Şu anda 8 stock yüklü, bunun üzerine kurmayı düşünüyorum. 9 mu olması gerekli? Öyleyse güncellerim 9'a. Android auto sıkıntılı bu lg de, sırf onun için 12 kurmayı düşünüyorum. "Arrow" diye bi rom çıkarmışlar, verdiğiniz linkte. Bug olarak "usb debugging" işaretli. Sorun olurmu bu bilmiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★ (597. sayfa)
-
-
Bootloader kilidini açabilmek için temmuz ya da daha öncesi oreo gerekiyor. Eğer sürümünüz temmuz öncesi ise direk kilidi açacaksınız daha sonra yükleyeceğiniz romun android sürümüne göre güncelleyeceksiniz. Eğer daha güncel bir oreo kullanıyorsanız maalesef yine downgrade yapmanız gerekli önce.
Ben direk rehberi bırakayım her şeyi ayrıntılı anlatıyor orda.
xda forums(WTF...!) LG V30/V30+/V30S Bootloader Unlock & Root Method (With Clear Instructions)https://forum.xda-developers.com/t/wtf-lg-v30-v30-v30s-bootloader-unlock-root-method-with-clear-instructions.3790500/page-10#post-76584629Bu rehberi mümkünse işleme başlamadan önce de en azından bir iki kez tamamen okuyun, sindirin öyle başlayın. Adımlardan birinde yapacağınız bir hata brick ile sonuçlanabilir.
Attığım linkteki romlara gelince, los 19 ve pe12 üzerine çok fazla rom kuruluyor bu aralar. Hepsi birkaç küçük özellik dışında birbirinin aynısı bence. Benim tercihim pe12'den yana olur ama zamanınız varsa hoşunuza gidenleri deneyebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar oğlum 4 yıldır LG V30 Plus kullanıyor. Telefonun kılıfı ikiye bölündü. Spigen kılıf nereden temin edebilrim?
Forumdan bir arkadaşın elinde 2 tane varmış. Ondan satın aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 22 Haziran 2022; 12:10:43 > -
Arkadaşlar merhaba, 2,5 yıldır kullandığım v30'um son zamanlarda durduk yerde kapanmaya başladı. Açabilmek için ses açma kapama ve güç düğmelerine aynı anda basıp 10 sn kadar beklemem gerekiyor; çünkü sadece güç tuşuyla açılmıyor.
Bu sorun bazen de always on displaydaki kilitlenme ile oluyor, yani telefon kapanmış ama displaydeki saat kapandığı saatte donmuş şekilde kalmış.
Sizce bu sorunun nedeni ne olabilir?
-
V30+ telefomum için type-c to type-c kablo ve ona uygun şarj cihazı aldım. Evimdeki samsung tabletim bu kombinasyonla şarj olabiliyorken benim v30+ telefonum şarj olmuyor. Nedenini bilen var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kontak spreyi isimli bir temizlik spreyi var. Telefonum şarj olmakta sorun yaşıyordu. Bir kere temizledim şimdi direk hızlı şarj yapıyor kendi kablosu ve adaptörü ile.
Resetleyip yeniden kurmayı denediniz mi?
Arkadaşlar ben de kulaklıkla ilgili ilginç bir sorun yaşıyorum. Oyunlarda ve sistem seslerinde sorun yok. Ama telden bir müzik açsam ya da opera tarayıcısından youtube açsam ses alamıyorum. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Bi de ayrıca bizim telefona uyumlu ucuz yollu bir vr öneriniz var mı?
Başka bir şarj adaptörü ile deneme yaptınız mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maalesef bulamazsınız. Ben geçen yıl V30 aldım. O kadar aramama rağmen maalesef bulamadım.
Bu ROMlarda MQA desteği var mı?
Yanıtınız için teşekkür ederim.
Telefonu önce fabrika ayarlarına sıfırladım ama sonuç değişmedi. Sonrasında, Type-C portunu alkol ve minik bir fırçayla temizlemeye çalıştım, ardından Hard Reset attım. Telefon 2-3 gündür eski haline döndü. Sadece bir kez daha önce hiç olmadığı biçimde ufak bir donma yaşadım o kadar.
Bu arada, telefonunuza pil değişimi yaptırdınız mı, yaptırdıysanız yararı oldu mu hangi bataryayı kullandınız onu öğrenmek isterim?
-
Ön camı çatlattım. Sadece cam değişimi oluyor mu bunda?
-
Hayır olmuyor. Ben de yaklaşık 1 senedir çatlak kullanıyorum ön arka. Sanırım aliekspressten alıp kendim yapacağım. Bu ayardaki bir telefona şimdi 7-8 lira bayılmak gerekiyor. Gerek yok yaptırıp 3-4 sene daha kullanacağım sonra değiştirirm
Merhabalar, orijinal ekran kalitesinde oldu mu yaptırdığınız ekran?
Buldum. Bu topikte bir arkadaşın elinde yedek kılıf varmış. Ondan satın aldım. Telefona cuk diye oturdu. Nede olsa Spigen 1 numara.
-
Arkadaşlar kulakla yaşadığım sorunun hi-fi quad dac ile ilgili olduğunu keşfettim. Kapatınca sorun çözülüyor. Açınca yine üstteki mesajlarda anlattığım sorun oluyor. Donanımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum. Çünkü teli resetledikten sonra da aynısı oldu. Sizde durum nasıl? Aynı sorunu yaşayan var mı bir deneyebilir misiniz?
12.1 çıkmış. Android auto da sıkıntı yaşadığım için bunu yükleyeceğim.
Yükleme adımları biraz karışık, umarım tuğlaya çevirmeyiz cihazı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu romu yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum gayet güzel olmuş. Akıcı, batarya konusunda da fena değil denebilir.
Adımları yapmadan önce bir iki kez okuyup yapılacak işlemleri aklınızda oturtup sonra dikkatlice takip ederseniz bşr sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Ama her şeye dikkat edin. Mesela twrp yükledikten sonra allow modificaitons'a hızlıca basın diyor. Biraz gecikirseniz kapanıyor ve tekrar yüklemeniz gerekebiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12.1 mi kullanıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X