Şimdi Ara

★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★ (616. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.312
Cevap
93
Favori
843.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 612613614615616
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Değerli dostlar. Kullanmış olduğum lgv30 telefonumun üzerinden bir kaza sonucu araba geçti. Bildiğiniz teker ile uzerinden. Telefonun cami kırıldı. İstanbul'da bunu orjinal şekilde yaptirabilecegim bir yer varmı hala.. Telefonum çalışıyor ama ekran Fotodaki gibi. Dokunmatik vs çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuzazgin kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun orjinal ekran zor. Ama üzerinden araç geçmesine rağmen bu şekildeyse telefon vallahi bravo. Hala da çalışıtor. Lg en iyi telefonunu yapıp piyasadan çekildi.

• yirthan kullanıcısına yanıt

Hocam iki kere geçti üzerinden aracın tekeri. Nasıl olduğunu sorma ama . İstesen yapamazsın öyle bir saçma durum geldi başıma . Gerçekten çok iyi telefon

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

lineage os için guide var android authority sitesinde, oradan yaptım fakat işletim sistem, driver sorunları sebebiyle çok fazla sorunla karşılaştım

linux'e geçtim en son, orada daha rahat oldu

• Reppu kullanıcısına yanıt
    Linux derken neyi yükledin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

ubuntu'da yaptım. cihaz driver'ını windows'a yükleyememiştim bi türlü

• yavuzazgin kullanıcısına yanıt

Hocam bulursan banada haber edermisin bende bakıyorum ekran:(

• S24 ultra aldım, seste V30u arar olduk. Saçma sapan eko ayarı var. Cihazı araca bağlıyorsun bazı frekansları düzenleyemiyorsun. V30 un dokunmatiği bozuldu ama yine android auto kullanılıyor. Seste samsung ile arasında resmen uçurum var. Yada ben ayarlayamadım.
    LG de ses süpermiş, anladık bunu.

• ugarb kullanıcısına yanıt

Hocam bende 24+ e geçtim şimdi yıllarca sorunsuz v30 kullanıp hızlarını kıyaslamak haksızlık ama her zaman efsane olarak hatıram da olacaktır

ben çok müzik dinlemediğim için birşey diyemem ama hoparlör sesi tatmin edici

• ugarb kullanıcısına yanıt

Sebebi içindeki ES9218P. Sesi V30 kadar kaliteli işlemesi mümkün değil.

Yav sorma, tam hayal kırıklığı. Güya android amiral gemisi. Çok uğraştım istediğim kıvama getiremedim sesi. 125 ve 63 değerindeki frekanslar ayarlanamıyor, V30 daki gibi bir sesi alamadım. Poweramp ayarları aynı ama ses çok farklı. Muhtemelen sırf eko frekans vs değil. ESS çipin marifeti.

Sinirlerim bozuldu.

• Bu telefonun dokunmatiği kesinlikle tamir olmuyor mu?

• 
Sayfa: önceki 612613614615616
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.