşırı kontras beni rahatsız etti. Ayarla falan düzelmiyor.
    Samsung zaten altyazı, yandan kötü görünmesi ve dts sorunu.
    Renkleri rezil (evimde 9 yıl samsung a katlandım).
    Philips ise şu an incelemede.
    Diğer odada ki lg hep kıskanmıştım.

• lg 50uk 6470 aldım.3.500 TL ye 50 inç daha ucuz bir ürün o kalitede yoktu.Uydu kanallarında ortalama gibi görüntü.
    Nerflix Vs. internet henüz bağlanmadığı için giremedim.İyi bir seçim mi oldu fiyatına göre.Oyun oynamıyorum.Karşıdan sadece İP Tv uydu ve netflix izleyeceğim.Bilgisi olan var mı arkadaşlar?
  • Imkani olan Dolby Vision destekli bir LG Oled alsin derim. Ben E7 serisi kullaniyorum. Netflix’te Dolby Vision destekli yapimlarda goruntu bambaska bir hal aliyor. Renk dogrulugu konusunda hassas olanlar degerlendirebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gercekkurtulus

lg 50uk 6470 aldım.3.500 TL ye 50 inç daha ucuz bir ürün o kalitede yoktu.Uydu kanallarında ortalama gibi görüntü.
    Nerflix Vs. internet henüz bağlanmadığı için giremedim.İyi bir seçim mi oldu fiyatına göre.Oyun oynamıyorum.Karşıdan sadece İP Tv uydu ve netflix izleyeceğim.Bilgisi olan var mı arkadaşlar?
    Bende aynı ürünü aldım kullanıyorum ve çok memumum düşünen varsa kesinlikle öneririm tavsiye ederim bazı yerler sadece kafa karıştırıyor doğru düzgün bilgi vermıyor onun yerine şunu al bunu al dıyor düşünen var ise alsın kullansın herşeyi süper görüntüsü internt hızı başarılı
  • nisa190303 N kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.Çok kafa karıştırıyorlar.Sonuçta 9-10 binlik oled'lere gücümüz yetmiyor.Teşekkürler bilgi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekkurtulus -- 18 Nisan 2019; 14:26:37 >
  • 49 50 inc direct led ips lg yokmu yav. 43uk6950 direct ips sadece gerisi ya va panel ya edge led. Birde eski 49uj701 direct led ips onuda bulamiyoz. Yeni modellerde daha gelmedi

• LG 50UK6950'nin VA performansını merak ediyorum. Ayrıca bu modelin kontrast oranını hiçbir yerde bulamadım, konuyu açan LG çalışanı veya bilen biri bu konuda bilgi verebilir mi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

philiptende kesinlikle uzak durun bütçeniz uygunsa tek seçeneğiniz xf90 olsun derim gerisi fasa fiso hep bir eksikleri var ama xf90 her anlamda gayet tatminkar bi tv

local dimming deme sebebi lg nin bahsettiğiniz modelinin fald olması dimming konusunda fald en iyisi ama ips panel olduktan sonra fald olmasının hiçbir anlamı kalmıyor kontrast düşük olduğu için düzgün siyah göremezsiniz detay göremezsiniz eğer mağazada bu tv leri test etme şansınız varsa size bi demo linki göndereyim ne demek istediğimi anlarsınız
    hocam local dimming dedikleri şey direct led anlamına mı geliyor?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.