Şimdi Ara

★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★ (602. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.314
Cevap
93
Favori
844.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 600601602603604
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bununla ilgili internetten araştırma yaparsanız birsürü öneri var. 3.kademe yüksek empedans modu ses sahne ve derinlik anlamında çok fazla iyi mutlaka dinleyin başka birşeye ihtiyacınız yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ses arttırmak için hangi aparatı kullanıyorsunuz acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UV cam için tavsiyen var mı dostum? Az önce elimdeki yedek camı da kullanadım. Elimde tekrar bulunsun istiyorum. V30 için hiçbir temperli cam tam uyumlu değil. Ekran üstünde hava boşlukları görüş açısını çok kötü etkiliyor. UV en iyi çözüm şimdilik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

😃 2 adet almıştım, sonuncusunu kullanıyorum şu an. Bende de kalmadı.

Bulamıyorum, batarya ve koruyucuya ihtiyacım var. Yakın zamanda telefon değiştirsem bile V30 u gözden çıkaramam. Likit koruyucu haricinde diğerleri iyi değil.

• ugarb kullanıcısına yanıt
    Çare AliExpress görünüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Cihazı 2019 da almıştım. Şu an nfc ve titreşim çalışmıyor. Fabrika ayarlarına döndüm düzelmedi. Android sürüm 9. Sizde durumlar nasıl? Özellikle nfc nin düzelmesine ihtiyacım var. Ne yapabilirim?

• baymirza kullanıcısına yanıt

Bende ikisi de halen sorunsuz çalışıyor. Öncelikle telefon uygulamasında *#546368#*930# yazınca açılan menüden device test >saat >manuel test menüsünden viibrasyon ve nfc testlerini yaparak kontrol edin. test sonucu "fail" ise muhtemelen donanımsal bir sıkıntı vardır. Aklıma gelen ilk şey her iki donanımda arka kapak üzerinde olduğu için kasa içinde batarya şişmesi vb. olmuş ise batarya bunları hareket ettirip soketlerinden ayırmış olabilir ama sadece tahmin bu. kapağı açmayı düşünürseniz bir kontrol edin. zaten servise verseniz de kapak her türlü açılacak.

Edit: ayarlardan nfc ve bluetooth açık olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertas -- 14 Kasım 2022; 10:16:12 >
  • Benim telefonun ekranı kırık piyasada çok az ekran var olanlar da 2000 liradan başlıyor. Yeni telefon almaya kalksam benzer özellikte 10bin den aşağı yok. Ekran alan var mı son zamanlarda tavsiye verebilecek olan?

Edit: piyasada ekran yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerk88 -- 17 Kasım 2022; 14:56:16 >
  • vertas V kullanıcısına yanıt
    Batarya şişik olsa elle farkedilir diye düşünüyorum. Nfc ayarlardan açılmıyor bile. Sanırım hard reset filan atmam lazım. Donanımdansa servisin yolunu tutar mıyım bilmiyorum. Test sonuçları fail.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymirza -- 14 Kasım 2022; 23:30:5 >
  • Benim de ilk parmak izi okumama ile başladı. Buton çalıştığı için önemsemedim. Hala inanılmaz memnunum ve bu seviyede yeni cihazlar da çok pahalı.

Ekran (ön + arka cam) + batarya için 3500-4000 bandı fiyat verdi servis. Yaptırıp bir 2-3 yıl daha gittiği yere kadar kullanmayı düşünüyorum.

• basturkemin B kullanıcısına yanıt
    Servisin adı ne acaba bana lazım olabilir.

• baymirza kullanıcısına yanıt

Hocam direk LG müşteri hizmetlerini aradım, İstanbul anadolu yakası ve Bursa için bana iki servis bilgisini SMS ile paylaştı, aradım sordum. Ordan edinebilirsiniz ama bu şehirler içinse, bulamazsanız yazarım yine size ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 25 Kasım 2022; 1:27:7 >
  • Arkadaşlar merhaba,

Benim telefonun ilk arka camı kırılmıştı birkaç gün sonra yine düşürdüm bu sefer ön cam sağ üstten kırıldı. Lcd ekranı n11 de 2 satıcıdan aldım ikisi de tedarik edemedi. Bir arkadaşım vasıtası ile tahtakalede esnafa sordurdum o da bulamadı. Bunun üzerine aliexpress den şu satıcıdan ürünü aldım kargoladı fakat daha gelmedi kargo yolda daha 3 gün oldu tabi.

https://www.aliexpress.us/item/3256804478691382.html?gatewayAdapt=tur2usa4itemAdapt&_randl_shipto=US

Çok Önemli edit: Arkadaşlar üstteki adresten aldığım ekran arızalı çıktı. Yeni telefon alarak(samsung a22) v30 maceramı burada sonlandırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerk88 -- 16 Aralık 2022; 16:49:8 >

• Batarya değiştiren var mı?
    Tavsiye?

• Yetkili servis

• https://www.lgaksesuar.com/product/search?search=V30

Bu sitede ekran dahil birçok yedek parça var görünüyor.

• Benim ekran bugün geldi. Normalde türkiyede gümrükten 1 hafta önce çıkmıştı ama sonra süreç uzadı. Ekran çalışıyor fakat always on ekranda parlaklık çok az ve hafif kızıl bir görüntü var. Şuan kuruması için sıkıştırdım bekliyor. Benim tavsiyem ekranınız falan kırıldıysa kasmayın orta sınıf bir samsung alıp geçin.

Üzücü Edit: Arkadaşlar ekranda dokunmatik sorunları da var. Açık havada ekran parlaklığı anlık değişiyor renkler hafif kırmızılaşıyor. Bu durumun üzerine telefonumu emekliye ayırıp samsung a22 alarak aranızdan ayrılmış bulunuyorum. Bu arada a22 nin ana kamerası v30 dan daha iyi, geniş açı kamera olarak tabiki v30 daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerk88 -- 16 Aralık 2022; 16:51:40 >
  • Arkadaşlar bugün durduk yere dokunmatik çalışmamaya başladı. Düşürmedim islatmadim. Bugün saat yaklaşık 16.30 17.00 gibi çalışmamaya başladı. Ara ara gelip gidiyor. Hatta bi ara düzeldi sandım. Sizce servisin yolunu tutmalı miyim yoksa mahalledeki herhangi bir telefoncuya mi göstereyim önce?
    Edit: Bu arada yakın zamanda şarj kablosunu degistirmistim o yüzden olmuş olabilir mi?
    Edit: Yazılımsal bir sebep olabileceğini düşünerek güç bela fabrika ayarlarına döndürdüm ama çözülmedi. Donanımsal bir hata olduğu sonucuna vardım. Buna sebep olabilecek tek etkeni yakın zamanda değiştirdiğim link şarj kablosu olarak görüyorum.
    Edit : Hard resette de düzelmedi. Artık servise göndermekten başka yapabileceğim bir şey kalmadı sanırım. Sizler de çok yardımcı oldunuz sagolun valla!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymirza -- 18 Aralık 2022; 13:28:32 >
  • ilkerk88 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Aliexpress üzerinden aldığınız ekranın orijinal gibi kaliteli olması beklenemezdi.

• 
Sayfa: önceki 600601602603604
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.