Bildirim
LG UH850v Kullanıcı Klübü (12. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hayirli olsun kardes.Kurulduysa birde bi cek bakalim bunun gece led performansi nasilmis.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Led yerel karartmayi yuksekte kullanin.Zaten yerel karartma adi ustunde aktif olmayan bolgeleri devre disi birakiyor.
Bu sekilde boyle ise yerel karartma yuksekteyken gayet iyi performans alirsiniz sizde.
quote:
Orijinalden alıntı: focus1
Arkadaşlar samsung 55ju7500 aldım servis birazdan gelip kuracak herkese cok tesekkur ederim. Elektronik şans işi benimde şansım böyle oldu herseyin hayırlısı artik bakalım samsung nasil çıkacak.
Hayırlı olsun dostum. Gercekten elektronik şans işi. Bende didik didik ariyorum tv yi bi kusuru ciksin iade edeyim 55 inc olanını alayim diye ama yok, bulamiyorum. Süper yaptin 55 inc tercih etmekle. Ama iki farklı tv kullanmış olacaksın şimdi. Bu avantajı bizimle paylaş lütfen. Bakalım farklar nedir ne degildir. Bir çok arkadaşımız bu iki model arasinda kaliyor.
Hocam bir önceki meeajimda yüksek olarak ayarlı resmini eklemiştim.
Dostum bende aynı ayarda denedim, yalnızca ses yazan kısımlar senin foto da ki gibi, benzer şekilde aydınlanıyor, bu normal bence. Dediğim gibi sadece siyah ekranda yazı vs bişey varsa o kısımlar böyle oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uh855 im geldi
Daha önce plazma kullanıyordum
Oled leri bekleyecektim mecbur kaldım almaya
Renkli görüntülerde ve siyah zemindetüm ekranı
dolduran yazılarda gayet iyi
Ama siyah zemin tekli yazılar problemli
Karanlıkta çok belirgin ışık açıldığında azalıyor
Bu olay led tvlerin fıtratında mı var
Benimki sorunlumu
https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/682716/18a696b5-c9c6-4aca-9a6c-350d5fa12aa4.jpeghttps://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/682716/18a696b5-c9c6-4aca-9a6c-350d5fa12aa4.jpeg
https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/682716/6d45e598-0aae-496a-bd1e-16a715507780.jpeghttps://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/682716/6d45e598-0aae-496a-bd1e-16a715507780.jpeg
-
Ekran boyutuna karar veremeyenler
Benim kanaatimce aynı paraya düşük model
Bi Büyük ekran tercih edin inanılmaz oluyor
Montaj işi içinse duvara montajda mutlaka duvar
İle mesafeyi arttırıcı takoz sorun tv girişleri kullanılamıyor
Servis üç kağıt yapıyor montajda para istiyorlar
Ama fatura vermiyor lar
Askı aparatı parası diyorlar
Ben kendim alırım dediğimde garanti problem olur diyorlar
Merkeze şikayet bildireceğim
Duvar montajı yaptıranınız varsa sizden ne kadar aldılar -
Led yerel karatma yı menüde bulamadım!!! -
Ayarlar, resim modu ayarları, açılan menüden aşağı inince Resim Seçenekleri nde bulabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi sahurlar ben 2 gün önce internetten aldım 49 uh850v serisini gerçi bu yazılanları okudukça benim tv ninde sanki arızalı gelecegini sanıyorum cumartesi öğlen üzeri kargo getirdi ve servisi aradım bugün gelemeyiz ancak pazartesi dediler bu lg servisleri hep böyle gıcıkmı focus arkadaş Samsung aldı yeni ve akşam gelecegini söyledi o kadar dil döktüm ama gelmediler pazartesi kimbilir kaçta gelirler... Şimdiden servis konusunda gözümden düştü lg bir sorun olursa eğer başka bir tv ye yöneleceğim sanırım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba kusura bakmayın cevap vermem biraz gec oldu ama ramazan ayındayız serviste iftardan sonra tvyi getirip kurdu beraber tum testleri yaptik sagolsun baya bir kahrımı cektiler. Servis gittikten sonra bende kurcalamaya başladım tum testleri yaptim vertical banding ışık sızması titreme testleri yani ne gerekiyorsa hepsini yaptim. Suana kadar görüp kullandığım en sorunsuz tv diyebilirim hic bir sorunla eksikle karşılaşmadım. Asagiya yaptigim testlerin resimlerinide ekledim isik sizmasi testini videoya cektim onada bakabilirsiniz.
Görüntü kalitesi mükemmel kavisli oldugu içinde baya şık duruyor kanal geçişleri normal smart tv kullanımı akilli kumandasiyla cok iyi hic bir sıkıntı yasatmadi.
Daha once samsung ju6570 almıştım ışık sızması var diye iade edip lg uh850v aldım onda da aşırı ışık sızması vardı onuda iade ettim ve yerine samsung 55ju7500 modelini aldım yaptigim tum testlerde hic bir ışık sızmasına rastlamadim beni son derece tatmin etti bu konuda inanin lg den sonra bu kadarini beklemiyordum. Suan test edemedigim tek özelliği 3D özelliği kutudan 3D gözlük çıkmadı samsung bu modellelerle beraber gözlük vermiyormuş ayriyetten almak lazim burdaki teknosa mağazasında gözlük kalmadığı icin alamadim artik internetten araştırıp alırım.
Aşağıya ışık sizmasi resimlerini ekledim bundan onceki mesajlarimda uh850v modelinin ışık sizmasi resimleri.vardı görmek isteyenler karsilastirabilir.
Not: Yapilan tüm testler hic bir ayar yapılmadan Standart ayarlarda yapıldı.
Işık sızması testi video
https://youtu.be/gEXspjfE_n0
Kanal geçişi sirasindaki siyah ekranda ışık suzmesi testi
Radyo dinlerken ışık sızması testi
İstediğiniz baska testler varsa yapabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focus1 -- 19 Haziran 2016; 4:34:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam normalde burdaki lg servisi seker gibi bir arkadaş kac defa arayıp çağırdım boyle bir sorun var dedim hemen geliyordu en ufak ayrintisina kadar inceliyordu yerden yere servisten servise değişiklik olabilir her insan her bir olmaz hocam.
Tvyi Bugun akşam aldım eve geldim iftara 20 dk vardi samsung servis kendisi teknosadan tvyi alip iftardan sonra saat 9u geçiyordu getirip kurdu bir saatte benimle uğraştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focus1 -- 19 Haziran 2016; 4:53:39 >
Güle güle kullan hayırlı olsun. Zaten curved ledlerde incelemelerde puanın düşmesinin nedeni genelde yanlardan izleyince görüntüde bozulma olması.
Örneğin tvnin genel puanı 9. Yan açılardan izlenme bölümü 6. Bu da genel puanı aşağıya çekiyor.
Oturulacak yer tvnin karşısındaysa curved led almak en mantıklısı. Benim odada L koltuk var o nedenle direk vazgeçmiştim curved ledden. Ju7500 bayağı iyi not almış. Quantum dot display dediği nokta aydınlatmalı mı demek? Sanırım siyah seviyesi ondan dolayı çok iyi.
Siyah seviyesi iyi su youtube daki sizma testini bende yaptim mesela bi gram sizma yoktu alttan led isigi hic yok gibiydi.Yani bu sizma testi videosu gercek performansi aciga cikariyormu acaba diye dusunuyorum.
Kanal gecusindeki sizma iyi cok az bisey gorunuyor gibi.
Gule gule kullanin.
Uh850v icin konismal gerekirse sanki guncellemeler ile performans daha bi iyi oldu gibi.
Dun deneme amacli butun ozellikleri yuksek seviyesinde ve trumotion da dahil acip tv izledim performans da dusus yasanmadi.İlk tv yi aldiginda mesela hizli bi goruntude sanki hareketli alanda boan yok olup goruntunun gelmesi yada goruntuyu golgeli olarak takip ediyordu oda gitmis.
Aslinda olmasi gereken de budur.
Tv yapip osellik koyup performans almak icinsunu kapat bunu kapat demek mantiksizlik.Ozaman koyma kullanmayacaksam.
Nazar degmesin full osellikler acik kullaniyorum umarim boyle devam eder.
Uh850v olduguna eminmisiniz ?
Resimden kasa kenarlari komple siyah gorunuyor 850v kenarlari aluminyum kasa o yuzden soruyorum anlasilmiyor resimden.
Led yerel karartma yuksekte kullaninca ciplak gozle bukadar cokmu belli oluyor ?
Gozle gorulenle fotografta gorulen bir olmayabiliyor fotografta cok daga fazla gibi gorunebiliyor bundan soruyorum.
Servisi onceden aramazsaniz ayni gun icinde kurulum ve ariza icin randevu verilmis kisilere oncelik taniniyor.Ben mesela arayip istedogii gun veesu saatler arasinda mumkunse olsun dedim konustugumuz gibide geldi.
Yani soyle dusun sana randevu verip baskasina gitseler sana gelmeseler nasil olur ?
Boyle dusunmek gerek.Elinde isi olmayan her servis ayni gun gelir illaki.
Burdaki lg mesela cok iyi kanda bozuldu goturdum elinde farkli model vardi.Al gotur bi dene bak dediler hatta gerek yok ben orjinalini bekliyim dedim peki dediler bikac gune oda gelir yolda dedi bakip bilgisayardan hatta.
quote:
Orijinalden alıntı: Kazumatr
Siyah seviyesi iyi su youtube daki sizma testini bende yaptim mesela bi gram sizma yoktu alttan led isigi hic yok gibiydi.Yani bu sizma testi videosu gercek performansi aciga cikariyormu acaba diye dusunuyorum.
Kanal gecusindeki sizma iyi cok az bisey gorunuyor gibi.
Gule gule kullanin.
Uh850v icin konismal gerekirse sanki guncellemeler ile performans daha bi iyi oldu gibi.
Dun deneme amacli butun ozellikleri yuksek seviyesinde ve trumotion da dahil acip tv izledim performans da dusus yasanmadi.İlk tv yi aldiginda mesela hizli bi goruntude sanki hareketli alanda boan yok olup goruntunun gelmesi yada goruntuyu golgeli olarak takip ediyordu oda gitmis.
Aslinda olmasi gereken de budur.
Tv yapip osellik koyup performans almak icinsunu kapat bunu kapat demek mantiksizlik.Ozaman koyma kullanmayacaksam.
Nazar degmesin full osellikler acik kullaniyorum umarim boyle devam eder.
Onu bende farkettim yeni güncellemelerden sonra ek özelliklerin performansında ciddi bir görüntü kalitesinde artış var . hepsini yüksek yaptım bende
-
Hocam cok tesekkur ederim. Şunu kesinlikle soyleyim kavisli tv alinacaksa büyük ekran alınmasını tavsiye ederim en az 55 inc olmalı ekran buyuk oldukca kavisli ekranin özelliği o zaman ortaya çıkıyor. Küçük ekranli kavisli tv alınmaz onu anladım. Ben her açıdan seyrettim denedim sagda oturdum izledim solda oturdum izledim karşıdan izeldim goruntu kaybi hic olmuyor ha televizyonun dibine girip yandan tam paralel bakınca tabiki flat ekran gibi degil kimsede gidip dibinden tam paralel tv izlemez sanirim ama tam karşıdan izlenice verdigi derinlik hissi mükemmel
Bu televizyonun tek dusuk puan almasinin sebebi ses sistemi bana gore oldukca yeterli ne iyi ne kötü lg 850v sesi bir tık daha iyi geri kalan hersey bana gore daha usstun goruntu kalitesi siyahı lgden daha iyi vermesi ışık sizmasinin olmaması benim evde tvnin tam karsisinda pencere var lgde acayip yansima yapar parlardi bu kavisli olmasina rağmen pencerenin yansıması lg den daha iyi 850v de ips panel edge led var ju7500 de va panel direct led var o yuzden görüntülerdeki siyah daha siyah goruntuler daha doygun. Smart özelliği tizen ile webos hemen hemen aynı diyebilirim kullanim kolaylığı olsun uygulama mağazası olsun hatta bana gore tizende uygulama ve oyunlar daha kaliteli geldi.
Ekstra özelikler iki yayını birden izleyebilirsiniz bir tarafta normal yayin acikken diger tarafta internete girebilir youtuben video açabilir veya flash diskteki videolari muzikleri filmleri izleyebilirsiniz yada ikinci bir uydu kablosu takip iki farkli yayini ayni anda izleybilirisniz. Iki yayinin sesi birden vermiyor birinde goruntu varken digerinde hem ses hemde goruntu olur iki sesi birden almak icin ikinci goruntunun sesini bluetooth gibi veya harici bir ses cihazi baglamaniz lazım.
Kısacası daha once aldığım samsung ju6570 modeli yuzunden bunada cok soguk bakiyordum açıkçası magazada incelerken bile cok kararsizdim bu kadarini beklemiyordum ju7500 modeli arasinda dağlar kadar fark varmış.
Elktronik isi sanstir sizde iyi bende kotu olur bu tv Umarim beni pisman etmez sorunsuz uzun yillar kullanirim.
-
Valla dostum ballı adamsın vesselam bizim burdaliler çok gıcık şimdi yarın evde yokum servis ararsa aksama doğru gelin diyeceğim yok illa gelelim derse iptal edeceğim tvde sorun olur ama ben olmazsam es geçerler bu arada unutmadan hayırlı olsun televizyonun iyi günlerde kullanman dileğiyle...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atimar -- 19 Haziran 2016; 14:20:45 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X