Şimdi Ara

LG Tv Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hafta sonu LED tv alacağım biraz araştırdım sanırım fiyat/performans olarak en iyi marka LG gibi duruyor max 1500 tl olmak şartıyla 32'' veya 42 '' tv önerebilecek varmı 3D özelliği olabilir ama smart olmasına gerek yok.

• şu an 42 ve yukarı modelleri hep 3D li ve az da olsa smart tasarlıyorlar. hani kampanyadan eski modellerini 1500~ altına bulabilirsin ama şu an piyasada satılan 42 inc in alt modeli 42LA613S ve 42LA620S ve 42LA640S var 1599+1699+1799 TL ye. bunların 3 üde 3D yani senin kriterlerine uygun. Yanlız ışık sızmasından, İnternette film izlerken bellek hatası vermesinden şikayet eden var bu modellerden senin için ne kadar önemli bilmiyorum. çünkü ışık sızması olan TV yi gördüm görüntüde hiçbir negative birşey göremedim. bellek hatasıda zaten internetten film izliyeceksen bilgisayarı kullan daha iyi. zaten türkiyedeki internet bağlantı hızları ortada(hızının yüksek olduğuna aldanmayın çünkü AKK var) ve verilen filmlerin görüntü kalitesi ortada. büyük ekranda çok bulanık çıkar hiç zevk alamazsınız izlemekten. bana çok büyük problem gibi gelmiyor bu problemler.

32 incde ise genelde fiyatlar 1500 altı zaten. göze en çok sırıtanda 32LA660S.

• vestel marka nasıldır led tv de , 1300 tl civarı smart+3d özelliği olan televizyonu var 42 inç
  • bence yerliye pek takılma ben çektim biliyorum.
  • mesajım bulunsun bende dusunuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.