Şimdi Ara

LG TV Tavsiye TV (ANA KONU) [2018-2019] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.559
Cevap
30
Favori
100.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aydnksvl

Bekliyorum hocam arkadaşa düğün hediyesi verecektim. Tv aldırmadım adama iki kişi bekliyoruz:)
    Anladım hocam hayırlısı inşllah biran önce gelir verirsiniz sizde.
  • Merhaba,

65UM7450 veya 70UM7450 almayı düşünüyorum. 65 olan IPS panel iken 70 olanın VA panel olduğunu gördüm internette. Örnek olarak;
    www.displayspecifications.com
    Comparison between: 64.5" LG 65UM7450PLA, 69.5" LG 70UM7450PLA
    https://www.displayspecifications.com/en/comparison/1990bf32f

70'in VA panel olduğu doğru mudur, teyit edebilecek var mı?

• Şöyle bir sıkıntı yaşıyorum arkadaşlar yeni aldığımız 55sm8200 modelinde;
    -Netflixten ses sistemi ile 5.1 ses alabiliyorum, bunun için ses menüsünden direk optik'i seçmem gerekiyor. Hem tv hoparlörü hem optik olan seçeneği seçince netflix uygulamasında 5.1 seçenekleri gözükmüyor ve 5.1 ses alamıyorum, Tv.deki ses ayarından sadece optik seçeneğini seçersem 5.1 sesi gecikmesiz olarak alabiliyorum netflixten.

Burada bir sıkıntı yok, sıkıntılı kısım şurada; sadece optik bağlantıyı seçersem, normal uydu yayınına geçtiğimde de optik bağlantıyı yani ses sistemini kullanmam gerekiyor. Halbuki be netflix çıkışında ses sistemini kapatıp sesin tv'den gelmesini istiyorum. Bunu yapmak için de her seferinde ses ayarlarına girip bağlantıyı tv hoparlörü yada tv hoparlörü/optik seçeneğine getirmem gerekiyor. Kendisi otomatik olarak tv hoparlörüne geçmiyor.

Bu sorum ya netflixten kaynaklı ya benim yapamadığım başka bir ayar var.

Bu konuda bilgisi fikri olan var mıdır acaba ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar 55sm8200 modelin teknik özelliklerinde 2gb ram,4 gb hafıza gözüküyor sizcede yetersiz değil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar edge led ile direct led arasındaki fark ne?

• Yetersiz mi bilemiyorum ama aldık kullanıyoruz, şimdilik kas donma vs vir sıkıntısı yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostlar çok acil tavsiye 86uk6500 almak üzereyim 15bin tl eder mi kronik sıkıntısı var mı bilen varsa lütfen tavsiye etsin ya da etmesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, 55uk7550 vitrin ürünü şuan da 4000 tl sizce almak mantıklı mı? Ayrıca bazı yerlerse 55uk7550 bazılarında ise 55uk7550PLA diye geçiyor, aynı urun mu yoksa ayrı mi?

• HDMI 2.1 destekleyen 49" TV bakıyorum, lg de 2019 serisinde böyle bir model var mı?

• um7450 serisinin usb hevc (h.265)desteği yok mu acaba? Epeyde samsung tvlerde hem usb hem uyduda yazarken um7450'de sadece uydu yazıyor.
  • LG tv lerde daha önceki yıl modellerinde internet tarayıcısından film izlerken yetersiz bellek hatası verdiği bilgisini okudum. 2019 model tv lerde bu sorun düzeldimi acaba.

• Merhaba ,

LG 55SM8000 ve LG 55SM8200 modelleri arasında kumanda dışında bir fark var mıdır,

Teşekkürler.
  • lg tv ıstıyorum 55 nch ama bu arka sıyah ışık oluyo tam sıyah olmama olayı varmış hangı modelı tercıh etmelıyım boyle bır sorunla karşılaşmamak için
  • samsung ve lg arasında çok kararsız kalıyorum.43" 4K kronik sorunu olmayan tv almak istiyorum.43um7100 ve 43um7450 var sanırım.Fiyat verebilir misiniz? Birde 43uk6300 için fiyat nedir? Tavsiyeniz ne olur du?

Bir de 7450 için bazı arkadaşlar olumsuz yorumlar yapmışlar.Bu 2 tv nin kronik diyebileceğimiz sorunu var mıdır?
    Evimde 32 la 620s kullanıyorum 6 yıldır alıştım görüntüsüne bir problem yaşamadım.Gene Full hd bir tv mi alsam diyorum.Bütün konuştuklarım 4K almamı tasiye ediyorlar. Smart vs çok kullanmam.Sorunsuzluk ve görüntü kalitesi önemli.

(Biraz karmaşık oldu sanırım.iyi forumlar)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanjk

lg tv ıstıyorum 55 nch ama bu arka sıyah ışık oluyo tam sıyah olmama olayı varmış hangı modelı tercıh etmelıyım boyle bır sorunla karşılaşmamak için
    OLED panel almalısınız.

• 55sm8200 ile 55um7450 arasinda yaklasik 1300 lira fark var bu farki yaratacak cok kalite farki var midir ne farki var acaba

• Merhabalar, 55SM8600 almayı düşünüyorum ancak 55SM9010 İle farkları nedir arada ki fiyat farkına değecek fark var ise onu düşüneceğim bilgi verebilir misiniz?
  • LG 2019 üretimi WebOS akıllı TV'de VPN çalıştırmak mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stkgcl

55sm8200 ile 55um7450 arasinda yaklasik 1300 lira fark var bu farki yaratacak cok kalite farki var midir ne farki var acaba
    atv de müge anlı seyredecek bir kullanıcı için fark hissedilmez hocam , fark 4k ve 1080p filmlerde ortaya çıkar..
  • Arkadaşlar Sony KD-55XF9005 ile LG55SM8600PLA arasında kaldım.sizce hangisi?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.