Şimdi Ara

LG TV YE SES KARTI BAGLAMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LG43uf6807 tv ye logitech x540 5.1 ses sistemini baglamak istiyorum, Ses sisteminden tam verim alabilmek icin creative x-fi pro harici ses kartını kullanmak istiyorum.Tv ye bu kartı baglayabilir miyim ?
    Kartın ve tv nin baglantı noktalarının görüntülerini paylasıyorum.

Tv nin audio Optical out kısmından, ses kartının audio optical out kısmına direk baglantı yapabilir miyim ?

Normalde x-fi audio external pro almayı düsünüyorum.
    X-fi pro nun hd modelinde optical audio in diye bi giris daha var acaba tv nin optical audio out dan , ses kartının optical audio in bölümüne mi giris yapmam gerekiyor, buna göre x-fi pro hd mi almalıyım ?

Teşşekürler.
     LG  TV YE SES KARTI BAGLAMAK LG  TV YE SES KARTI BAGLAMAK LG  TV YE SES KARTI BAGLAMAK

• Systemanalyst S kullanıcısına yanıt
    Tv'ye ses kartı takılmaz. Çünkü ses kartının çalışması için gerekli sürücülerin olması lazım.

Sizin aradığınız şeyi Tv'nin optik çıkışından dijital olarak çıkan sesi analoga çevirecek bir dekoder.
    http://www.playvision.com.tr/playvision-hda-51a-decoder.php

Zaten Google'a led Tv'ye 5.1 bağlamak diye yazıp aratmış olsaydınız, herkesin bu dekoder ile çözüme ulaştığını görürdünüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turuncu arkadaşım tsk ediyorum. peki decoder in ürettiği ses kalitesi nasıldır kalitede creative i yakalar mi

• Systemanalyst S kullanıcısına yanıt
    O sorduğunuz creative ses kartı zaten pek de iyi bir ses kartı değil. Bu sebeple arada bir kalite farkı olmaz.

Hatta Pc'de kullandığınızı varsayarsak dts ve dolby sesli filmlerde ses Windows tarafından ellenmeyeceği için daha da iyi olur. Ama müzik yada oyunda nasıl olur, ona birşey diyemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu55 -- 12 Kasım 2015; 17:16:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.