Şimdi Ara

★★★ LG V10 ANA KONU ★★★ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.051
Cevap
33
Favori
212.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyatının düşmeyeceğini bilsem koştura koştura alacam ama aldıktan 40 gün sonra yılbaşı var. kesin 2300e falan satacaklar :/
  • Arkadaşlar Ocak, şubat gibi bu cihazın fiyatı 1900, 2200 civarı... Akıllı olun tuzağa düşmeyin. Birkaç ay dan hiçbir şey kaybetmezsiniz. Nefsinize hakim olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası şuanda beklemedeyim biraz daha dusmeli fiyat alan oldumu aramizda

• Bekliyoruz ama beklemek de zor be hacılar. 2400 civarına inince ben alırım daha fazla inerse de kullandığıma sayarım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturkmen

quote:

Orijinalden alıntı: SoulDreath

Avea'da G4 fiyatı 2199tl şu an

Teknoloji marketlerde yakın zamanda daha uygun olma ihtimali yüksek.

Bir de lansman için 18 kasım gördüm, bugün olduğuna emin miyiz?

G4 şimdi 1500 TL'ye alınıyor. Operatör kazık fiyat.
    V10 da da aynısı olursa. -700 TL yani. 2000 TL'ye alınabilecek.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-g4-h815-32-gb-deri-ve-altin-kapakli-196318117

Buradaki fiyat şimdi 1452 TL. 100 TL puan da hediye. Yani 1352 TL'ye geliyor.

Muhtemelen V10 da yakında G4 gibi düşer. 1352 TL olmasa bile 2000 TL civarları olabilir.

• quote:

quote:

quote:

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-g4-h815-32-gb-deri-ve-altin-kapakli-196318117

Muhtemelen V10 da yakında G4 gibi düşer. 1352 TL olmasa bile 2000 TL civarları olabilir.

Hasan Hüseyin Elektronik garantilileri resmi garantililer ile kıyaslamayın. Birisinde vidalarınız yalama olana kadar tamire gider gelir, birinde yeni cihaz verirler...

İkinci eller düşmeye başlamış ->

• Note 5 almıştım çıktığında 3 hafta sonra şarj istasyonlu kampanya çıkarttılar, çok üzülmüştüm. Belki bunda da bir kampanya çıkar 2-3 haftaya! En azından fiyat kırarlar.. Note 5'de kazık yedim, vallaha v10'da da yersem hiç hoş olmayacak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhant

quote:

quote:

quote:

http://www.avea.com.tr/web/Cihazlar/AkilliTelefonlar/LGG4

Hasan Hüseyin Elektronik garantilileri resmi garantililer ile kıyaslamayın. Birisinde vidalarınız yalama olana kadar tamire gider gelir, birinde yeni cihaz verirler...

İkinci eller düşmeye başlamış ->http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-takasli-lg-faturali-lg-garantili-64gb-lg-v10-245775031/detay

sabah sabah iyi güldüm bu ilanla. iyiki paylaştınız. takas istekleri efsane. şu anda minimum satış rakamı 2189 TL olan Z5in üstüne 600 TL istiyor.

• Kimse almadimi cihazı daha .d izlenim bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: setbys

Kimse almadimi cihazı daha .d izlenim bekliyoruz

Bu fiyata bir süre kimse almaz :D Ben pazar günü gidip sağını solunu mıncıklayacağım ama bu fiyata ancak mıncıklanır alıp eve götürülmez.
  • Bir hafta sonra 2400 TL'ye düşer görürsünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Bir hafta sonra 2400 TL'ye düşer görürsünüz.

düşmez bence, lg türkiye yetkilisi dediya pirimiyum cihaz diye :P

o değil de sanırım gerçekten kötü bir cihaz herhalde, şu başlığa bakarımısınız, sürünüyor resmen kimse yok konuda....
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhant

quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Bir hafta sonra 2400 TL'ye düşer görürsünüz.

düşmez bence, lg türkiye yetkilisi dediya pirimiyum cihaz diye :P

o değil de sanırım gerçekten kötü bir cihaz herhalde, şu başlığa bakarımısınız, sürünüyor resmen kimse yok konuda....

Cunku cihaz note 5 den pahalı ve daha kotu. Ben 808 li bir cihazı bu fiyattan cıkarmaya utanırdım. G4 ve note 5 fıyatına bakkarsak bu telefon max 2100 TL olmalıydı.

Fiyat premium ama telefon değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 20 Kasım 2015; 13:52:53 >
  • Almayın arkadaşlar. Bir süre bekliyelim. Saginizdaki solunuzdaki onunuzdeki gorduklerinize soyleyin aldirmayin. Diğer ülkelere verdiği değeri Türkiye'ye vermeyen ve bu fiyat politikasini yapan LG'ye tepkimizi gosterelim. Kablosuz şarj cihazı, batarya ve 200 gb hafıza kartı kampanyasını bize de yapmaliydi.

Ayrıca g2 de ekran sararmasi g3 kasa catlagini kullanıcı hatası diyen paralel ithalatcilara paranızı kaptirmayin.

• No Way Out kullanıcısına yanıt
    Kötü demeyelim. Ikisinin kulvarı farklı bence. V10 güzel bir telefon. Sadece Donanım olarak bakmak yanlış olur. Note 5 güzel ama V10 da güzel. Note 5 de işlemci güzel ama arayüz berbat. Kasa gorseli güzel ama sağlam değil. V10 ile yapılan karşılaştırma da programları 1-2 saniye önce açıyor evet ama arkaplandan çağırmada V10, note 5 den 4-5 saniye önce açıyor gibi gibi... LG fiyat konusunda yanlış yaptı. Bu telefonu ya 2300-2400 den cikaracakti ya da yanında hediye verecekti. Öyle yapsaydi şuan fiyat yerine burada telefonun ozelliklerini yaptıklarını konuşuyor olacaktık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablodiablo -- 20 Kasım 2015; 14:22:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

quote:

Orijinalden alıntı: setbys

Kimse almadimi cihazı daha .d izlenim bekliyoruz

Bu fiyata bir süre kimse almaz :D Ben pazar günü gidip sağını solunu mıncıklayacağım ama bu fiyata ancak mıncıklanır alıp eve götürülmez.

Hocam inanın yorumunuza sesli güldüm, sizin ki aynı "evlenilecek kız değil, eğlenilecek kız" gibi olmuş.
  • Ahahah biraz öyle olmuş evet :D
  • Adrenalin206 A kullanıcısına yanıt
    avea bayilerinde haftasonu, pazartesi salı da teknomarketlerde olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmlunrssl

avea bayilerinde haftasonu, pazartesi salı da teknomarketlerde olur...

o mesajı cok önce yazmıstım tesekkürler yinede ilginiz icin ben bu zamana kadar beklemeye tahammül edemeyip iphone 6 s plus da kullandım tercihimi v10 da bu fiyatı görüncede iyikide beklememişim diyorum ayrıca telefonu dün gidip inceledim istanbulda 3 yerde teşhir ürünü olarak incelemeye acılmıs marmara forum - istanbul forum - mall of istanbul buralarda inceleme sansı bulabilirsiniz ...
  • Adrenalin206 A kullanıcısına yanıt
    Ben ankaradayım henüz görmedim cihazı. Şu an sony z5 kullanıyorum, bir süre de lg g4 kullandım. Z5 de 810 bariz g4 de ki 808 den iyi (oyunlar için söylüyorum) ama v10 ilginç bir cihaz ve ilgimi çekiyor açıkcası... Görüp bir karar veririm artık

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.