Bildirim
LG TV Tavsiye TV (ANA KONU) [2018-2019] (11. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dostum sk8500 kullanıcısıyım.Oyun için mükemmel.Netfilx filmleri gayet başarılı. Normal yayında renkler abartı olmadann gerçekçi.Samaung pameli biraz daha canlı diyebilirim...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Siyahlar konusunda istenilen siyahlık düzeyi bence oluşmuyor.Bu oluşmayan durum normal yayınlarda.4K fimlerde başarılı.Samsung veya Sonyxf9005 bu konuda daha başarılıdır die düşünüyorum.
2019 modeller 2018 sk modellerden daha kötü gibi. hem tasarım hem özellik olarak . -
Merhablar arkadaşlar standart bir kullanıcı için genel olarak tv de uydu yayını izleyecek birisi için 3900TL ye LG 55uk6470 i tavsiye eder misiniz?
Gayet yeterli güzel bir cihaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar merhaba 55 uk 7550 tv almayi dusunuorum varmi kullanan arkadaslar lutfen acil yardim yarin almayi dusunuyorum
LG 55UK7550 55" 139 CM 4K UHD webOS SMART TV,DAHİLİ UYDU ALICI 6.999,00 TL yerine 5.449,00 TLurun.n11.comLg 55uk7550 55" 139 Cm 4k Uhd Webos Smart Tv,dahili Uydu Alıcı - n11.comhttps://urun.n11.com/led-tv/lg-55uk7550-55-139-cm-4k-uhd-webos-smart-tvdahili-uydu-alici-P295152982
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
LG nin 2019da cikaracagi yeni tvlerde
55 inc - Smart tv - 4K - 3D bu ozelliklerin oldugu urunu hangisi bilgisi olan varmi
Merhabalar, 4000 - 4500 tl civarında 55 boyutlarında televizyon almak istiyorum.
çoğunlukla dizi, arada sırada da maç seyrediyorum. Televizyonun internet/smart iyi olan bir tv arıyorum.
Aşağıdaki televizyonlardan hangisini önerirsiniz?
LG 55UK6300PLB ile LG 55UK6470PLC
bu tv arasında çok fark var mı? Kanal geçişleri nasıldır? -
merhabalar, lg tv aldınız mı?
aldıysanız yorumunuz nedir? televizyon kanal geçişleri, görüntü kalitesi nasıl? -
Lg almadım bir gaza gelip vatan gece indiriminden 4500TL ye sony 55xf7596 aldım sonrada iptal ettim onun iadesiyle uğraşıyorum 😂 vatanda aynı indirim le 4250 tl ye Samsung 55nu7400 almak için girdim Sony i aldım yani yine en baştayım kafam çorba
televizyonde dizi, maç filan seyrediyorum. aklımda lg55uk6470 modeli var ancak daha karar vermedim.quote:
Orijinalden alıntı: sahatay63
Lg almadım bir gaza gelip vatan gece indiriminden 4500TL ye sony 55xf7596 aldım sonrada iptal ettim onun iadesiyle uğraşıyorum 😂 vatanda aynı indirim le 4250 tl ye Samsung 55nu7400 almak için girdim Sony i aldım yani yine en baştayım kafam çorba
Bu lg televizyonla ilgili düşüncen nedir?
Sony neden geri vereceksiniz, sizin aklınızda hangi model televizyon var? -
Lg55uk6470 de benim radarımda en uygun 3800 civarına bulmuştum 160 TL ye de akıllı kumanda alınırsa bence çok hoş olur. Sony verme sebebim çok araştırmadan sipariş vermemdi sipariş verdikten sonra araştırdım ve bu model tv ile pek bir bilgi bulamadım android tv nin çok avantajlı olmadığını kanal geçişlerinin epeyi yavaş olduğu Android'den dolayı bazı sıkıntıların olduğunu okudum dedim şimdiden böyle sıkıntılar oluyorsa bir kaç yıl sonraki güncellemelerle kim bilir neler olur deyip android li tv den vazgeçtim nasıl olsa evde android tv box ım var multimedya için onu kullanırım daha stabil olur dedim
Arkadaşlar 4000 TL maksimum bütçeyle bir model önerebilir misiniz
Maç ve film izlenecek netflix kullanılacak -
Merhabalar genel bir LG konusu olduğu icin buradan da paylaşmak istedim. LG televizyonum ile ilgili bir problemim var. Tecrübeli ve bilgi sahibi arkadaşların bakıp, bildirimde bulunmasını rica edeceğim. Şimdiden ilginiz icin tesekkur ederim.
https://forum.donanimhaber.com/led-tv-de-bolgesel-parlaklik-sorunu--138657693
arka ışığın ömrü dolmuş hocam değişmesi lazım -
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Tv’nin garantisi doldu. Yine teknik serviste mi bu işlemi yaptırmak daha iyi olur ? Asagi yukarı maliyet ne olabilir ? Hani yeni bir tv aldırtacak cinsten bir rakam olur mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 13 Haziran 2019; 1:10:28 >
hocam benim bildiğim teknik servisler değişen parçaya 6 ay garanti veriyor o yüzden servise yaptırın derim maliyet olarak bişey diyemiyorum ama 1000tl den aşşağı olmaz tahminim -
Anladim, Teknik servisten bir kayıt oluşturup, en azından fiyat icin bir geri dönüş alayım. İlginiz icin teşekkür ederim.
Klasik lg problemi. Garanti biter bitmez çıkar bu sorunlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X