Ben de çok detayına hakim değilim bilen arkadaşlar bilgilendirir belki ama anc aktifken ve anc pasifkenki empedansları farklı oluyor anladığım. |
★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★ (595. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
LG'de mobil cihazlara bakan sadece MTV elektronik mi kaldı arkadaşlar?
Bir batarya değiştirsem fena olmaz diye düşünüyorum. Yakın zamanda batarya değiştiren varsa ne kadar ücret ödedi ve hangi servise verdi acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
selamlar benim de batarya değişecek.İnternetten batarya alabileceğimiz önerisi olan var mı acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben n11 den aldım satici ismi etiget ti.kuponla 113 liraya almıştım.50 liraya da gittim telefoncuda değişim yaptırdım bataryayı.
Merhaba arkadaslar telefonumla alakalı bikac aydır yasadigim bir sorun var.v30 plus cihazım eskisi gibi hızlı şarj olmuyor şarj aleti ve kablosunda bir sorun yok baska bir cihazda denedik onu hızlı şarj ediyor.onceleri batarya yıpranmıştır oyuzdedir diye dusunuyordum fakat bataryayı da 1 -1.5 ay once degistirdim.ama hala sorun devam ediyor.yardimci olursaniz cok sevinirim .aklima şarj soketi geldi ama emin olmak için burdaki arkadaslara da bir sorayim dedim.
Şarj soketini temizleyin hocam dediğiniz gibi o yüzden yapabiliyor.
-
şarj soketini temizleyin. düzelmezse soket değişecek. benimki değişmişti.
-
bahsettiğiniz mağazada kalmamış batarya.cevap için teşekkürler
-
selamlar ankarada yetkili servisi aradım.ellerinde yokmuş sipariş üzerine getiriyoruz dediler.fiyat 400 tl imiş.ben de aynı sizin gibi batarya arıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr112 -- 5 Ocak 2022; 11:43:59 > -
İstanbul şengüllere sormak lazım galiba ben de Ankaradayım. Kendim hallederim belki diye orjinal pil bulabilirsem deneyeceğim
bulursanız bana da haber verin.araştıralım bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr112 -- 5 Ocak 2022; 12:9:53 > -
LG destek mağazada batarya var. Ama 2018 üretimi bataryalarmis hep
Cevap için tesekkurler .siz ne kadara değiştirdiniz acaba.
Şarj soketini nasıl temizleyebilirim acaba dis fircasiyla temizledim ama fayda etmedi.
Bahsettiğiniz mağazayı buldum.179 tl batarya.bataryadan memnun musunuz? performansı nasıl iyi mi? 1 günü çıkarıyor mu?
-
1-1.5 ay once almıştım şuan memnunum.telefonda oyun oynayan biri değilim.kendi kullanimimla 7-8 ekran süresi alıyorum.
1 gün çıkarsa yater aniden tam doluyken sıfıra düşmesin de!Ben ordan bir tane sipariş vereyim o zaman.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba. Biraz basit bir soru olacak ama içinden çıkamadığım için yazıyorum. Telefonumun ekran kilidini unuttum. Telefonumu kapatıp açtığım için ekran kilidini açmadan reset atamadım. Ayrıca ekran kilidini açamadığım için reset atmak için telefonumu da kapatamıyorum. reset atmak için başka bir yol var mı?
-
Arkadaşın bahsettiği satıcıyı(etiget) N11'de arattım fakat bulamadım.Link paylaşabilir misiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X