Şimdi Ara

LG UH850v Kullanıcı Klübü (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
45
Favori
82.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun. Bügünlerde sorunsuz TV'ye denk gelmek iyice güçleşti.
    Siz TV'yi nereden ve kaça aldınız acaba?
    Kapalı kutu muydu?
    2016 TV'lerin hemen her marka ve modelindeki sıkıntıları gözledikten sonra, ben de yeniden 55JU7000 veya olmazsa 55JU7500 düşünmeye başladım.
    Tabi iade ve problemli TV'ye denk gelme ihtimali ürkütüyor.
  • Kazumatr kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam ya benim aldigim panel arizaliydi yada kismette boyle bisey vardı herseyin hayirlisi olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PePo P kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam evet haklisiniz o kadar para veriyoruz nerdeyse tv elinizde kalacak sekilde üretim yapılıyor saglam bir panel bulmak gerçekten cok zor ve ben cok aradim taradim araştırdım oled tvler dunya kadar para en iyi bunlar diyosunuz alip kullananlar var onlarda da cesitli sorunlar çıkıyor yani diyecegim su ki tamemen şans işi belli bir standardi yok şansınıza kalmış artik. Yinede bu fiyata alinabilecek en sorunsuz tv ju7500 kullanici yorumları yapilan testler falan bunu gosteriyor.

Ben tvmi teknosadan kapali kutu olarak aldim 4400 tl fiyati vardi truncu kartimda briken puanla beraber 4250tl ye geldi.

• atimar A kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim dostum burdaki lg servisi ne kurulumda nede iadede hic sorun çıkarmadı. Herseyi zamaninda hal ettiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustimiss

Aslinda her geçen gün ben 55 inc almadigima cok pişmanım. Nasil halledebiliriz bunu beyler bi fikri olan varmı. Ben lg yi arayip büyüğünü düşünüyorum desem ne derler. Yada nasıl yapariz.

Hocam bende köpek gibi pişmanım 55 inç olanını almadığımdan. Aynı durumdayız . Benim tv dede en ufak bir sorun yok buna üzüleceğimi hiç düşünmezdim. Bunu geriye verip 55 inç ini almak için neleri vermezdim.
    Bunu 2. el satsak alan olmazmı acaba yada nasıl satılıyor 2. el bilen varmı ?
    3.200 - 3.000 e satsak üstüne biraz koyup 55 inç alması en mantıklısı gibi .
    Ne yapsak acaba ?

• Hocam bende sizin gibi 49 aldigima cok pisman olmustum bu konuda şans yuzume güldü sanirim onu verip 55 inc aldim ama anladim ki uhd tvlerde en az 55 inç olmalı cunku eski model tvlerde uhd olmadigi icin buyuk ekran fazla tavsiye edilmiyordu plazma ve hd tvlerde gozu yorar falan diye ama teknoloji geliştikçe uhd ve 4k ile bu tamamen ortadan kayboldu ne kadar yakindan izlersen izle rahatsiz etmiyor.

• Valla nasıl yapariz bilmiyomki. Ben yarin arayip bir deneyecegim lg merkezi. Odama küçük oldu diyeceğim. Ikinci eldede cok zarar ederiz.

• Arkadaşarlar Merhaba, Bu bölüm lg uh850v için açılmadı mı? Görüyorum ki samsung severler yazmaya başlamış. Biz burada bu tv nin eksik ve iyi yönlerine tartışıyoruz. Yeni özelliklerini paylaşıyoruz. Lütfen diğer markalar ve özellikleri burada paylaşılmasın. Ben tv'imden çok memnunum. Sorusu olan varsa seve seve cevaplayabilirim. Fazla teknik olmasın ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamilkaze1 -- 19 Haziran 2016; 19:14:18 >
  • kamilkaze1 K kullanıcısına yanıt
    Ya samsung severler yazmaya baslamista ne demek bu konuyu başlığın açılmasını isteyen benim. Aldigim tv hosuma gitmedi iade ettim değiştirdim samsung aldim arkadaşlar ikisi arasındaki farki merak etti onları paylaştık suan ben o cihazi kullanmiyor olsamda 850v hakkinda emin ol o konuda senden daha cok bilgiliyimdir. Ben samsung kullaniyor olsamda yine burda ihtiyaci olana 850v ile ilgili yardımcı olmaya çalışırım. Saygılar

• focus1 kullanıcısına yanıt
    youtube da rtings localdimming test i uygularmısın
  • Siyah ekranda, yazıların yada kanal logosunun bulunduğu alanlarda ki ışımalara normal diyebilir miyiz sizce de, beni rahatsız etmiyor örneğin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamilkaze1 K kullanıcısına yanıt
    Bu model o kadar çok satılmış ki, henüz rakamlar gelmedi ama, inanın burdaki sınırlı sayıda sorun dediklerimiz çok küçük kalır diğer düşünüyorum . Hatta 8507 bile çok çok fazla satmış gerisini siz düşünün. Bu tv nin f/p de rakibi yok, Samsung dahil.

• focus1 kullanıcısına yanıt
    Dostum biz seni uh850 kullanicisi kabul ediyoruz. Ama karsilastirmani hemen degilde yeni aldigin tv yide şöyle 10 gün kadar kullan ondan sonra yap. Hem curved hemde daha büyük olmasi otomatikmen seni yeni tv tarafindan yapacaktir. Sen dedigim gibi 10 gün kullan ondan sonra iki tv arasindaki arti ve eksileri paylaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: detayxym

Bu model o kadar çok satılmış ki, henüz rakamlar gelmedi ama, inanın burdaki sınırlı sayıda sorun dediklerimiz çok küçük kalır diğer düşünüyorum . Hatta 8507 bile çok çok fazla satmış gerisini siz düşünün. Bu tv nin f/p de rakibi yok, Samsung dahil.

Dostum yorumuna katilmamak elde değil. Ayni seyi düşünüyorum.

• Bu arada power tv'nin uygulaması gayet güzel tavsiye ederim . Sanırım 10 tane farklı yayın yapıyor. Uygun bi şarkı bulursunuz her daim kendinize

• detayxym D kullanıcısına yanıt
    Siyah ekranda kanal gecisi sirasindaki kanal ismi yazilarinin buyuklugunce isiklandirma olmasi normal cunku bu tv edge led kenar aydinlatmali.
    Aydinlatmayi alttaki kisimdan yapiyor.
    Led yerel karartma yuksekte iken yazisiz kisim siyah ise iyi demwktir.Tamamen kenar aydinlatmaya sahip tv lerde simsiyah ve isigin yok oldugunu gozlemlemek imkansiz olur.
    Kanal logosu derken nasil yani logo varken goruntu zaten oluyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

Siyah ekranda kanal gecisi sirasindaki kanal ismi yazilarinin buyuklugunce isiklandirma olmasi normal cunku bu tv edge led kenar aydinlatmali.
    Aydinlatmayi alttaki kisimdan yapiyor.
    Led yerel karartma yuksekte iken yazisiz kisim siyah ise iyi demwktir.Tamamen kenar aydinlatmaya sahip tv lerde simsiyah ve isigin yok oldugunu gozlemlemek imkansiz olur.
    Kanal logosu derken nasil yani logo varken goruntu zaten oluyor ?

Logo derken, kanal değiştirirken görüntü görüntü ekrana gelmeden 1-2 sn lik siyah ekranda ki halini demek istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: detayxym

Ben bugün logi K400 plus aldım. Çok iyi uyumlu deniyordu, yarın ancak deneyip yazarım yorumları. 99 TL ye aldım.

Klavyeyi ancak deneyebildim, genel olarak başarılı, kumanda daki RECENT tuşuna, klavyeden erişim var, ses açma kapama, komple kesme var. Tarayıcı da gayet güzel kumanda edilebiliyor, sadece youtube da çalışmadı onuda ben beceremedim diğer düşünüyorum. Klavye de ki mouse kısmıda gayet başarılı. Klavyenin alıcısını usb girşine taktığınız anda hiç bir ayar vs gerekmeden klavye çalışmaya başlıyor. Şimdilik tespitlerim bu kadar.

• Bende de logitech kablosuz var. Çok işe yarıyor. Yalnız usb ler tvnin arkasında olduğu için bazen çekmemezlik yapıyor. Usb uzatmayla o işi halledebilirim. Ya da pilleri zayıfladı. Bildiğin bigisayar kıvamına geliyor tv bu şekilde.

• stardustzero S kullanıcısına yanıt
    Sizde youtube da klavye çalışıyor mu?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.