Şimdi Ara

★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★ (599. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.313
Cevap
93
Favori
844.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 597598599600601
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

usb modunu photo transfer'e alıp tekrar deneyebilirsin.

• Elitforce kullanıcısına yanıt

ingiltere romu diye biliyorum.

• angelmanta kullanıcısına yanıt

ben çok kararsızım satsam mı satmasammı.4 yıldır sıkılmaya başladım artık ama maceraya da girmek istemiyorum bir yandan.Samsung s10+ alınabilir diye düşünüyorm 2. el temiz o fiyatlara nasıl olur sizce?

• Arkadaşlar Havoc os android 11 kurdum,şunu söyleyim kullandığım en iyi harici rom bu oldu hayatımda.LG güncelleme verse anca bu kadar güzel bir güncelleme verebilirdi diyorum.Mutlaka deneyin.

• V30 için batarya nereden alabiliriz kaliteli? Orijinal batarya var mıdır?

• ultiMance kullanıcısına yanıt

Aynı şeyi ben yazacaktım. Orjinal pil bulmamız lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir telefon alacağim ancak önceliklerim biraz farklı..

Ses kalitesi çok iyi olmali.. Özellikle KABLOLU kulaklık ile müzik kalitesi en önem verdiğim konu.. Sürekli araçla motorla yolculuklara çıkıyorum ve telefonda en çok yaptığım şey müzik dinlemek.. Var mı bir öneriniz.

• Bir arkadaş bir zamanlar burada "Lg v30 plus kullanıyorum. Şarjı eşimin mate 10 pro dan fazla gidiyor. Sanki 4bin ma batarya var gibi... Ekranda çok iyi sadece dış sesi yetersiz buluyorum ben onda da cihazı rootlayıp dual speaker mod yüklüyorum üst kısımdan da ses çıkmaya başlıyor." paylaşım yapmıştı.

Bende (telefon rootlu) sesin ahizeden çıkması için Dual Speaker mod dosyasını arıyorum. Nasıl yapıldığını da yazarsanız sevinirim. Yanlış bir kurulumla sesin gitmesini istemiyorum.

• Sedat. kullanıcısına yanıt

Samsung Galaxy S21 ve S22 serilerine bakabilirsiniz.

• Sedat. kullanıcısına yanıt
    Hocam araç sürerken kesinlikle müzik dinlemeyin. Çevredeki sesleri duymuyorsunuz can güvenliği açısından çok tehlikeli.

Sorunuzun cevabına gelirsek V30’dan sonra geçeceğiniz hiçbir güncel cihaz sizi ses konusunda tatmin etmeyecektir. En mantıklı çözüm alacağınız cihazın yanına USB DAC almanız olacaktır.

Son olarak; V30'dan sonra geçilecek tek telefon başka bir V30'dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 8 Temmuz 2022; 3:42:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luke Cage kullanıcısına yanıt

Bende "Havoc-OS-v3.11-20201128-joan-Unofficial.zip android 10.0 kurdum. İlk kurulumda kabosuz ağı göremediği için kurmadım. Sonra kablosuz ağı açtım ama sürekli kendiliğinden kapandı. Bend "lineage-16.0-20181206-UNOFFICIAL-h930e.zip romu kurdum. Şimdilik sorun yok görünüyor. Linki verirsen kurup denerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 8 Temmuz 2022; 16:24:55 >
  • Arkadaşlar rom çok güzel ve neredeyse kusursuz.Hız,batarya,dac her şey harika çalışıyor.1 haftadır kullanıyorum ne bir hata ne bir reset ne bir wi fi sorunu hiç bir sorun yaşamadım.İlaç gibi gelecek bu rom eminim mutlaka deneyin.Faydalı olur diye bırakıyorum buraya.

Hocam havoc'un 3.11 sürümünde arama ekranında ekran kararınca bile dokunmatik algılamaya devam ediyordu. Konuşurken falan kulak değip kapanıyordu. Bunda o sorun çözülmüş mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Mikael Akerfeldt -- 12 Temmuz 2022; 9:58:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lars Mikael Akerfeldt kullanıcısına yanıt

Hocam sizin için kontrol ettim bu durumu evet sorun çözülmüş,ekran karardığında dokunmatik algılanmıyor.Bizzat sensörü kapatıp denedim.

Hocam peki bootloader olayını nasıl yapıyoruz. Ben önceden açmıştım sonra memnun kalmayınca kapatıp stock a döndüm ama şimdi LG desteği kesmiş. Ama sanırım 1 tane daha genel yöntem vardı bootloader açmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 14 Temmuz 2022; 18:52:31 >
  • baymirza kullanıcısına yanıt

Değiştirdim ve memnun kaldım, tavsiye ederim.

Ben de aynı durumdayım, bu malzeme kalitesine ve optimizasyona sahip bir telefon şu anda en az 15 bin TL. Samsung A52s zihnimi çok kurcalıyor, belki o olabilir, V30'u aratmasından da çekinmiyor değilim.

• ultiMance kullanıcısına yanıt
    ★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★
    ★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★www.n11.com
    Lg V30 - V30 Plus Bl-T34 Batarya Pil + Tamir Seti Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/lg-v30-v30-plus-bl-t34-batarya-pil-tamir-seti-3510222?magaza=turantech

Bunu almıştım memnun kaldım.

• V30 ile 3 yılı bitirmek üzereyiz, değişiklik yapmak istiyorum, amiral gemisi telefonlara bütçem yetmiyor, Samsung Galaxy A52s modelini düşünüyorum, bu geçişten memnun mu olurum pişman mı?

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

Hocam satın almak için en uygun yer neresidir? Alımlarınız genellikle nerelerden yaptınız?

• 
Sayfa: önceki 597598599600601
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.