Şimdi Ara

★★★ LG V10 ANA KONU ★★★ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.051
Cevap
33
Favori
212.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhant

quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Bir hafta sonra 2400 TL'ye düşer görürsünüz.

düşmez bence, lg türkiye yetkilisi dediya pirimiyum cihaz diye :P

o değil de sanırım gerçekten kötü bir cihaz herhalde, şu başlığa bakarımısınız, sürünüyor resmen kimse yok konuda....

Nah primimum... lg 4 ile ayni sadece biraz saglam ama su gercek boyle giderse fiyat politikasi baska cihazlara kayabilirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denizci535 kullanıcısına yanıt
    Lg v10 64gb bir cihaz ve fiyat hariç bence alınır

• quote:

Orijinalden alıntı: setbys

Lg v10 64gb bir cihaz ve fiyat hariç bence alınır

Alalim da cok fiyat... Malesef veremem... Note 5 32 sini alir catur cutur kullanirim ya da iphone 6 64 alir tepe tepe kullanirim...

• cmlunrssl kullanıcısına yanıt
    lg g4 benimde cok ilgimi ceken bir cihazdı alacaktım fakat cok hızlı fiyat düşmesi beni biraz tedirgin etti ve yakın arkadasımın ısınmasından sikayett etmesi üzerine biraz soguttu cihazdan lg v10 da kısa bir süre inceledim ama cok büyük geldi zevkler tartısılmaz tabide ön cepte tasımak biraz sıkıntı olur diye düsünüyorum tablet gibi : d

edit: gerci simdiki kullandıgım telefonda pek kücük sayılmaz bu bile rahatsız edici büyüklükte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adrenalin206 -- 20 Kasım 2015; 20:06:36 >
  • Telefon alacak olsam 2 model de kalmıştım V10 ve Lumia 950XL. V10 çıktı ama baya alev alev çıktı yanına yaklaşılmaz bu fiyatla, zamanla düşme eğilimine göre değerlendirilir anca. 950XL i halen göremedik piyasada 2016 da tanışırız anca fiyat olarak yine bu değerlerle karşılaşırız gibi. Bir de gigaset me pro vardı aralarda ama Note 4 veya fiyatına göre g4 yolu gözüküyor bize sanki.
    Açıkçası ben note 5 ile kiyaslamiyorum bile

• quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Telefon alacak olsam 2 model de kalmıştım V10 ve Lumia 950XL. V10 çıktı ama baya alev alev çıktı yanına yaklaşılmaz bu fiyatla, zamanla düşme eğilimine göre değerlendirilir anca. 950XL i halen göremedik piyasada 2016 da tanışırız anca fiyat olarak yine bu değerlerle karşılaşırız gibi. Bir de gigaset me pro vardı aralarda ama Note 4 veya fiyatına göre g4 yolu gözüküyor bize sanki.

Aynı durumdayım hocam. Tam g4 mü note 5 mi note 4 mü diyordum ki bu Cihaz çıktı. Çok beğendim ama 2000 bin bandına düşmesi lazım. Ocağa kadar beklicem bakalım kısmet. Lumiayaya baktım o da fena değil. Güzel phabletler çıkmaya Başladı.

• Kutu açımı videoları nete düşmeye başlamış kulaklık özel bir şeye benziyor onun dışında keşke en kötü ihtimal bir ekran koruyucu koysalarmış iki ekranlı telefonda ekran koruyucu bulmak sorun olur.
  • Beklemeye devam. Paraya kıyıp alacaktım ama forumdaki arkadaşları destekliyorum ve almiyorum...

• AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    bende sizin gibi bekliyorum aman ha bataryası çıkmayan cihaz almayın z5 falan aklıma giriyor ama şuanki kullandığım cihazın pili aklıma gelince geri duruyorum hep beraber v10 bekleyecez
  • Fiayat G4 ile bu kadar fark olması beni cidden üzdü, G4'e göre bir çok artısı var ama fiyata bu kadar tepki gösterilmesinin sebebi bu özelliklerin hepsinin birden herkese hitap etmiyor olması olabilir.
    Şimdi;
    - Dahili hafıza G4'ün 2 katı bana 32 de yeter diyen olabilir. (Cihaz raw fotoğraf ve 4k kayıt yapıyor bence 64 bile zamanla az gelebilir)
    - 2 ön kamera ben zaten sefie çekmiyorum diyenlere hitap etmiyor olabilir, (ya da bunun yerine ucuz yöntem selfie çubuğu, pahalı yöntem 40-50 dolar verip lens aparatı almak)
    - Hi-Fi DAC telefondan müzik dinlemeyenleri heyecanlandırmayabilir. (Yanında verilen kulaklık Quadbeats 3'in yeni versiyonu AKG tarafından revize edilmiş ve geliştirilmiş)
    - 2. ekran'ın pratiklik getireceğini düşünmeyenler olabilir.
    - Telefonun daha dayanıklı olması önemli fakat bu da herkes için gerekli olmayabilir. Kılıf alıp bu işi çözebiliriz. (ben telefonu kılıf ile kullanmaktan hiç hoşlanmam, ayrıca diğer telefonlar kılıf ile birlikte v10dan daha büyük ve hantal görünecektir.)
    - Telefonda TrueSignal teknolojisi kullanılmış, ilk ve şu an için tek. Fakat bu devirde telefonun çekmediği yer mi var denebilir. (Ben bu sorundan dolayı çok dertliyim o ayrı)
    - Videoda manuel ayar'da çok kişinin ihtiyacı olmayabilir.

vs. vs. vs. Bunların aynı anda herkese hitap etmesi beklenemez bu özelliklerden bazıları yeterli olacak olanlar doğal olarak isteklerine uyacak diğer telefonlarla karşılaştırma yapıyorlar ve bunun yerine şunu alırım diyorlar. Bence sabretmek güzeldir çünkü bu telefon farklı. Evet fiyat beklenilenin üstünde geldi. Ama düşecektir. SD 808 in 810 a göre gözle görülür performans farklılığı göstereceğini düşünmüyorum. Ben telefonda oyun oynayan birisiyim (oldukça çok), şu an m7 nin kasıldığı bir oyun görmezken bu telefonun böyle bir sorun yaşatacağını düşünmüyorum. Çıkarılabilir pil ve sd kart slotu benim için çok önemli özellikler.

Uzatıyorum ama telefon göreceli bir kavram, bana güzel gelen başkasına gelmeyebilir. Ben Nokia N93i'yi ilk çıktığı zamanlarda almıştım. Cidden farklı bir telefondu, yine farklı bir telefon peşindeyim. Note edge, s6edge+ vs de ilk görünüş olarak hoşuma gitmişti fakat samsung olayı olmasa. Samsung'un ekranını bir türlü sevemedim, zamanında fotoğrafçılık eğitimi vermiş birisi olarak renkleri gerçek vermek yerine doygunluğunu arttırarak göstermek biraz bana ters geliyor. Ayrıca Samsung servisine 2 kez işim düştü ki sıfır ürün kutudan çıktığında bozuk çıktı buna rağmen çok uğraştırdılar. Bu nedenle samsung benden uzak dursun.

Son olarak haftasonu inşallah izmire gelir de biraz kurcalama fırsatı bulurum.

• http://www.bimeks.com.tr/urun/149353/lg-v10-h960-siyah.aspx#dealers
    hmm forum bornovaya gelmiş bimekste yarın bi bakayım bari :)
  • telefonu bugün inceledim. bana ekran biraz soluk geldi. ancak ekran tonu ayarından da olabilir. yalnız hala g4 nasıl diyorsunuz vallahi anlamıyorum. bu telefonla g4'ü kıyaslamak gerçekten büyük hata. ikisinin kulvarları tamamen farklı. telefonun içinde sağlamlık testiyle alakalı video var. telefon arka kapak sayesinde ele inanılmaz oturuyor. çelik kasası dışa doğru eğimli, sanırım darbe emmesi için böyle düşünülmüş. üst ekran ekran kapalıyken mat duruyor ve sanki e-ink ekranmış izlenimi yaratıyor. ha bu fiyat eder mi, tabi ki etmez ama lütfen işlemcisine bakarak g4 demeyin lütfen. lg bu telefonda baya baya sınıf atlamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: zipmaker

telefonu bugün inceledim. bana ekran biraz soluk geldi. ancak ekran tonu ayarından da olabilir. yalnız hala g4 nasıl diyorsunuz vallahi anlamıyorum. bu telefonla g4'ü kıyaslamak gerçekten büyük hata. ikisinin kulvarları tamamen farklı. telefonun içinde sağlamlık testiyle alakalı video var. telefon arka kapak sayesinde ele inanılmaz oturuyor. çelik kasası dışa doğru eğimli, sanırım darbe emmesi için böyle düşünülmüş. üst ekran ekran kapalıyken mat duruyor ve sanki e-ink ekranmış izlenimi yaratıyor. ha bu fiyat eder mi, tabi ki etmez ama lütfen işlemcisine bakarak g4 demeyin lütfen. lg bu telefonda baya baya sınıf atlamış

Islemcileri ayni olan telefona ayni demeyin dion zaten donanim belirliyor. Islemciyi yeni gibi yutturmak lg den sonra kullanicilara gelmis.

Adamlar işlemciyi yeni gibi uydurmaya calismiyorlar ki aynı işlemciyi kullandık çünkü sorunsuz çünkü az ısınıyor yanına 4GB ram koyduk vs vs ufuk Gürsoy yun dediği gibi kimine göre ucuz kimine göre pahalı cihaz emin olalım ki bu cihaz promosyon ile 2699dan giriş yapsaydi o gün almıştım birçok kişi de alırdı ben lg v10 nu lg g2 gibi görüyorum ilk başlangıç v verisi bence lg g2 kadar vazgeçilmez olacak

• g3 telefonumu satışa çıkardım v10 çıktı diye. hemen satıldı her işini telefondan yapan birisi olarak telefonsuz kaldım 5 gündür hattımı bile değiştirecektim nerdeyse ama kesinlikle başka telefon almayı düşünmedim vodafona gelmesini bekliyorum.fiyatıda diğer telefonlara göre makuldür diye düşünüyorum.
    işlemci dediğinizin kaç mhz'ini kullanıyorsunu oyunlar dışında? idle hızına ve uygulamalar kullanrken bakın bakalım cpu hızına. zaten asla tam güçle çalışmazlar. snapdragon 810 sorunlu bi işlemci, lg'nin daha iyi bildiği 808 kullanmanın bana kalrsa nedeni bu. adamlar kasaya yönelmiş g3 kasa çatlama sorunu hala sürüyor. sorun hızsa 4gb ram var zaten. bana kalırsa güzel bi telefon ancak fiyatı en fazla 2300 olmalıydı.

• tomyetgin T kullanıcısına yanıt
    vodafone bayisine dün sordum 10 güne geliyor dedi. fiyatı da aylık 200 olacakmış, örneğin red L tarifesi 100 diyor, cihaz da +100 diyor. bana abartı geldi tarife fiyatı

• cmlunrssl kullanıcısına yanıt
    ankamall bimeks'te varmış. ben de ankaraya gidiyorum bugün. bimeks'in dün dediğine göre hafasonuna özel cep telefonlarında %5 bipara tanımlayacaklar hesaba

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.