Şimdi Ara

★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★ (614. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.312
Cevap
93
Favori
843.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 612613614615616
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an satışta olan dejiler kaç üretimi acaba bilen var mıdır? Mağazaya soru soruyorum ısrarla net cevap vermiyorlar stoklar sürekli güncelleniyor diyorlar. En son bu yılın başlarında sorulan bir soruya Eylül 2023 üretimi demişler
  • Elitforce kullanıcısına yanıt

Bana da aynı cevabı vermişlerdi ama piyasadaki en kaliteli yan sanayi batarya olduğu için mecbur aldım. Tarihi hatırladığım kadarıyla 1 yıla yakındı. şu anki kullanımımla 8-9 saat civarı ekran süresi alıyorum. orijinal ile aynı süreyi veriyor şimdilik

• genckaptan kullanıcısına yanıt

Bayağı iyiymiş hocam 3-4 saat alıyorum ben en fazla. 4.5 yıllık orijinal batarya. Ben de sizin gibi yetkili serviste değişim yaptırmak istiyorum. Geçen sene hangi servis olduğunu hatırlamıyorum batarya benden olsa değiştirir misiniz diye sormuştum olumsuz cevap almıştım birkaç güne tekrar soracağım bakalım

Bende temin süresi çok uzun olduğu için kendilerine sordum "-bataryayı getirsem siz montajı yapar mısınız?" yaparız dediler. sağda solda kasaplara emanet etmektense (iyileri tenzih ederim) yetkili servisi tercih ettim. Sizin batarya çok iyi dayanmış. Normali 7 saat civarıdır bataryanın ben biraz tasarruflu kullanıyorum. Dikkat etmesem 7 saat civarı görürüm.

Hocam selam. Deji bataryayı aldım fakat bursa servisi takmak istemedi. Hatta orijinal batarya bile temin edemiyorlarmış. İstanbuldaki servis ister deji ister orijinal takabiliriz dedi fakat gidemeyeceğim için kabul edemedim. Ben de aldığım bataryayı birkaç saat önce kendim taktım.

Sormak istediğim sizin parmak izinizde bir sorun var mı? İlk açılışta parmak izini okuyordu sonra bir ara okumadı, arka kapagı söktüm tekrar taktım okudu fakat sonra yine gitti. Düzgün yapıştırıcı veya yapışkan bant kullanmadım. Acaba bundan dolayı mı yoksa deji bataryadan dolayı mı bilmek istiyorum ona göre malzeme alacağım hocam

Bir de telefonun smart doctor'unda donanımı test et menüsü çalışıyor mu ona da bakabilir misiniz? 8 adet öğe mi çıkıyor menüde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elitforce -- 24 Temmuz 2024; 23:15:12 >

Aleykümselam, parmak izinde sorun yok bende çalışıyor. Donanımı test et bölümünde de 8 adet menü var.

Teşekkürler, batarya ile alakalı sanmıştım fakat dün ben de fark ettim arka kapaktaki sensör kısmına bastırdığımda sorunsuz okuyor. Kapağı düzgün yapıştıramamışım demek ki kesinleşti. Aliexpress'te sızdırmaz yapışkanlı bantlar satılıyor onlardan alıp düzgün montajlayacağım. Zaten bant alırım diye yapıştırıcı da sürmemiştim kapakta kalan yapışkanlarla kapattım  

Batarya da fena gitmiyor hocam. 2. şarj döngüsündeyim yüzde 70 kaldı ve 2 saat ekran süresi var. Görmeyi özlediğim süreler gerçekten ilaç gibi geldi. 1-2 yıl daha götürür umarım bu batarya.

Orijinale yakın bir performansı var. Hayırlı olsun. Kendiniz yapmanız daha iyi olmuş. Ekipman varsa zaten yapılamayacak şey yok.

• V30+ için orijinal ekran bulma ihtimali var mıdır? Köşesi kırıldı. Kullanıma engel değil ama can sıkıcı bir görüntüsü var.
  • ultiMance kullanıcısına yanıt
    Ben bulamadım maalesef. N11 den çin malı bir şey aldım ama içler acısı bir şey ve amoled de değil.
  • Ekran dokunmatik sorununu çözebilen var mı?
  • ugarb kullanıcısına yanıt

Nedir o sorun dokunmatik mi çalışmıyor

Evet. Onun dışında herşeyi çalışıyor.

Ses bakımından efsane cihaz. Yoksa takmayacağım bu kadar.

Hocam sen Lineage OS kurmuştun sanırım.
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

V30'a hiç kurmadım. Bi ara eski htc telefonuma kurmuştum, sesi bozmuştu lineageOs. V30'u özlüyorum. Ekranı bulsam tamir ederim.

Lineage OS yüklemek için sadece bootloader kilidini açmak yeterli mi? Root gerektirmiyor sanırım.

İnan hatırlamıyorum. Sadece şunu hatırlıyorum. HTC de s-on s-off diye birşey vardı. Yanlışlıkla s-on yapmıştım ve downgrade olmaz deniyordu, hard brick olur denen cihazı downgrade yapmıştım.

Bootloader kilidini açmamızın nedeni orda kilidi açılan yere recovery yüklemek. Kilidi açıp twrp yüklüyorsunuz sonra romlar ordan kuruluyor.

• Lars Mikael Akerfeldt kullanıcısına yanıt
    Siz Lineage OS kurdunuz mu hocam?

Lineage os 20 kurmuştum galiba tam hatırlamıyorum. Telefonum bozulduğu için takip etmiyorum son sürümleri. Pixel romları daha çok hoşuma gidiyordu ama bi süre sonra takılma yaşıyordum o romlarda (bir tek bende oluyordu koca telegram grubunda)

• 
Sayfa: önceki 612613614615616
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.