Şimdi Ara

★★★ LG V10 ANA KONU ★★★ (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.051
Cevap
33
Favori
212.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim telefonda bootlop yoktu direk yaktım ben anakartı :D Ghost screen olayı ileridiydi baya.programla filan hallediyodum ghost olayını. Arkadaş telefonu test için açınca gözleri yandı galiba kıyamayıp ekranı filan değiştrimiş.
  • shindorei kullanıcısına yanıt
    nasıl yaktınız hocam ?varsa yöntemi en garantisi bozup göndereyim. böyle arada bir donunca video da çeksem inanmıyorlar.

sanki keyfimden gönderiyorum cihazı servise.Böyle mantıkları var bazılarının . En iyisi yakıp göndermek :d
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Valla nasıl olduğunu bilmiyorum. 1 2 sayfa önce zaten görselini paylaştım. Bayramda oldu telefonla görüştükten sonra kapanmış.
  • Kapanan lg v10 64gb cihazı Hepsiburada aracılılığı ile delta servise göndermiştim 7 temmuz tarihinde.
    20 iş günü geçince 27. gün Hepsiburada ya kayıt bıraktım. "cihazın yenisini istiyorum" şeklinde.

33. gün delta servisi aradım. delta servis cihazın onarımda olduğunu ilk etapta onarım yapılacağını fakat yeni cihaz talebimin alındığını belirttiler biraz yuvarlak kaçak göçek konuştular.

Bugün bana hepsiburada dan "cihazın bedelinin iadesinin" yapıldığını belirten mail ulaştı.

İyi ki cihazı hepsiburada dan almışım hiç uğraştırmadan iadeyi yaptılar. Başka satıcılardan alsaydm hakem heyeti falan uğraşacaktık gibi. yeni cihazı da kendilerinden alacağım.

acaba yine lg v10 mu alsam?? cihazdan memnundum ön kamerası hariç. elimde 2 ekstra pili de var.
  • Ücret iadesi alman iyi olmuş. Ben de teknosa dan almıştım cihazı. Sıkıntı yaşarsam senin gibi, direk teknosa ya versem cihazı ücret iadesi alma durumu ne olur? Servis yerine mağazaya iade daha mı avantajlı. Konu ile ilgili teknosa tecrübesi olan varsa bilgilendirebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu son işletim sistemi güncellemesinden sonra video izlerken sesi açsam yada kıssam video duruyor özellikle facebook ta çok sinir bozucu oluyor. Ne yaptıysam çözüm bulamadım, bu sorunu yaşayan ya da yaşayıp çözüm bulan varsa ne olur yardımcı olun...

• quote:

Orijinalden alıntı: seeyeah

Pil bitip şarja takılı iken %8-10 gibi telefon otomatik açılıyor, bunu kapatabiliyor muyuz.. Pil zayıfladığı için %8 de açılmaya çalıştığında sıfır a iniyor batarya .tekrar bir kaç kere aç kapa döngüsüne giriyor.

Bende de bu oluyor % 15 in altında iken her an kapanabiliyor sonra şarja taktığımda resmen bir devinim başlıyor. Bunu şimdilik usb kabloyu değiştirerek yendim. Mevcut ps4 cihazımın joysitck şarj etmek için verdiği kabloyu kullanıyorum çatır çatır açılıyor.
  • Tuhaf bir problemle karşı karşıyayım. Telefon TR garantili ancak yurtdışında farklı ulke sim kartını takıp WİFİ açarsam telefon kendini resetliyor ve bir daha açılmıyor. Eğer WİFİ açmaz 4G kullanırsam hiç sıkıntı yok. İçinden sim kartı çıkarınca WİFİ çalışıyor. Servise gittim, normal oldugunu ve bunun bir problem teşkil etmediğini söylediler. Şaşkınlıkla yani bu telefonu yurtdısında kullanamıyormuyuz diye sorunca ne yazık ki bazen böyle uyuşmazlıklar olabilir dediler. Şimdi size sorarım sen kendi ülkende telefon al garantili ama yurtdısında "bazen" kullanama!! Başına böyle bir durum gelen varmı? Ne yapmalıyım? Her yurtdısında farklı telefon mu tasıyacaz yanımızda?
  • zipmaker kullanıcısına yanıt
    Hocam benim v10 da bootloop oldu zaten eşim diyordu son zamanlarda donmaya , pil %15 lerden direk %5 lere gelip aniden kapanıyordu.

Bende araştırmalarım neticesinde izmir ayes elektroniğe gönderdim cihazı. Wintek merkez servis olduğundan ellerinde daha fazla imkan olur değişim için sıkıntı çıkarırlar diye düşündüm.Malum küçük servisler pek uğraşmak istemeyebiliyorlar tamir ile.Zaten ekranda ghost screen de vardı.Umarım pil , ekran ve anakart değişimi ile uğraşmayıp direk yeni cihaz gelir diye umut ediyorum.V10 gelmesinde g5 g6 artık kısmetimize ne olursa .Çünkü 1 yıl sonra yine bootloop olma ihtimali yine olacak.

Son zamanlarda direk pil düşmeleri duydum bazı arkadaşlar.

Ekran da donma , siyah ekran vermeler , ara sıra aşırı ısınma bootloop habercisi arkadaşlar dikkat edin. bizim tatil fotoğrafları gitti:(

• V10 için güvenlik güncellemesi geliyor.

★★★ LG V10 ANA KONU ★★★

• İyi akşamlar.LG V10 Türkiye sürümünde olan cihazlar root yapılabiliyor mu?
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Dostum sen hayırdır? Ne anlatmak istediğini anlamadım bir derdin mi var?
  • ArchLord kullanıcısına yanıt
    dalga mı geçiyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

dalga mı geçiyorsun?

Neden dalga geçeyim?
  • Merhaba arkadaşlar şuan sıfır yurtdışı imei atılmış v10 lar 750 tl olmuş fiyatları almaya değermi yeni seri felan geldimi bootlop du ghost screen bu tarz sorunlar devam ediyormudur
  • Fiyat konusuna bir şey diyemem.Ama onun dışında v10 almanızı tavsiye etmiyorum.

Batarya,ghost screen sorunları bir yana Türkiye sürümlerine root bile atılamıyor.

• Kanada dan alınmış bir tane bulmuştum ama forumu okuyunca baya soğudum ya.. G3 den mi5 e geçtim mi 5 çok iyi telefon ancak vodafone ile sorunlu çalışıyor DELTA servis de çözemiyor. Acaba g6 nasıldır ki... lg iyiydi g3 yıllarca kullandım...
  • ozelfen kullanıcısına yanıt
    mi. marka telefonların kameraları ultra dandik. çok baktım.

lg v20 düşün derim

v10 bir yıl ömrü olan cihaz. garantisiz almamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 9 Ekim 2017; 5:3:9 >
  • Hocam g3 g4 ve g5ten sonra v10 maceram oldu , v20 de istiyorum ama malum konulardan dolayı tereddütlerim var, alınır mı sizce, kullandınız mı

• pmomer kullanıcısına yanıt
    v20 yi çok inceledim harika cihaz ama on kamerası çok kötü. adamlar v10 dan hiç ders almamışlar. birde cihazın asıl arka kamerası sensor kodu değişik olduğu için maksimum çözünürlük de 4:3 fotoğraf çekiyor.

gerçi bu ön kamera rezilliğini ukraynali bi coder Google pixel in programını snap dragon 821 üstü cihazlara port ederek çözmüş.

v20 ye bu yüklenerek sorun çözülebilir

Bu dediklerim dışında mükemmel cihaz (Cüzdanimda pil taşırım dersen)

ha ben ne yaptım oneplus 3t aldım 350-400 liram cebimde kaldı bi takım artılara sahip oldum tek sorun mikrofonun yüksek sesli ortamlarda sesi düzgün kayıt edememesi onun içinde bişeyler yaptık cihazı root ederek bakicaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 9 Ekim 2017; 17:55:40 >
  • 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.