Şimdi Ara

★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★ (596. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.313
Cevap
93
Favori
844.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 594595596597598
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim garanti bitmek üzereydi ben de rom yüklemeye karar verdim. Bootloader unlock ve trwp kurulumunu hallettim, akşama da rom yükleyeceğim.

Bildiğiniz üzere rehber ingilizce. Eğer 4-5 kişi veya fazlası isterse boş zamanımda türkçe rehber hazırlamayı düşünüyorum. İlginleniyorsanız yazabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lars Mikael Akerfeldt kullanıcısına yanıt
    Hangi ROM’u yüklemeyi düşünüyorsunuz hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

Hocam önce aix rom yükledim. Stock oreo'nun bir sürü özellik yüklenmiş hali gibiydi, şahsen hiç beğenmedim. Oradan burdan bir şeyler fırlıyordu ve çoğu çok gereksiz şeylerdi. Customization diye eklediği çoğu şey kitkat'tan falan kalma modüller gibiydi. Çok özelleştirme isteyen kurabilir ama günlük kullanıcı için çok gereksiz geldi bana -ki normalde özelleştirmeleri çok severim.

Daha sonra havoc v4.12 ve v3.11 indirdim. V4 olanın açıklamasına bakmamıştım, meğer android 11 tabanlıymış. Kurduktan sonra fark ettim bunu, kurmuşken az dolanayım dedim. Kesinlikle çok güzel görünüyor. Aşırı bir fark yok gibi ama kullanırken bir şekilde hoş hissettiriyor. Ancak henüz yeni bir rom olduğu için Google uygulamalarında sıkıntı olabiliyor sanırım, kamera video çekmeyebiliyor. Daha ileri sıkıntılar da daha bulunmamış o yüzden sonrasında v3.11 kurdum. Ancak kafama not aldım sorunlar giderildiği gibi geçebilirim bu roma.

V3.11'e gelecek olursak ben çok beğendim. Wifi tarama ve parmak izi sorunları oluyor ama bir iki dosya flashlayarak ya da silerek gideriliyor. Biriyle konuşurken dokunmatik girişinin açık kalması, eğer konum kısmından kablosuz ağ taramasını kapatmazsanız soft reset atması gibi can sıkıcı bir iki küçük problem var. Onun dışında gayet memnunum. Akıcı ve hızlı. Hissiyatı güzel. Stock kamera maalesef yok. Ancak stock LG uygulamalarından ve bende son dönemlerde başlamış olan hantallıktan yoksun.

Batarya ile ilgili yorumlarımı da bir iki güne yazarım.

• Arkadaşlar garip bir sorunum var. Cihazımda 3G ve 4.5G'yi sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorum ama PC'ye USB ile internet paylaştırdığımda 4.5G ile hiçbir şekilde internete bağlanamıyor bilgisayar. 3G'de ise sorun yok ancak hız yavaş oluyor. Nasıl çözülebilir bu?

• Arkadaşlar ben de kulaklıkla ilgili ilginç bir sorun yaşıyorum. Oyunlarda ve sistem seslerinde sorun yok. Ama telden bir müzik açsam ya da opera tarayıcısından youtube açsam ses alamıyorum. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar telefon değişikliği sebebiyle geçen sene satın aldığım yedek batarya sıfır olarak duruyor istanbuldan ilgilenenler varsa iletişime geçebilir  

Sahibinden ilan numarası: 999064396

Bende rom yüklemek istiyorum fakat hiç bilgim yok. Bir rehber olsa çok iyi olurdu tabi bir tek benim için yorulmanızı istemem

• Android auto daki sııntılar yüzünden android12 sürümüne güncellemek istiyorum.
    Hsngi romu önerirsimiz?
    Diyelim beğenmedim, sorunsuz downgrade yapabilir miyim?

• Sim kart yuvasında 2 sim yuvası var ama çalışmıyor.Bilgisi olan var mi? Bizim telefonlar çift hat değil mi?

• Fluxion kullanıcısına yanıt

Normal TR distribütör cihazlar çift sim değil. Diğeri hafıza kartı yuvası.

Çift sim modeller de var ancak onları ithalatçı getiriyordu ve az sayıda vardı. Sizin cihaz muhtemelen TR cihaz ve 2. Sim yok.

• Elitforce kullanıcısına yanıt

Anladım.Kotu oldu bu durum

• Bu telefonun kutusundan çıkan kulaklığı satmak isteyen varsa satın alabilirim. Ankaradayım ama kargo ile falan da olur.

• Selamlar,
    Telefonu 2 senedir Soundmagic'in E80c model kulaklığıyla kullanıyorum. Ses anlamında şikayetim yok ama geçenlerde kulaklığın ucu zarar gördü. O yüzden yeni kulaklık alma niyetim var. 50 ohm üzeri olan herhangi bir öneriniz var mı ? Yoksa bildiğin modelden şaşma mı dersiniz ?

• kulaklığım.net adresine bir göz atın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 9 sürümünün en seri çalışan stock romu hangi ülkenin?

• akşam çalışan telefonum gece şarja bağladım ve kapattım . sabah kalktım telefon ölmüş hiç bir tepki vermiyor . Evde yapabileeğim bir şey varmı buna?

• Android 12 yükleyen oldu mu?

• ugarb kullanıcısına yanıt

Ben pixel experience 12 yükledim gayet akıcı ve güzel. 1 aydır falan kullanıyorum. İlginç bir şekilde android 10 ve 11 romlardan çok daha stabil. Telefon kulaklığının tuşuyla bir sonraki şarkıya atlayamama ve şarkıyı durduramama dışında bir sorunla karşılaşmadım. Quad-dac çalışıyor. Batarya ömrü biraz üzebilir stock roma göre.

Peki beğenmedik diyelim, downgrade te sıkıntı çıkarmı? Orjinale dönebilir miyiz?

Romum linki varmı?

• ugarb kullanıcısına yanıt

Sıkıntı olmaz hocam zaten bootloader kilidini açtıktan sonra (açmak için android 8'e dönmek zorundasınız) android 12'yi yüklemek için tekrar stock pie yüklemeniz gerekiyor. Beğenmezseniz yine daha önce yaptığınız şekilde dönersiniz istediğiniz sürüme.

https://t.me/LGV30U

Bu telegram grubunda rom vs. linkleri bulunuyor, grubun açıklamasındaki grupta da genel sohbet var bir sıkıntı olursa oraya sorabilirsiniz genelde çözülüyor.

• 
Sayfa: önceki 594595596597598
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.