Şimdi Ara

LG UH850v Kullanıcı Klübü (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
45
Favori
82.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Duvara monte edildiğinde hep düşünülen boyutun bir üstünü almak lazım imkan varsa tabi. LG de bu seviyede UH850v den başka seçenek yok gibi, başka markalarda da artı eksilerine bakıp seçim yapmak mümkün ama aklınız bu tv de kalacaktır yine de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umutmadan bir şey daha, daha önce de paylaşılmıştı, yayın ne kadar iyi ve çanak performansı ne kadar iyiyse tv resmen uçuyor.

• mustimiss kullanıcısına yanıt
    Ya ben her testi yaparimda ama en onemli testi yapmak icin karanlık bir ortam lazim isik sizmasi icin ev ortami olmasi lazim mesela uh850v alinca cok test etmiştim magazada tum testlerden geçmişti eve gelince karanlik ortamda isik sizmasini fark ettim tvde görüntü varken hersey cok guzel ama radyo gibi siyah bir zeminde isik sizmasi kendini cok belli ediyor magazada karanlik bir ortam olmayinca nasil test edecegimi bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustimiss kullanıcısına yanıt
    Ben ikinize tek bi mesajda yazmak istemistim karismis.Bi yolu vardir heralde belki bi kolaylik yapar musteri hizmetleri.
    Bende mesela azonce isik sizma testini yaptim karanlikta gram sizma yok hatta bu gelen guncelleme ile sanki daha bi iyi oldu.Sadece beyaz noktavekranda hareket ediyor ama hicbiyerde gram isik yok.

• focus1 kullanıcısına yanıt
    Bence 55 inc olanini al pisman olmazsin zaten benzer problem olursa yine iade hakkin olucak servis bu hakki vericek sana.Fakat bende sizma var dedigim nasil anlatiyim soyleki ekranda solda bi yazi var ise simsiyah ekranda yazinin oldugu kisim bunu tabi kanal gecisindeki yazilara gore soyluyorum hafif parliyor yani ekranin diger yani simsiyah yazi kisminda isik geldigi belli oluyor ama sizma degil.
    Elimde hala kaliteli bi kamera yok bu yuzden resimde cekemiyorumki.Isik sizma test videosunda mesela ekran simsiyah hani mouse imlecinde takip eden bi isik vardi onceki mesajlarda o bile yok o testte,testteki beyaz nokta ekranda ilerliyir ve ekran simsiyah beyaz nokta harici yerler.
    Elektronikte bazi serilerde problem olabiliyor baska bi 49 inc de mesela bu yasadigin olmayabilir.

• Kazumatr kullanıcısına yanıt
    Bu size gelen son guncelleme lg nin yabanci ulke sitelerinde var ama turkiye sitesinde hala eski sürüm var lg turkiyede fazla ilgili degil sanirim cok zayif bir müşteri hizmetleri var.

Aslında bana soracak olursanız şuan cok kararsızım niye derseniz bir yanim yarin gotur degistir diyor diger yanim degistirip ne alacan bu fiyata bundan daha iyi tv yok ki diyor. Eger degistireceksem uzerine bir miktar koyup daha ust modellerden birini alabilirim degistirdigime deysin bari

• Radyo dinlerken ekranın resimdeki gibi olması sizce normal mi?

Led yerel aydınlatma hali
    Bu mesaja eklenen görseller:

LG UH850v Kullanıcı Klübü

Led yerel aydinlatma acik ve en yuksek hali

https://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/399701/57b237ae-5f8c-4b84-8ef4-c242318ef2a7.jpg&size=4&bound=3&border=1&resolution=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focus1 -- 17 Haziran 2016; 2:07:57 >

Kardeş cok kötü. Normal olurmu. Tabiki degistir. Benim tv yi led karatmayi acsamda acmasamda böyle bir sey olmuyor. Senin panel hatalı.

Merhaba, aynı şekilde radyoda denedim, sadece, Yanlızca Ses yazan yerde yazının boyunca ışık sızması gibi oluyor, yazının olmadığı kısımları led yerel karartma açıksa simsiyah ekran şeklinde. Karartma kapalı ise daha fazla noktada parlamalar oluyor. Bu normal diye düşünüyorum ama diğer arkadaşlar da bu şekildedir diğer tahmin ediyorum.

Eger ciplak gozle boyleyse bu sorunlu bi panel.
    Ben yurt disindaki siteye baktim 3.10.17 var hala bu eski surum.
    En gunceli 3.15.10.
    Siz bu sekilde video resim cekip servise verin bence.

• 65UH850'yi takibe aldım. Aslında 3D'sini çok beğendiğim için LG istiyorum yoksa Samsung Curved'lerdeydi aklım. Yalnız şu ışık sızmaları da feci görünüyor, korkutmuyor değil. Daha önce 20 günlük bir 65UF850 tecrübem olmuştu. Kenarlarda ışık sızması vardı lakin parlak bir şekilde düşmüyordu ekrana. Buradaki resimleri görünce tereddütte kaldım biraz.
  • Kazumatr kullanıcısına yanıt
    detayxym D kullanıcısına yanıt
    mustimiss kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar az önce gidip servisten değişim raporumu aldim ve biraz sonra teknosaya gideceğim başka tv bakacağım suan hala kafam cok karışık ne yapacagima ne alacağıma hic karar veremedim. Sizlerin tavsiyeleriniz nelerdir öğrenmek istiyorum.

• Samsungun 49 inç ks serisi var . Rting sitesinde bayağı övmüşler. Bi bak ama 1000 lira civarı fiyat farkı var sanırım.

Bendekinde siyah seviyesi çok iyi. Senin panel kesin arızalıymış zaten iyi yapmışsın.

Bir de banding olayını sordum lgye. Led tvlerde banding hepsinde var diyor. Bakış açısına göre de değişir dedi. Kalktım üstten yandan baktım. Sıfıra indi nerdeyse. Eşim hiç anlayamadı ya da gelenler. Buralara bakmasaydım ben de anlamazdım. Eğer rahatsız etmiyorsa hiç uğraşmayın.

55 ince bak bi istersen ben memnunum.

• Arkadaşlar ben cihazimi teknosaya birakip geldim baska bir tvye karar veremedim. Elim bos evime geri döndüm Ne alacağıma henüz karar vermedim samsung 55ju7500 modeli ve 55ju7000 modelleri baya bir indirime girmiş ama daha önceki samsung 48ju6570 modeli deneyimim yuzunden samsunga soğuk bakıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: focus1

Arkadaşlar ben cihazimi teknosaya birakip geldim baska bir tvye karar veremedim. Elim bos evime geri döndüm Ne alacağıma henüz karar vermedim samsung 55ju7500 modeli ve 55ju7000 modelleri baya bir indirime girmiş ama daha önceki samsung 48ju6570 modeli deneyimim yuzunden samsunga soğuk bakıyorum.

Ben 55UH850V yi kastetmistim.Bugun isik sizmasi testini gece s3 mini ile fercek gozle gordugumu yanaitirsa ceker paylasirim.
    Guncelleme ile ilgili bi yenilikten bahsetmek istiyorum.
    Yakinlastirma da degisiklik olmus yayinda yakinlastirma oselligi tv nin sag alt kosesinde sabit bi goruntu geliyor yakinlastirmaya bu kisimdan mudahale edebiliyoruz.
    Daha onceden bikac mod vardi boyle sabit bi goruntu penceresi cikmiyordu.

• Foto ekledim. Ki bence canlı gözle daha da siyah . İphone 5 ile çektim. Philips'e bi baksaydın. İnş gönlüne göre bi tv bulursun. Bu arada evde başka tv yoksa bir şey kaçırmadın. Berbat üstü oynadık.

• stardustzero S kullanıcısına yanıt
    Yok maçı kacirmadim eski sony 72 ekran tüplü tv vardi onu kurmuştum geçici olarak ne yazik ki berbat oynadik yazik oldu resmen dökülüyor

Bu arada resim gorunmuyor bende
    Philipslere baktimda benim istedigim model philips 55pus7601 modeli oda henüz piyasada yok aksam iftardan sonra teknosaya gittim samsung 55ju7500 55ju7000 ve 55js7200 hepsi yan yana test ettim zaten uh850v modelinin nasil oldugunu biliyodum bu 3 modeli bendeki usbden videolar test videolarini hepsini denedim ju7500 cok iyi geldi lg den eksiği hdr ve 10bit panel buda ne kadar gerekli onu bilmiyorum.

55 incteki isik sizmasi bu sekilde pek yok bu da gayet normal.
     LG UH850v Kullanıcı Klübü

• ya hocam uh850v ile başlayan araştırma serüvenim bir aydır...paylaştığınız resim 10 numara ya eğer cidden böyleyse gidiyim uh850v alıyım dolby visionından hdrsine trumotionından webos 3 vs zaten kağıt üstğnde çok iyi tv...merak ettiğim konu hareketli görüntülerde nasıl takılma ya da kayma oluyor mu görüntüde? uzun süre yeşil saha gösterince kararma vs oluyor mu? bunlar da olmuyorsa ve ışık sızması bu şekildeyse enfes olur bu tv...Ama sanki alsam yüzde 60-70 ihtimalle burnum boktan kurtulmayacak gibi hissediyorum ışık sızması ve bulutlanma başta olmak üzere

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.