< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jreetizmir -- 19 Haziran 2016; 13:54:15 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jreetizmir -- 19 Haziran 2016; 13:54:15 > |
Zevkler ve renkler tartışılmaz elbette ama bazı yorumlarda bu tv'yi amiyane tabirle gömdüklerini görünce tv'yi aldığım hepsiburada'ya yazdığım 2 aydan fazlaca süren kullanım deneyimlerimi paylaşmak isterim. Kırmızı yazılar burası için ilave ettiğim yazılardır.
2 aydır kullanıyorum (49''), memnunum. Kararsızlar için bir kaç madde yazmak istiyorum: 1: Bu tv gerçek bir akıllı tv, tarayıcısı ile internette istediğiniz siteye girebilir, film izler, müzik dinler, surf yaparsınız.Ve tüm bunları ister akıllı kumandası ile isterseniz tv'ye klavye mause bağlayarak keyifle yaparsınız.Birçok smart tv'deki gibi normal tv kumandası ile bunları yapmaya çalışırken tv'den soğumazsınız. Tarayıcının eksi yönü flash player desteği yok bu sebeple flash tabanlı film oynatıcılarından film izleyemezsiniz. Flash desteği veren tv varmı onuda araştırmak lazım, bilmiyorum. 2: Akıllı telefonu bu tv'ye 1'dk dan az sürede kolayca bağlarsınız. Bağlandıktan sonra telefonda ne görüntü varsa tv'ye yansıtabilirsiniz. Bu sayade flash desteği problemi ortadan kalkar, seyahatlerde çektiğiniz görüntüleri tv'den izler, telefondaki oyunu tv ekranında oynarsınız.Altını çiziyorum bunları keyifle ve sorunsuz yaparsınız. 3: tv'nin ses sistemi gerçekten kaliteli ayrıca apartmanda ikamet eden birisi için gereğinden fazla ses veriyor. ses olayını ayrı bir keyif unsuru yapmış iyinin iyisini isteyen kişiler hariç mest edecektir. 4: Görüntü : son zamanlarda çıkan hemen hemen tüm tv'lerde görüntü zaten çok iyi. Bu tv'de de görüntü kalitesi çok iyi. aldığınız yayın kalitesi size ne sunuyorsa kırpmadan yansıtıyor.Şunu belirtmek gerek ki forumlarda gördüğümüz siyah kalitesi sorunu tüm led tv'lerde olduğu gibi bu tv'dede var. Siyah sahnelerde ışıklandırma teknolojisi yüzünden bir burukluk yaratıyor. bunu kabul edemicek arkadaşlar ya oled alacak yada direct led teknolojili led tv bulacaklar ki oda oledin yerini tutarmı bilmiyorum. Bunun dışında 4k sorunsuz, 3d yayında gözlükler diğerlerine göre daha az yoruyor. 5: tv çok şık, odanız beyaz ağırlıklı ve ünite üzerine kuracaksanız alternatifsiz. 6:gerekli tüm bağlantı girişleri fazla sayıda var kolay ulaşılır yerde. Sonuç olarak siyah sahneler vazgeçilmeziniz değil ve eski usul değil smart ağırlıklı tv kullanıcısı iseniz olay budur. Ekleyeceğim şudur arkadaşlar; Evlenmeden öncede tv almak için epeyce araştırmıştım.mayısta evlendim, tv'yi temmuzda aldım. Bu kadar gecikmesinin sebebi forumlara ve yorumculara fazla kulak vermemdi. Sonuçta anladım ki belli bir ücretin üzerindeki her tv görüntü konusunda günlük kullanıcıyı tatmin ediyor. En iyi görüntü sony'de en iyi smart kullanımı lg'de gerisi arkasından geliyor. Ama. Led tv'lerin tamamında siyah sahneler sıkıntı, o kanal değiştirirken ki siyah ekranda oluşan parlamalar ama biraz fazla ama biraz az tüm ledlerde var (zaten bir süre sonra dikkat bile çekmiyor). ben sony xe9005 alacakken vazgeçip bu tv'yi aldım, eminim görüntü olarak bundan daha iyidir ama ben tv'yi sadece sinema izlemek için kullanmıyorum. Sony kullananları dinledğinizde Sony smart özelliği maalesef sadece lg'nin değil belki arçelik beko'nun bile gerisinde. Ek olarak Ben bu tv'deher hafta 4-5 maç seyrediyorum herhangi bir görüntü kayması olmadı. Bu tv belki en iyi tv değil, belki bazı kişilere hatalı ürün denk gelmiştir ama bunun dışında parasının hakkını veren, sağlam, şık ve gerçek anlamda smart özellikleri kullanılan bir tv. Alanlara hayırlı olsun. |
Arkadaşlar 49uh850v ye sahibim ilk günden bugüne görüntü kalitesi düşmüş gibi hissediyorum özellikle uydu yayınlarında çok belirgin. Bütün güncellemeleri yükledim acaba telefonlarda ki gibi eskitme politikası mı? Eski sürüme dönebiliyor muyuz özellikle fabrika çıkış sürümüne bilgisi olan var mı ?
Edit: Lg ispanya sitesinden eski sürümleri indirebiliyoruz benim gibi düşünenler için bırakayım linkihttps://www.lg.com/es/posventa/soporte-producto/lg-49UH850V |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamilkaze1 -- 5 Haziran 2016; 10:50:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jreetizmir -- 5 Haziran 2016; 17:19:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atimar -- 5 Haziran 2016; 20:51:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focus1 -- 6 Haziran 2016; 11:18:08 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|