Şimdi Ara

★★★ LG V10 ANA KONU ★★★ (294. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.051
Cevap
33
Favori
212.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: luix

benim v10da bootloop oldu. garantiside fonoteldi. fonotel iflas edince telefon ortada kaldı. lg servisi anakarta 900tl diyor ama imeisini tanımlatamayız diyor. tek çare ekranı kırık kullanılmayan bir v10 olup parça niyetine almak.

Hocam aynı problem bende de var (BootLoop) benim telefonda Fonotel. Uygun fiyatlı anakart arayışı içerisindeyim. Yurtdışından

Asla almam LG bir daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: meeb

var alma sakın şarjı max 2.30 dk gidiyor.

Bootloop ve ghost screen var .

İlla lg alacaksan v20 veya g5 ( bunlarda da ghost screen var ) tavsiye ederim hem g5 ve v20 in android 8 alacağı kesin gibi .

Android 8 alacak modeller arasında V10 da var sanırım google da aratayım dedim teknositelerde V10 da var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolyo kullanıcısına yanıt
    lg henüz resmi açıklama yapmadı.Onlar öngörü sadece.

Bencede alması gerek zira abisi g5 ile aralarında birkaç ay var ancak büyük ihtimal lg android oreo 8 i vermeyecek nereden biliyorum nougat ı bile hatır için verdiler bahaneleri işlemci chipseti bilmem nesi desteklemiyormuş falan filan.

eski bir lg kullanıcısı olarak lg genelde cihazlarına 3 ana sürüm versiyon güncellemesi veriyor.v10 5.1.1 lolipop ile geldi

Android 6.0 Marshmallow ve son olarak 7 nougatı aldı

Dediğim gibi 8 gelmeyecek cihaz çok satmadığı gibi kronik sorunları yüzünden g4 gibi lg nin başına bela oldu.

arızalanan v10 ların bile yerine g5 veriliyor çoğunlukla.

lg hem uğraş hemde kaynak kullanmak istemiyor üvey evlat gibi kaldı.

aynı kaderi şuan v20 yaşıyor cihazı ilk alanlardanım iki kere geldi bir daha hiç bir güncelleme gelmedi.

Ama g5 bakıyorum arkadaşta var heralde bir saysak 8 kere güncelleme geldi ve v20 den stabil çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 29 Ağustos 2017; 21:8:48 >

• meeb kullanıcısına yanıt
    Bana da vermez gibi geliyor ama içimden bir ses verecek diyor 😊 Ayrıca bu sitelerde dolaşan liste genelde aynı yani tahminden öte gibi duruyor.

Vermese de sıkıntı yok nougat bizi baya götürür zaten.

• quote:

lg henüz resmi açıklama yapmadı.Onlar öngörü sadece.

Bencede alması gerek zira abisi g5 ile aralarında birkaç ay var ancak büyük ihtimal lg android oreo 8 i vermeyecek nereden biliyorum nougat ı bile hatır için verdiler bahaneleri işlemci chipseti bilmem nesi desteklemiyormuş falan filan.

eski bir lg kullanıcısı olarak lg genelde cihazlarına 3 ana sürüm versiyon güncellemesi veriyor.v10 5.1.1 lolipop ile geldi

Android 6.0 Marshmallow ve son olarak 7 nougatı aldı

Dediğim gibi 8 gelmeyecek cihaz çok satmadığı gibi kronik sorunları yüzünden g4 gibi lg nin başına bela oldu.

arızalanan v10 ların bile yerine g5 veriliyor çoğunlukla.

lg hem uğraş hemde kaynak kullanmak istemiyor üvey evlat gibi kaldı.

aynı kaderi şuan v20 yaşıyor cihazı ilk alanlardanım iki kere geldi bir daha hiç bir güncelleme gelmedi.

Ama g5 bakıyorum arkadaşta var heralde bir saysak 8 kere güncelleme geldi ve v20 den stabil çalışıyor

Peki G5 v10 a kıyasla nasıl telefon? Yakında ben de servise vereceğim. Ghost screen var, pilim bozuldu sanırım %20 civarı kapanıyor, parmak izi okuma her 10 kerede en az 3-4 kere hata veriyor ve kullanılamıyor diyor.

Eğer G5 verirlerse hiç de hoşuma giden bir telefon değil tasarım ve şekil olarak, o sebeple soruyorum.

• La Alegria kullanıcısına yanıt
    açıkcası g5 ile v10 arasında kalmıştım alırken ikisinide alma olanağım vardı fiyatları yakındı birbirine.Tercihimi v10 dan yana kullandım ikinci ekran üzerindeki dac çipi dayanıklılığı vs çekici gelmişti.Başlarda hatta arkadaşlar yarışa girdik seninki iyi benimki kötü😎 .Sonları ise anladığım g5 daha sorunsuz ekranı itibari ile kullanımı daha pratik bataryası daha iyi gidiyor.Ekranı kamerası bariz daha iyi olduğunu gördüm.İkinci ekrana da always on ekrana alternatif olduğunu görünce ben sevdim.Lg yazılımsal olarak daha fazla destek veriyor.Bayramdan sonra bende göndericem büyük ihtimal g5 gelecek üzülmücez yani.

• Evet v10 im yeşil ekran ve sonrasında uçtu. Bayram günü telefonsuz kaldık. Konu ile bilgisi olan var mı. Bootlop dedikleri sorun da değil. Logodan sonra kalıyor. Servis Nasıl davranıyor bu günlerde arızalı v10 lafa. V20 verseler de yüzümü güldürseler. Ne olursa olsun abi daha lg ye bulaşmam...

Edit resim ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shindorei -- 2 Eylül 2017; 15:29:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shindorei

Evet v10 im yeşil ekran ve sonrasında uçtu. Bayram günü telefonsuz kaldık. Konu ile bilgisi olan var mı. Bootlop dedikleri sorun da değil. Logodan sonra kalıyor. Servis Nasıl davranıyor bu günlerde arızalı v10 lafa. V20 verseler de yüzümü güldürseler. Ne olursa olsun abi daha lg ye bulaşmam...

Edit resim ekleme

Resimleri
     ★★★ LG V10 ANA KONU ★★★ ★★★ LG V10 ANA KONU ★★★

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Para iadesi talebinde bulundum ve dört aylık bekleyişin ardından hakem heyeti lehime karar verdi. Aşırı ısınma ve ghost screen sorunu malum. 2700 tl ye nakit olarak almıştım Bimeks' ten. Servise hiç göndermedim çünkü Vintek'i aradığımda hayalet ekran için hiçbir işlem yapmayacaklarını beyan ettiler bende bu şekilde verdim dilekçemi. Sonrasında V20 aldım ilk başlarda çok memnundum ama sonra o da ısınmaya başladı ayrıca dokunmatik hassasiyetinde sorun vardı oyunlarda ekran parmaklarımı çoğu zaman algılamıyordu ve sattım tekrar uğraşmak istemedim. Lanet olsun büyük konuşmak gibi olmasın ama değil dünyanın evrenin en iyi telefonunu yapsa bir asla LG almam.
  • Pil bitip şarja takılı iken %8-10 gibi telefon otomatik açılıyor, bunu kapatabiliyor muyuz.. Pil zayıfladığı için %8 de açılmaya çalıştığında sıfır a iniyor batarya .tekrar bir kaç kere aç kapa döngüsüne giriyor.

• seeyeah S kullanıcısına yanıt
    Evet sıkıntılı bir durum telefon için fakat bir ayarı yok gibi bulamadım ben

• Anakart arızası için servise verdiğim cihaz anakartı gelmiş. Telefon için ne arızası var diye sorduklarında ghost screen i de araya sıkıştırarak şansımı denemek istedim. Paneli de değiştiriyorlar :) Değişen panellerde Ghost screen i gideremediklerini düşünüyorum ama bu konu hakkında bilgisi olan arkadaş var mı ?

★★★ LG V10 ANA KONU ★★★
  • shindorei kullanıcısına yanıt
    hangi servise.vermiştiniz hocam?onarımı olan v10 ilk defa duyuyorum gibi.birşey çoğu kişide direk g5 vermişlerdi.

hem panel hem de anakart değişimi saçma olmuş.uğraşmaları gene ayrı bir saçmalık.

• quote:

hangi servise.vermiştiniz hocam?onarımı olan v10 ilk defa duyuyorum gibi.birşey çoğu kişide direk g5 vermişlerdi.

hem panel hem de anakart değişimi saçma olmuş.uğraşmaları gene ayrı bir saçmalık.

Şengüller Maltepe ye verdim direk. Anakartım yandı. Yeşil ekran burada da paylaşmıştım zaten. Orada cihazı alan arkadaşla hatta geyik şeklinde konuştuk ghostum da var filan diye ama siz için hayalet göremiyorsunuz filan diye. O da yapılmıyor ama istersen yazıyım dedi yaz dedim bende.
    keşke cihaz değişimi olsaymış ama sağlık olsun tabii.İnş sorunsuz kullanırsınız.

• meeb kullanıcısına yanıt
    Şahsen cihaz değişimini istemiyordum. V10 yerine G5 kalsın :) G5 ile değiştircez deseler direk para iadesi isteyecektim zaten.
  • Evet arkadaşlar anakartı yanan V10 u servisten anakartı ekranı bataryası değişmiş olarak teslim aldım. Ekrandaki ghost screen i görünce arkadaş da ağladı galiba halime acıyıp ekranı da değiştirmiş.
    v10'da da g4'te olduğu gibi bootloop sorunu mu var? hayalet ekran çok ileri seviyede miydi?
  • ArchLord kullanıcısına yanıt
    thh'ye başvurma gerekçeniz neydi? bilirkişi telefonunuzu inceledi mi? bilirkişi raporunda ne yazdı? bilirkişi sokak aralarındaki telefoncular mı?
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    var hocam .Eşiminki aylardır donup kalıyor bootlop olunca servise vericez kısmetse :)

ghost olayı da fazla.

v serisine özel bir arzunuz yoksa g6 alın derim fiyatı 2100 lere kadar düşüyor.
  • 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.