Şimdi Ara

★★★ LG V10 ANA KONU ★★★ (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.051
Cevap
33
Favori
212.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimde aklım v30 da ama işte.. 5 bin den çıkacak diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta V10 umda birden bire yeşil ekran problemi oluştu. Telefon yeşil ekranda kalıyor açılmıyordu. Vintek Mecidiyeköy servşse götürdüm. Allahtan cihaz garantiliydide bedava yaptırdım. Anakart değişti normalde 600 TL falanmış fiyatı. Üstelik benim cihaz 32 gb versiyonuydu, yeni taktıkları anakart 64 gb :) Açıkçası işime yaradı bozulması...

Şu an telefonum android 5.1.1 sürümünde. Yazılım güncellemesini kontrol ediyorum güncel os sürümünü kullanıyorsunuz diyor. Bilgisayar üzerinden güncellesemmi bilemedim.

• Faturanız var mıydı? Benim faturanızı getirin değiştirelim dediler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vincent Janssen

Faturanız var mıydı? Benim faturanızı getirin değiştirelim dediler...

Tr garantiliydi ama faturasız almıştım. Ürünü satan mağazaya götürdüm önce sıkıntı olmaz imei den bakıyorlar faturaya gerek yok dedi. Vintekte fatura sormadan yaptı. Bi kaç sene önce g3 ümde fatura istemişlerdi.

• Bugünlerde telefonum kendi halinde dururken restart atmaya başladı. Bootloop'a giden yol buradan mı geçiyor yoksa :(
  • kameranın olduğu kısım sapsarı oldu galiba içten yanıyor böyle bir şeyle karşılaşan oldumu?
  • Selamlar arkadaşlar telefonum kendi kendine dokunmatiği basmya başladı.Ekran kaymaya başladı 2 ekran birbirine karışıyor. Kendiliğinden ekran kararıyor bu olaylar başına gelen oldumu. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuvasaray -- 14 Ekim 2017; 23:19:10 >

• yuvasaray kullanıcısına yanıt
    Hertürlü anlık kasma dokunmatik tepki vermemesi arasıra kararlamalar ekran acılıp kapanmalar bootllop habercisidir lütfen yedek alınız tecrübe sabittir.

• Yedek aldım komple kapandı artık hiç iş görmüyor.Garantisi mevcut tamiri anakart değişimi ilemi yapılıyor

• yuvasaray kullanıcısına yanıt
    Evet yedek parça yoksa g5 veriyorlarmış.

İzmir ayes elk. Gönderin.vintek merkez servis olduğuna tamir imkanı daha büyük değişim veya ücret iadesi istiyorsanız izmire gönderin küçük servislerin temin süresi daha uzun 20 günden sonra hak doğuyor 6 ayı geçtiyse cihaz.

• İstanbul bilişimden aldım 6 ay oldu ithalatçı garantili istanbul bilişim bakıyor umarım sorun çıkarmazlar

• Arkadaşlar merhaba,

Telefonu 1.5 yıl sonra bootloop'a girdiği için geçen servise gönderdim. Anakartı değişip geri göndermişler. Şimdi telefonun sürümü 5.1.1 olarak gözükmekte, ve güncellemeler kısmında da güncel olarak gözüküyor. Bunun sebebi ne olabilir? Bir kaç gün sonra kendi kendine günceller mi? Yoksa manuel olarak mı güncellemem gerekir?
  • İzmir ayes elktroniğe gönderdiğim v10 cihazımın 20 iş günü yasal süresi doldu.Aradığımda parçaların gelmediği cihaz değişim talebi açıldığı söylendi.Ücret iadesi istedim talep sonucuna göre cevaplandırılacağı hangi cihazın geleceği bilgisi verilemeyeceği söylendi.

Tavsiyem bootloop olan v10 cihazı sahibi arkadaşlar cihazlarını izmir ayes elk. Servisine göndersinler küçük servis olsuğuna ellerinde yedek parça kısıtlı ya da siparişle geliyor.20 iş günü doluncada ücret iadesi yada değişim şansı doğuyor.Wintek merkez servis olduğuna hemen anakart değiştirilip gönderiliyor.

Ellerinde v10 cihazı olan arkadaşlar cihazlarınız garip davranışlar ekran donmaları aniden kapanmalar başlarsa garanti süresi dolmadan ellerinden cıkarsınlar.

• Arkadaslar gecenlerde htc a9 cep telefonum ile v10 takas yaptım anakartı degısmıs dedi cocuk bataryadan oturu telefon cok guzel ama kullandıgım gundem beridir ekranda donma oluyor , sarjda ve bazen normal birseyde asırı ısınıyor ,ve su dıkkatımı cektı ekran gecişlerinden sonra sayfa degismesine rahme iconlar altta gozukuyor. Bataryayı soylemıyorum gunde en az 2 kere satj oluyor oyun oynamasam bile. Birde bazen arka arkaya oldu cebime koyuyorum bir alıyorum telefon kapanmıs tusa basıyorum acılıyor ama ne bilim sanki xorlamadan kendi kapanıyor hibime geldi bu sorunları aranızda yasıyan varmı. Birde servise bir kere gitmıs ve anakartı degişmiş telefonu gene benzeri şikayetten gondersem sadece ana kartınımı degiştirirler

• quote:

Orijinalden alıntı: dark_dewil

Arkadaslar gecenlerde htc a9 cep telefonum ile v10 takas yaptım anakartı degısmıs dedi cocuk bataryadan oturu telefon cok guzel ama kullandıgım gundem beridir ekranda donma oluyor , sarjda ve bazen normal birseyde asırı ısınıyor ,ve su dıkkatımı cektı ekran gecişlerinden sonra sayfa degismesine rahme iconlar altta gozukuyor. Bataryayı soylemıyorum gunde en az 2 kere satj oluyor oyun oynamasam bile. Birde bazen arka arkaya oldu cebime koyuyorum bir alıyorum telefon kapanmıs tusa basıyorum acılıyor ama ne bilim sanki xorlamadan kendi kapanıyor hibime geldi bu sorunları aranızda yasıyan varmı. Birde servise bir kere gitmıs ve anakartı degişmiş telefonu gene benzeri şikayetten gondersem sadece ana kartınımı degiştirirler

Kardeş bu saydıklarını aynen yaz ve servise ver cihazı tahminen değişen anakartta yada montajında sıkıntı vardır. Ayrıca ekrandaki bahsettiğin sorunun adı ghostscreen diye geçer onuda o şekilde belirt.

• Cok saol hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: meeb

İzmir ayes elktroniğe gönderdiğim v10 cihazımın 20 iş günü yasal süresi doldu.Aradığımda parçaların gelmediği cihaz değişim talebi açıldığı söylendi.Ücret iadesi istedim talep sonucuna göre cevaplandırılacağı hangi cihazın geleceği bilgisi verilemeyeceği söylendi.

Tavsiyem bootloop olan v10 cihazı sahibi arkadaşlar cihazlarını izmir ayes elk. Servisine göndersinler küçük servis olsuğuna ellerinde yedek parça kısıtlı ya da siparişle geliyor.20 iş günü doluncada ücret iadesi yada değişim şansı doğuyor.Wintek merkez servis olduğuna hemen anakart değiştirilip gönderiliyor.

Ellerinde v10 cihazı olan arkadaşlar cihazlarınız garip davranışlar ekran donmaları aniden kapanmalar başlarsa garanti süresi dolmadan ellerinden cıkarsınlar.

"Ellerinde v10 cihazı olan arkadaşlar cihazlarınız garip davranışlar ekran donmaları aniden kapanmalar başlarsa garanti süresi dolmadan"
    evet bunu telefonculardan da çokça duydum.
    v30 çıksa biraz ucuzlasa diyeceğim, daha yüzünü göremedik. v20 ile takas edip oradan mı v30'a atlasam diyorum. Değeri de gittikçe düşüyor cihazın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huddleston

Arkadaşlar merhaba,

Telefonu 1.5 yıl sonra bootloop'a girdiği için geçen servise gönderdim. Anakartı değişip geri göndermişler. Şimdi telefonun sürümü 5.1.1 olarak gözükmekte, ve güncellemeler kısmında da güncel olarak gözüküyor. Bunun sebebi ne olabilir? Bir kaç gün sonra kendi kendine günceller mi? Yoksa manuel olarak mı güncellemem gerekir?

bilgisayardan güncelleyin hocam.
  • Ben de bugün bootloop kervanına katıldım. Ben de ilk olarak yeşil ekran çıktı. Telefon y.dışından alınma. Anakartı nerede değiştirmemi önerirsiniz?
  • GörünmezAdam kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Öyle yaptım. Şuanlık bir sıkıntı yok gibi tekrardan :)
  • 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.