Şimdi Ara

LG TV Tavsiye TV (ANA KONU) [2018-2019] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.559
Cevap
30
Favori
100.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İki ürün için de kenar led aydınlatmalı (Edge-lit LED) yazıyor dez avantajı var mıdır kenar aydınlatmalı olmasının ışık sızması veya net olmayan siyah renk gibi sıkıntılar olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre71710

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
    İki ürün için de kenar led aydınlatmalı (Edge-lit LED) yazıyor dez avantajı var mıdır kenar aydınlatmalı olmasının ışık sızması veya net olmayan siyah renk gibi sıkıntılar olur mu ?
    Herhangi bir sorun yaşamazsınız hocam genelde ilk geldiğinde kontrol edin yoksa yoktur varsa vardır sonradan cok nadir denk gelir bılıgınız olsun.

ANKARA KENTPARK AVM LG PREMIUMSHOP MAĞAZASI
    MAĞAZA MÜD.
    BURAK KESKİN
    0506 620 31 32
    FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.
  • 43UK6300 modeli almayı düşünüyoruz.Araştırmaya başlıyorum.
  • LG 55UM7450PLA 4K Ultra HD 55" modeli tavsiye edermisiniz. teşekkürler
  • VA panelli 2019 LG’ler hangileridir?

VA + 100HZ olan 2019 modeli de bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arastirmagorevlisi -- 8 Ağustos 2019; 1:8:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre71710

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
    Edge-Led kötü bir olay mı? Öyleyse daha iyisi nedir?

• Merhabalar hocam,
    Sizin mağazada teşhir olarak şu ürün var mı? Canlı görmek istiyorum.
    LG 50UK6470

Ayrıca LG TVye PopcornTime,StreamIo, Kodi gibi yazılımlar kurabiliyor muyuz? Daha önce denemişliğiniz ya da bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Aero

Merhabalar hocam,
    Sizin mağazada teşhir olarak şu ürün var mı? Canlı görmek istiyorum.
    LG 50UK6470

Ayrıca LG TVye PopcornTime,StreamIo, Kodi gibi yazılımlar kurabiliyor muyuz? Daha önce denemişliğiniz ya da bilginiz var mı?
    Merhaba hocam ürün stoğu bitti malsef teşir ürünü dahi kalmadı yerine 50um7450 modeli cıktı bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmojo0009

LG 55UM7450PLA 4K Ultra HD 55" modeli tavsiye edermisiniz. teşekkürler
    Merhabalar orta düzey cok başarılı bir ürün bütçeniz müsaitse 55sm8200 modelinede bakabilirsiniz hocam.

MAĞAZA MÜD.
    BURAK KESKİN
    0506 620 31 32
  • Bu modelin teşhiri var mı mağzanızda, gelsek görebilir miyiz? PopcornTime vs ile igili bir bilginiz var mı? Ayrıca nakit satış fiyatınız nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Aero

Bu modelin teşhiri var mı mağzanızda, gelsek görebilir miyiz? PopcornTime vs ile igili bir bilginiz var mı? Ayrıca nakit satış fiyatınız nedir?
    Evet mağzamızda acıkta var buyurun gelin piyasa fiyatnın altında fiyat verebiliriz.

MAĞAZA MÜD.
    BURAK KESKİN
    0506 620 31 32
  • LG 55SM9010 7800 nakit fiyat 20 adet kapalı kutu vardır.

MAĞAZA MÜD.
    BURAK KESKİN
    0506 620 31 32
  • Hocam 2019 oled hediye tv kampanyası ile ilgili bilginiz varmı. Hediye tvlerin gönderimi yapıldı mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: aydnksvl

Hocam 2019 oled hediye tv kampanyası ile ilgili bilginiz varmı. Hediye tvlerin gönderimi yapıldı mi?
    Merhaba hocam bizden alan müşterilerimizin bazılarınki teslim olmuş ama bekleyen müşterilerde var en kısa zamanda gelir ne kadar oldu sizin alalı?
  • 31.07.2019 da kampanya katılımı yaptım 20 iş günü oldu aradığımda onay süresi uzamış vs diyorlar. Hala bekletiyorlar. Tv nin iadesi için uğraşıyorum su an.
    C9 alacak arkadaşlar için şunu belirteyim eArc desteği tam olarak çalışmıyor su an. Tv ile sinema sistemi arasında earc ile atmos ses aktarımı olmuyor. Yurtdışı forumlarında baya şikayet olmuş. Şimdilik çözümü yok. HDMI 2.1 deneme şansım olmadi henüz. Ama onda da sorun yaşayanlar olmuş.

• quote:

31.07.2019 da kampanya katılımı yaptım 20 iş günü oldu aradığımda onay süresi uzamış vs diyorlar. Hala bekletiyorlar. Tv nin iadesi için uğraşıyorum su an.
    C9 alacak arkadaşlar için şunu belirteyim eArc desteği tam olarak çalışmıyor su an. Tv ile sinema sistemi arasında earc ile atmos ses aktarımı olmuyor. Yurtdışı forumlarında baya şikayet olmuş. Şimdilik çözümü yok. HDMI 2.1 deneme şansım olmadi henüz. Ama onda da sorun yaşayanlar olmuş.
    Gelmek üzeredir hocam bugun yarın gelir bılgınız olsun.
  • Bilemiyorum hocam ayın 20sinde aradim hala 20 iş günü diyorlar.

• quote:

Bilemiyorum hocam ayın 20sinde aradim hala 20 iş günü diyorlar.
    Hocam yoğunluk oluyor onla alakalıdır yoksa direk cıkışını yapıyor LG merkez.
  • Bekliyorum hocam arkadaşa düğün hediyesi verecektim. Tv aldırmadım adama iki kişi bekliyoruz:)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.