< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★ (604. sayfa)
-
-
-
Var siyah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyat nedir hocam ?
1800
Özelden fotoları atma şansınız var mı Hocam? Kozmetik durumu nasıldır, Kutu vs var mı
Kutu var. Sorunu yok
Kozmetik bilmiyorum iyidir heralde. A73 e gectim kutusuna koydum. Il disindayim 3 gun sonra atarim. Ankara dayim bu arada
Tamamdır hocam . Fotoları bekliyorum, ben denizlideyim ,ayarlamaya çalışırız bir şeyler. Hafta sonu fotoğraf atarsınız, bakarım, anlaşırsak alırım inşallah. Hayırlı akşamlar
660 lira bataryaya istiyor servis, dediklerine göre de su geçirmezlik dahil. Ürünün ikinci eli 2000 civarına düşmüşken verilir mi bilemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Servis dışı seçeneklerle belki daha uygun bir fiyata halledebilirsiniz.
Evet batarya internet sitelerinde 150-250 tl arasına satılıyor. Oradan alırsam ya kendim değişeceğim ya bir telefoncuya götüreceğim ancak telefoncular genelde berbat ediyor cihazı. Ben de kendime pek güvenmiyorum, üstelik su geçirmezlik özelliği de gidecek.
Bataryanın ilk günkü gibi olacağına inansam serviste değiştiririm ancak 2018 üretimi batarya takacaklar sonuçta. Ondan bir çekincem var. Şimdiki bataryam 2.5 yıllık ve 1500 döngüye ulaştı
-
İnternette satılan bataryalar orijinal değildir muhtemelen.
-
Telefonum servise gitti anakart değişecek dendi. Neredeyse yeni bir tel parası istendiği için kabul etmedim. Teldeki sorun dokunmatigin çalışmaması. Ama zaman zaman kendine geliyor ve çalışmaya başlıyor. Fotoğraf video çekebiliyor, Sesler çalışıyor. Bugün 3-5 dk çalıştı ki düzeldi sandım. Anakarti arızalı olan telefon böyle ara ara düzelir mi? Acaba bu sorun anakarttan değil de ekranın dokunmatiginden kaynaklanıyor olabilir mi? Edit: Telefonu team viewer ile uzaktan kontrol edebiliyorum. Şimdi sorun anakartta mı ekranda mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymirza -- 24 Şubat 2023; 0:23:45 >
lineage os 20 gelmiş, android 13 ile. deneyen oldu mu?
-
Stock android 9 sürümüyle sorunsuz çalışan en son Gcam sürümü önerebilecek var mı?
uzun zamandır arnova8g2 geliştiricisinin Gcam_6.2.030 sürümünü kullanıyorum. bu varyantın sonradan çıkan bir kaç sürümünü yüklemiştim ama hata vermişti. Daha güncel ve sorunsuz bir Gcam varsa yüklemek istiyorum
-
Normalde V30 sitede listelenmiyordu. Bu sanırım stabil ve hatasız bir sürüm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de kurmak istiyorum. Ama telefonunuz brick olabilir denmiş. Detaylı bir kılavuza nereden ulaşabiliriz. Orijinal roma geri dönme imkanı var mıdır.
Lineage OS açık kaynak ve farklı bir işletim sistemi değil mi? Android 13 ile gelmiş ne demek hocam. 13'ün özelliklerini mi port etmişler. Bir de bu işletim sistemi telefonun bütün özellikleri ile uyumlu mudur? Kamera, ekran özellikleri, NFC vs.
Arkadaşlar ustaların önerilerini bekliyorum.
4.5 yıldır LG V30+ kullanıyorum. Bataryası hala canavar gibi.
Sorum şu: Ekran parlaklığı yeterli gelmiyor. Açık havada ekrandaki menüleri görmek oldukça zor. Parlaklık:100, pil tasarrufu kapalı, ekran rengi:Normal Android 7.1.2 yüklü. Özel bir program kullandığım için sürüm yükseltemiyorum, root yok. Ekran parlaklığını nasıl arttırabilirim?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X