Şimdi Ara

★★★ LG V10 ANA KONU ★★★ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.051
Cevap
33
Favori
212.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: exhilaratingmetal

http://www.bimeks.com.tr/urun/149353/lg-v10-h960-siyah.aspx#dealers

Görünüşe göre ürün, Bimeks İstanbul Bayrampaşa Forum a gelmiş

İzmir'e de tez zamanda gelsin de biraz kurcalayalım :D
  • Samsung - Iphone ; telefon bayiilerinde çalışanların kafasına öyle bir yerleşmişki bu modeli sorunca duraksıyolar, o ne diyolar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: setbys

Birazdan lg vintek servise gideceğim bakalım cihaza

varmıymış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezbiderli

Samsung - Iphone ; telefon bayiilerinde çalışanların kafasına öyle bir yerleşmişki bu modeli sorunca duraksıyolar, o ne diyolar..

Aynen "v10" var mı diyorum sanki uzaydan gelmişim gibi bakıyorlar. adamların dünyadan haberi yok. Teknoloji marketinde çalışan birinin , neler oluyor diye teknolojiyi günde on dakika takip etse her şeyi çözer. Ama nerede o adar bilgili teknik eleman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

quote:

Orijinalden alıntı: SoulDreath

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhant

Avea Osmanbey, Kurtuluş, Gultepe. Vodafone Kanyon, Osmanbey, Kurtuluş bayilerinde yok. Metrocity Bimexde yok. Ama web sitelerinde var... Beni beklemeye alistirirlarsa ben şimdiki G4 fiyatına yaklaşmadan almam...

İyi dolaşmışsın. En geç haftasonu hepsinde olur . Dedigim gibi lansman yarın akşam ondan önce satmazlar elden gibime geliyor.

Aynen hafta sonunda her yerde olur. Gider mıncıklarız. Bu arada kamera karşılaştırmalarını izledim g4 ile aynılar. Yani "kamerasına" aldanıp alacak arkadaşlar gitsinler çok ucuza g4 alsınlar. Gece çekimleri yine g4'de olduğu gibi bütün telefonlara nal toplatıyor. Şu "vidoda" ayarlarla oynamayı çok merak ediyorum. hafta sonu kardeşle gezip bulacağız umarım çıkartırlar kutularından da mıncıklarız. Bazı yerlerde kutuda falan diyorlar teşhir gelmedi adamı sinir ediyorlar.

Ben G4 aldım. 1 gün kullanma fırsatım oldu, kasa çok narin geldi özellikle köşeleri. G3ü de 2 hafta test etmiş ama sırf bu yüzden satıl almamıştım. G2 zaten iyiydi daha yuvarlaklı köşeler eğilip bükülmüyordu ekranda da dikkat ediyorduk ama kamera üzmüştü beni. G4 Kılıfla bile düşmede dayanıksız bir yapısı var. Hele soyulan arka kapak çok sevimsiz. Zaten ölü pixel çıkmıştı verdim geri aldım paramı.
    V10 da bahane bulabileceğim tek şey akşam 9-10a kadar dayanamayacak pili olabilir. Onuda dayanırsa bana yeter. Zaten LG ve Zenfone un arayüzünü seviyorum. Kullanırım gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: tersagun

Bu telefonu bekliyorum ben de 1 aydır, yurtdışından bile bulmaya çalıştım ama unlocked denk gelmedi.

Bu fiyat çok düşündürdü beni de. Paralel ithalat bir an önce çıksa merak ediyorum ne olacak durumla ama, 1400-1500 liraya LG garantili temiz G4 almak dururken 1000 lira fazla vermeye değecek bir telefon da değil.

İşinize karışmak olmaz ama teoride paralel ithalat pratikte bildiğin mafya abilere sorun olduğunda nasıl açıklayacaksın?
    Misal Samsung'umda sesi baslı kişilerle konuşurken kulaklık hoparölerinde çıtırtı yapıyordu,
    Zenfone2 imde sadece tam ekran kırmızı olan fotoğraflarda ekranda sol tarafta dikey Yeşil çizgi çıkıyordu filan. Bunlar hasan hüseyin elektronik garantili olsa ne arızam giderilir ne paramı geri alırdım birde üstüne dayak yerdim.
    Bırakın şu firmaları.

• paralel ithalat işi tam bir şans işi ve teknolojinin bu kadar gelişip, hassaslaştığı bir devirde çok daha fazla risk gibime geliyor. 3310 değilki bu telefonlar (yere at seramik zarar görür ona bir şey olmaz :P). Biraz daha fazla verip kafanın rahat olması daha iyidir diye düşünüyorum. Bir de bazı paralel cihazlarda benim cihazım orjinal mi bi parçası değişmiş olabilir mi soruları görüyorum kesinlikle bana göre değil.
  • bir alternatif sağlaması açısından paralel ithalatlar iyi. yurtdışı telefon ile aynı çerçevede değerlendiriyorum ben yani.
    sonuçta risk almak istediğin, fazla para vermek istemediğin durumlarda düşünülebilir.

o mantıkla gidersek 2. el cihaz da almamak lazım ama hepsi fiyat/performans konusuna çıkıyor :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tersagun

bir alternatif sağlaması açısından paralel ithalatlar iyi. yurtdışı telefon ile aynı çerçevede değerlendiriyorum ben yani.
    sonuçta risk almak istediğin, fazla para vermek istemediğin durumlarda düşünülebilir.

o mantıkla gidersek 2. el cihaz da almamak lazım ama hepsi fiyat/performans konusuna çıkıyor :-)

İkinci el cihaz iyidir ama resmi garantili 6 ayı geçmemiş ve 2.el almaktan anliyorsan...

Ikinci el aldığım Zenfone2 arizalandi. Fatura tutarı kadar para iadesi aldim Media Marktan.

Dogubanktan ikinci el Zenfone2 aliyordum kasadaki çizikler dikkatimi çekti bir baktim 1 aylık cihaz içi açılmış. Adam inkar etti vida üstünde ki etiketi gösterdim kendide dumur oldu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine bu forumlarda bi yazıda ;

firmaların ürettiği cihazların hatalı - problemli olan modellerin fabrikalara geri toplatılarak yeniden donanım, yazılım ve imalat aşamasından geçirilerek daha ucuz fiyattan piyasalara sürüldüğünü okumuştum.

Paralel ithalat denilen ürünler bu ürünler olabilirmi sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezbiderli

Yine bu forumlarda bi yazıda ;

firmaların ürettiği cihazların hatalı - problemli olan modellerin fabrikalara geri toplatılarak yeniden donanım, yazılım ve imalat aşamasından geçirilerek daha ucuz fiyattan piyasalara sürüldüğünü okumuştum.

Paralel ithalat denilen ürünler bu ürünler olabilirmi sizce ?

Hepsi bu ürünlerdir diyemeyeceğim, hiç biride bu ürünlerden değildir diyemeyeceğim.
    Paralel ithalat şudur.
    Siz Ezbiderli Elektronik olarak atıyorum Kore'den bir bayi bulur tanesi 1000TL den LG V10 alır buraya getirirsiniz.
    Telekomomikasyon Kurumuna vergileri öder resmi kayıt yaptırırsınız. Etti 1150 TL
    Bir tane eleman bulup Sirkecide'de bir dükkan açar resmi servis hizmeti verirsiniz.
    350 TL de kar marjı koyarsınız. 1500TL ye satarsınız.
    Şimdi zaten bir eleman bir siz ucu ucuna işleri idare ediyorken arızaya gelen cihaz için artık vidalar yalama olana kadar tamir etmeye çalışır değişim çabalarını reddedersiniz. Çünki yeni vereceğiniz her cihaz size girecektir.
    Yine kar çabasında refrubruhsed cihaz alıp burada orginal kutu yaptırmanızda olası olabilir, her şey olabilir.
    Çünkü başınızda sizi denetleyecek büyük bir kurum yok, yada bayiliğinizi iptal edecek bir merkez yok. Yada dünyanın çeşitli ülkelerinden takipçileri olan sosyal medya hesaplarınız yok.
    Sesinizi duyuracak bir yer yok. Siz altı üstü Ezbiderli Elektroniksiniz olmadı kapatır köye geri göçersiniz.

Özetle V10, 2500 - 2700 TL. Bu kadar parayı riske etmeye değmez. Resmi ithalat veya resmi ithalatlı kutulu faturalı ikinci el cihaz alınız.

Bu arada lansmandan canlı yayın varmış bu akşam şu linkte deniliyor
    TeknoSeyir
    LG V10 etkinliği canlı yayını - Teknoseyir
    http://teknoseyir.com/durum/375685

• LG g4 kullandım, yaklaşık olarak 10 cm'de, kenarının üzerine düştü, sağ köşe. Plastik bir anda içe göçtü ve kapağının klipsi tutmamaya o köşe havada kalmaya başladı. Ekranda bir sıkıntı yoktu, eğimli olması iyi hoş oluyoırdu ama eve malzeme kalitesi bir note 5'i ya da premium ürünlere yaklaşmıyordu. Hele deri kılıf çok narin, kullanan bilir. bu cihaz daha güçlü bir cihaz, kapağı da iyi görünüyor. Bu arada g3 de kullandım, 6 au sonra sattım. Alan arkadaşla geçen gün denk geldik, ekranı sararmış, garip şeyler olmaya başladı dedi. Göndermiş LG'ye ekranını değiştirmişler. Bazı sıkıntıları var LG'nin bunları biliyoruz ama fiyatı bu kadar olduğunda "insan" sıkıntı duymak istemiyor açıkçası. Gülü seviyoruz da, bu diken fazla be LG..
  • Telefonun satışa açılmasını bekliyordum sanırım Eskişehir'deki Bimeks'e gelmiş, birazdan bakmaya gidiyorum arkadaşlar.

Bu arada Scroll Twitter'da lansman görseli paylaşmış yayında direk yetkililerle soru cevap yapacaklarmış. Güncelleme falan bekleyenler takip edebilir.

★★★ LG V10 ANA KONU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şaban Oğlu Şaban -- 18 Kasım 2015; 15:16:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

LG g4 kullandım, yaklaşık olarak 10 cm'de, kenarının üzerine düştü, sağ köşe. Plastik bir anda içe göçtü ve kapağının klipsi tutmamaya o köşe havada kalmaya başladı. Ekranda bir sıkıntı yoktu, eğimli olması iyi hoş oluyoırdu ama eve malzeme kalitesi bir note 5'i ya da premium ürünlere yaklaşmıyordu. Hele deri kılıf çok narin, kullanan bilir. bu cihaz daha güçlü bir cihaz, kapağı da iyi görünüyor. Bu arada g3 de kullandım, 6 au sonra sattım. Alan arkadaşla geçen gün denk geldik, ekranı sararmış, garip şeyler olmaya başladı dedi. Göndermiş LG'ye ekranını değiştirmişler. Bazı sıkıntıları var LG'nin bunları biliyoruz ama fiyatı bu kadar olduğunda "insan" sıkıntı duymak istemiyor açıkçası. Gülü seviyoruz da, bu diken fazla be LG..

Tamamen katılıyorum, işte bu saçmalıkların hiç birinin v10 da olmamasını ümit ediyorum.
    Kasa sağlam buna okey ama inşallah ekran sararması olmaz... Keza az önce Nişantaşı Samsung 'un önünden geçtim hiç sevmem ama Note5 2499TL yazıyordu camında... Biz LG ye 2700 vermeye kolları sıvamış durumdayız. Tedirgin ve heyecanlı bir bekleyişteyim. Neyseki şu an ki telefonum Xioami Mi3 de beni pek üzmüyorda çok acelem yok.........

• quote:

Orijinalden alıntı: Şaban Oğlu Şaban

Telefonun satışa açılmasını bekliyordum sanırım Eskişehir'deki Bimeks'e gelmiş, birazdan bakmaya gidiyorum arkadaşlar.

Bu arada Scroll Twitter'da lansman görseli paylaşmış yayında direk yetkililerle soru cevap yapacaklarmış. Güncelleme falan bekleyenler takip edebilir.

★★★ LG V10 ANA KONU ★★★

Yayını izleme linki var mı?

• quote:

quote:

Telefonun satışa açılmasını bekliyordum sanırım Eskişehir'deki Bimeks'e gelmiş, birazdan bakmaya gidiyorum arkadaşlar.

★★★ LG V10 ANA KONU ★★★

YouNow.com
    LIVE - Scroll is broadcasting on YouNow
    https://www.younow.com/Scroll
    buradan olacakmış sanırım 7'de başlayacak.

• quote:

quote:

quote:

★★★ LG V10 ANA KONU ★★★

http://www.younow.com/Scroll buradan olacakmış sanırım 7'de başlayacak.

Soldaki editör sanırım DH deydi daha önce nerelere gitmiş böyle...

• Bayrampaşa bimekse giden, cihazı gören var mı?
  • oguzhant O kullanıcısına yanıt
    evet burdaydı ender yıldız bayadan beri orda kendileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoulDreath

Bayrampaşa bimekse giden, cihazı gören var mı?

Ben şimdi Eskişehir Espark'a gidip göreceğim. İlk izlenimlerimi yazarım buraya.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.